Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Shih Chien University College of Management, "Colegiul de Management pentru afaceri". USC este recunoscută ca fiind una dintre școlile pionier în Taiwan cu programul învățat limba engleză (ETP). Noi oferim în afaceri internaționale de licență și de grade postuniversitare la un standard internațional excelent pentru dezvoltarea și predarea, care sunt extrem de relevante pentru nevoile viitoare de carieră. Dacă sunteți în căutarea pentru o experiență educațională provocatoare și plină de satisfacții, acesta este locul pentru tine.

USC Colegiul de Management prevede Engleză Predat Program (ETP) în afaceri internaționale că este academic riguroasă și, practic, relevante. școală legăturile noastre strânse cu întreprinderile naționale și internaționale de toate mărimile și din toate sectoarele.

La Colegiul de Management, Studenții USC sunt încurajați și instruiți să fie antreprenoriale și inovatoare, care oferă oportunități de a se angaja cu probleme de afaceri din lumea reală, atât în ​​programele noastre cât și în destinațiile de plasare noastre de formare profesională. Universitatea Shih Chien este situat în Taipei în care economiile regionale cele mai dinamice, vom face utilizarea pe scară largă de vorbitori invitați de la întreprinderi și industrie. prin alegerea USC Colegiul de Management puteți fi siguri că veți absolvi cu calificările necesare pentru a deschide ușa pentru o carieră interesantă și plină de satisfacții.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Shih Chien University

USC College of Business a oferit un program de succes învățat limba engleză (PTE) în Afaceri Internaționale din 2009. Ca o școală inovatoare ne mândrim cu față în față cu ... [+]

USC College of Business a oferit un program de succes învățat limba engleză (PTE) în Afaceri Internaționale din 2009. Ca o școală inovatoare ne mândrim cu față în față cu predarea tehnologiilor on-line asigurând studenților noștri rămân în prim-planul educației de afaceri de pionierat. prelegeri noastre bazate pe cunoaștere și sesiuni de competențe nu vor doar vă învețe cunoștințele de afaceri relevante, dar vă va dota cu abilități mai largi necesare pentru studii academice și cariere viitoare.

Anul 1: Conferința Internațională Academic

Module obligatorii:

Internațional de Management Marketing afaceri internationale Statistică Aplicată gestiunea financiară internațională Metoda de cercetare de afaceri Economie managerială ... [-]
Taiwan Taipei
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză