41 North Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Școala noastră de Afaceri

Oferim programe personalizate de educație executivă, școala de afaceri internațională oferă DBA-uri, Executive MBA-uri. Principalul accent al Nordului constă în două teme fundamentale: conducere și tehnologie. În plus, școala de afaceri oferă o platformă interdisciplinară de discurs între societate, mediul de afaceri și mediul academic.

Programe personalizate

Dacă sunteți angajat în prezent și nu doriți să vă părăsiți locul de muncă, dar doriți o poziție mai înaltă? Sunteți gata pentru digitalizare? Ce înseamnă Inteligența Artificială (AI) și Robotica pentru afacerea dvs.? Simți nevoia de ajutor urgent și din exterior? Dacă da, 41 Nord este partenerul potrivit.

41 Nord va colabora cu mai multe instituții internaționale de formare, astfel încât să putem aduce cele mai recente și de ultimă oră de predare / învățare mediului pentru organizațiile noastre de clienți. Mai exact, ne vom concentra pe stilurile de leadership creative; digitalizarea afacerilor și a versiunilor mixte de dezvoltare a managementului locurilor de muncă.

Despre locația noastră

Centru de afaceri din Istanbul

Bazat în Istanbul, în centrul comerțului pe două continente, 41 North Business School inspiră și îi ajută pe directori să obțină abilitățile necesare pentru a se transforma într-un lider modern. 41 North Business School , care lucrează în colaborare cu școlile de vârf din lume în domeniul tehnologiei și inovării etc. Găsiți-ne unde se întâlnește Est cu Occidentul, de-a lungul celei de-a 41-a Latitudine nordică.

O școală de afaceri și o instituție de formare de conducere în inima districtului de afaceri din Istanbul. Clădirea semnătură FERKO este un ansamblu de desene sau modele blande.

41 North Business School din Istanbul - Levent este:

  • Pe latura europeană a Bosforului
  • Înconjurat de sediul companiei globale
  • Centre comerciale moderne, restaurante, galerii, săli de concerte și centre de performanță.

Campusul nostru este convenabil să ajungeți prin intermediul drumurilor de acces și a pasarelelor subterane menite să asigure conexiuni metro, metrou și pietoni. În plus, campusul vă maximizează productivitatea, făcând mediul dvs. de învățare mai plăcut cu facilități la fața locului, cum ar fi punctele de încărcare a vehiculelor electrice la parcare, servicii de concierge, cafenele, restaurante și parcuri vibrante pentru activități sociale.

Despre Leadership

Credem că conducerea este atât o artă, cât și o știință care încorporează folosirea nu numai a unei abordări raționale, ci și a unei conexiuni emoționale.

Experiență de învățare

Procesele de învățare și tehnologia aferentă s-au schimbat drastic în ultimii zece ani. Nu mai este suficient să se adune din timp în timp directori, trebuie instruiți pentru a orchestra performanțe câștigătoare în timp real și la locul de muncă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea EMBA-uri » Vedea DBA »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Executive MBA

Campus Cu jumătate de normă 18 luni June 2019 Turcia Istanbul

Există trei componente critice care cântăresc foarte mult pe decizia unui manager experimentat de a se înscrie într-un program EMBA. Acestea sunt (A) EFECTE CAREER după absolvire; (B) EXPERIENȚE în timpul programului și (C) cultura școlii de afaceri. [+]

Executive MBA

Grenoble Ecole de Management (GEM) - 41 North Business School

Fapte realeData: iunie 2019Limba: englezăLocația: Istanbul Based; Berlin, Paris, Grenoble Semi- LocalizatDurata: 18 luni, part-time / 4 zile pe lună Joi după-amiază, vineriCredite: Master (120 credite ECTS)Preț: 25 000 EuroPrezentare generală a programului

În cazul în care se întâlnesc managementul, inovarea și spiritul antreprenorial!

Program Academic: Grenoble Ecole de Management (Grenoble - Franța)Acreditare: Triple-Accredited, AMBA, EQUIS, AACSB. Grenoble Ecole de Management este una dintre puținele școli de afaceri (1% din școli din întreaga lume) care dețin cele trei acreditări care disting cele mai importante școli de afaceri internaționale.Clasamentul școlii: GEM a fost clasat pe locul 21 în școlile europene de afaceri Financial Times (2017)Programul de clasare: Programul de MBA cu jumătate de normă a fost clasat pe locul 64 în întreaga lume, programul fiind, de asemenea, clasat pe locul 28 în Europa și pe locul 5 în Franța (2017)Cine?... [-]

Videoclipuri

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Contactează

Adresă, linia 1 Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Turcia