Europe de COM

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Com Institutul European de Management al Comunicațiilor al Școlii Europene din Tunis, este în curs de dezvoltare ca o rețea de comunicare deschisă formidabil cu parteneriate prestigioase și puternice.

Mijloacele de comunicare sunt în creștere și diversificare. Comunicarea devine orientată spre tehnologie și inovare: Astfel În Europa Com oferă o viziune globală de comunicare, o școală deschisă de viață, un vizionar care este în mod constant de reînnoire în sine.

Fii creativ, cunoștințele inovatoare, munca în echipă și cunoștințe pentru a lua decizii sunt aptitudini care sunt învățate în școală comunicarea deschisă, de asemenea, întreprinderilor și instituțiilor. schimburi regulate cu profesia feed-uri pentru a instrui pedagogiei comunicatori de mâine și să articuleze cunoștințele lor cu aceste practici.

Datorită abilităților interculturale puternice și cunoștințe de excelență, absolvenți ai Com Europene evoluează în poziții de responsabilitate în Tunisiaîn Europa și mondial.

Un mediu de calitate

Cu un campus modern și plăcut, Universitatea Europeană este situat în suburbiile din Carthage către malurile lacului Tunis, în noua zonă de activitate a Khair-Eddin, aproape de BouSaid Sidi, Salammbo și situri istorice Cartagina și la 15 minute de aeroportul Tunis Carthage.

Campusul Universității Europene din Tunis include săli de clasă dotate cu proiectoare video și table interactive, o conexiune la Internet prin fibră optică, săli de conferințe, o bibliotecă tradițională, un laborator de calculator de dimensiuni mari, o cafenea cibernetice, infirmerie și studenți spațiile din interiorul și în afara clădirii.

servicii:

  • stagii de birou și mentorat
  • Oficiul de Asistență pentru studenții străini
  • studenți Intranet
  • Biblioteca virtuală
  • Club studenți și Alumni
  • sport centru partener din apropiere Universitatea

viaţa comunității:
Clubul oferă studenților posibilitatea de a se implica în viața de student și în diverse domenii: de origine al studenților internaționali; conferințe; mediu internațional; Junior de afaceri; tur cultural; muzica; Fotografia; sport ...

Conferințe și proiecte:
Pentru a dezvolta analitice și de conducere, școlile din Universitatea Europeană Tunis organizează în mod regulat conferințe și workshop-uri academice. proiecte antreprenoriale sunt, de asemenea, organizate în cadrul Universității Europene din Tunis și pe plan internațional, în colaborare cu școlile europene ale partenerilor universitari.

O pedagogie care satisface nevoile pieței muncii

Fiind în conformitate cu piața muncii și de a crea o sinergie între studenți și companiile sunt primele misiuni ale Europei COM pentru a permite studenților noștri ca să comunice, să se adapteze, anticiparea și evaluarea schimbărilor economice și sociale.

Implicarea profesioniștilor în curriculum-ul nostru

În timpul pregătirii lor, prin seminarii, tutoriale și ateliere de lucru, studenții noștri întâlni profesioniști de mare calibru, schimb cu ei și se confrunte cu cunoștințele teoretice de a practicilor profesionale.

Acești profesioniști invitați la școala noastră le vor încadra în timpul stagiilor lor și de a recruta la sfârșitul formării lor.

În acest spirit, studenții noștri vor construi de-a lungul anilor de formare, identitatea profesională în conformitate cu nevoile pieței forței de muncă.

Mobilitatea studenților în străinătate și parteneriate

Parteneriate cu școli importante din Europa permit studenților noștri să-și petreacă un semestru sau un an în străinătate la o universitate de prestigiu sau o companie de renume. Acest lucru le va permite să aibă o viziune multiculturală a zonei lor de specialitate, deschiderea către lume, devenind familiarizați cu o altă cultură și se bucură de validare internațională.

multicultural

Contextul european COM Europa permite deja studenților noștri să lucreze într-un mediu internațional prin: - programe educaționale dezvoltate în cooperare cu partenerii noștri din străinătate.

  • Programe de formare care îndeplinesc normele și standardele de marile școli europene.

În fiecare an, Universitatea Europeană din Tunis salută studenți de diferite naționalități, care permite studentului să evolueze ca într-un context multicultural.

Acreditarea internațională și gradul dublu

Pentru a asigura recunoașterea internațională a diplomelor Com Europa sunt aprobate de către Ministerul Învățământului Superior și a Cercetării Științifice în Tunisia, dar, de asemenea, acreditat de Consiliul European de Acreditare a Superior Școli Educație (EABHES) .

Consiliul European de Acreditare de școli superior Educație (EABHES) este un organism de acreditare, care permite punerea în aplicare a recomandărilor europene privind învățământul superior care rezultă din Declarația de la Bologna din 19 iunie 1999 și respectă reglementările și procedurile sonconseil definit de directori

Locații

Tunis

Address
Campus de l’ Université Européenne de Tunis
Zone d' activité Khaireddine, Les Berges du Lac III.

2015 Tunis, Tunis, Tunisia