German Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Găseşte-ţi gradul universitar

Business School german este prima școală de afaceri unic în Tunisia care aplică standarde germane pentru educație executiv, împreună cu partenerul său de la Universitatea de Management Aplicate din Mannheim (Business School of HdWM). GBS asigură cu echipa sa profesională internațională o formare durabilă, management strategic profesională pentru viitorii manageri din EMEA.

Misiunea GBS este de a dezvolta, pentru a promova și de a consolida nevoile educaționale în luarea în considerare a fundal culturale pentru a le face capabile să opereze în afaceri internaționale, Privii limba engleză este o necesitate în comunicarea. Prin urmare, GBS scop este acela de a contesta potențialul liderilor adăugând valoare semnificativă pentru cariera lor în continuare în limba engleză, în afaceri și în cercetare.

Despre noi

Cu echipa sa profesională internațională, germană Business School asigură o formare durabilă, strategică, profesională de management pentru viitori manageri. Misiunea noastră este de a dezvolta, promova și consolida cunoștințele și abilitățile necesare pentru a opera în mediul de afaceri internațional. La German Business School, puteți obține Executive MBA (Master of Business Administration) grad, primesc o afacere sau de certificare tehnică cu programele noastre de training personalizate, și de a îmbunătăți limbile de germană și engleză.

Obiectivele GBS sunt:

  • pentru a urmări excelența în cercetare, dezvoltarea carierei și crearea de rețele
  • pentru a dezvolta lideri în diferite sectoare de afaceri naționale și internaționale și servicii publice

GBS reprezintă calitatea educației oferite și este întotdeauna dornic să se îmbunătățească.

Locații

Tunis

German Business School

Address
UIT CAST, 48 Rue des Minéraux I Charguia 1 I
2035 Tunis, Tunis, Tunisia
Număr de telefon
(+216) 31 10 11 11