Providence University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited
a_01

Așa cum prescris de motto-ul școlii, Virtus ejaculare Scientia și virtute cu Cunoaștere, Universitatea din Providence apreciază educația generală precum și formarea profesională, deoarece înfiintat în 1956.

În conformitate cu obiectivele universitare "Formarea holistică și orientare profesională", ne propunem să educe studenții noștri să realizeze valoarea vieții cu Adevărul, Binele, Frumusețe și etică; pentru a extinde viziune globală și capacitatea de comunicare; pentru a stimula dorința de cunoaștere și care caută rezolvarea problemelor; și să posede cunoștințe de specialitate, prin utilizarea corespunzătoare a tehnologiei. Aceste competențe de bază ilustrate mai sus definesc capacitatea de inserție profesională înainte de absolvire și de student sunt integrate în toate cursurile oferite.

Cu alte cuvinte, Universitatea din Providence se străduiește în mod constant să promoveze abilitățile studenților, cu accent pe dezvoltarea carierei pe termen lung în domenii specializate, care pot fi, de asemenea, transferate în diferite domenii profesionale. In ultimii ani, practica de serviciu-learning-ul a devenit valoarea de bază a universității pentru a promova cultura campus, cu accent pe predare, cercetare, umanitate, moralitate și servicii.

a_17

Misiune

Universitatea Providența din Taiwan este o instituție catolică. Sub îndrumarea mesajului Evangheliei iubirii, milei și dreptatea, Universitatea din Providence este angajat în educarea fiecărui elev ca o persoană întreagă. Ea se străduiește să-i ajute în dezvoltarea valorilor pe tot parcursul vieții, de cercetare și abilități de gândire critică, astfel încât acestea pot efectua schimbări pozitive în societate.

Providența Universitatea ca Universitatea Catolică are inspirație creștină și urmărește următoarele obiective:

  1. Reflectarea cunoașterii în lumina credinței
  2. Fidelitatea față de Christian Mesaj așa cum este exprimată în tradiția catolică
  3. Angajamentul instituțional în serviciul poporului
a_10
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri Globale » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MBA Global

Mba La Nivel Mondial

Campus Cu normă întreagă September 2018 Taiwan Nantun District

Internationalizare este acum o tendință globală. Pentru a extinde vizualiza și experiențele globale studenților, acest program combină cursuri legate de managementul de calitate pentru a pregăti studenții pentru a satisface cerințele mediului de afaceri la nivel mondial competitiv. [+]

Internationalizare este acum o tendință globală. Pentru a extinde vizualiza și experiențele globale studenților, acest program combină cursuri legate de managementul de calitate pentru a pregăti studenții pentru a satisface cerințele mediului de afaceri la nivel mondial competitiv.

Cursurile sunt predate în limba engleză, oferind studenților internaționali precum și oportunități studenților locali să se aventureze împreună și oferindu-le mediul academic și socio-culturale pentru a explora complexitatea de afaceri internaționale.

Curriculum

Cursuri obligatorii

Curs Credite de studii Metodă de cercetare 3 Global Etica în afaceri 3 Management Strategic 3 Managementul Resurselor Umane 3 Marketing International 3 Management financiar avansat 3 Cursuri opționale Curs Credite de studii Managementul Afaceri Internaționale 3 Comportament organizațional și Management 3 De cercetare de marketing 3 Rețea de marketing 3 Comportamentul consumatorului 3 Eco-management cultural 3 Management de proiect 3 Managementul de funcționare 3 Turism Management 3 Managementul Comerț electronic de operare 3 Cursuri de învățare în limba chineză 3 Admitere Aplicarea este deschis tot timpul anului! semestrul de toamna incepe la mijlocul lunii septembrie. Semestrul de primăvară începe la mijlocul lunii februarie. Observație: semestrul de primăvară este doar pentru GIP MBA și diplome de licență în Turism și cosmetice Science. [-]