Bahcesehir University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bahcesehir University

Sloganul "În inima orașului Istanbul" este potrivit pentru o universitate precum Bahcesehir University (BAU). Campusul principal de pe marginea Bosforului din Besiktas începe zilnic cu o mobilitate rapidă și continuă pe tot parcursul zilei. Mai mult decât atât, este posibil să se întâlnească un eveniment la aproape fiecare parte a universității.

Primul lucru care vă va lovi ochiul când veți intra în universitatea noastră va fi numărul mare de studenți străini. Din Statele Unite până în China, din Franța până în Coreea de Sud, dintr-o zonă geografică largă, care cuprinde peste o mie de studenți străini, studiază la BAU. La întrebarea de ce preferă BAU primim mereu același răspuns: "Locația centrală și puterea internațională". Locația BAU este evidentă. Pentru a înțelege colaborările internaționale ale universității noastre, un scurt tur al campusului sau site-ului nostru ar fi suficient.

"BAU GLOBAL" oferă studenților BAU o șansă de a primi educație din puncte foarte diferite. BAU Global este în măsură să realizeze acest lucru prin Berlin, Toronto Incubation Center, Washington DC, Hong Kong, Roma, Silicon Valley și Boston. "BAU Global" permite studenților să-și continue studiile în toate centrele universitare BAU din străinătate și oferă tot sprijinul în legătură cu programele.

Aveți posibilitatea să faceți un curs în departamentul dvs. din Istanbul, Berlin, Roma sau Washington DC. De asemenea, spre sfârșitul fiecărui an universitar, aveți șansa să aplicați pentru programele de vară din străinătate ale BAU. De exemplu, în New York puteți studia domeniul mass-media și comunicațiilor, în Washington DC puteți studia comunicarea politică, tehnologia este în centrul mass-media digitale și marketing în Silicon Valley și deschidem un program de formare în Hong Kong, concentrându-ne pe afaceri și inovare. Mai mult decât atât, programul de vară în străinătate al BAU nu este numai pentru studenții noștri, ci este deschis și pentru studenții din întreaga lume!

Transportul către BAU este destul de ușor. Oferim servicii de transfer gratuite studenților și elevilor noștri fără bărci proprii între cele două campusuri situate în inima Istanbulului, Besiktas Nord, Beșiktaș Sud, Göztepe și Galata. Bărcile noastre pleacă dintr-o zonă pe care o numim BAUPORT. Este o zonă care este alocată în întregime studenților noștri cu verdeață și o vedere rafinată a Bosforului. Barcile noastre se îndepărtează în anumite momente ale zilei de la digul nostru, ceea ce permite o călătorie plăcută între campusurile noastre din Besiktas și Galata. Astfel, studenții stau departe de traficul aglomerat din Istanbul și se bucură de ocean și de aerul proaspăt în timp ce trec de la campus la campus. Campusul nostru din Galata este specializat în activitatea facultății de comunicare în noile medii. Publicarea tabletelor în medii digitale, învățarea digitală a știrilor de la studio la birou și multe alte ateliere sunt disponibile în Galata.

BAU nu se adresează numai studenților, ci organizează și programe pentru absolvenți și candidați absolvenți. Biroul nostru de Absolvenți deține evenimente pe tot parcursul anului și familia noastră absolventă BAU crește în fiecare an în timp ce susține o puternică obligațiune chiar și după absolvire.

Vă invităm să deveniți parte a familiei BAU.

MISIUNE

Ca instituție de învățământ superior dedicată predării, cercetării și serviciilor societății noastre, misiunea Universității Bahceșehir este de a educa forța de muncă de vârf a viitorului care are o minte interogantă și o capacitate de gândire critică; sunt sensibile la problemele locale și globale; realizarea standardelor internaționale; contribuie la cunoașterea științifică, tehnologică și culturală; sunt susținători puternici ai ideilor și valorilor universale.

VIZIUNE

Universitatea Bahçeșehir se așteaptă să fie forța principală la nivel regional și național în consolidarea cunoștințelor. Universitatea Bahceșehir are ca scop educarea studenților care se angajează să promoveze respectarea drepturilor altora, care sunt atenți și apreciați de diferențele umane și de exprimarea constructivă a ideilor.109983_22_001.jpg109984_22_002ii.jpg109985_22_018.jpg

Locații

Istambul

Address
Yıldız Mh., Çırağan Caddesi, Osmanpaşa Mektebi Sokak 4-6, Beşiktaş
34353 Istambul, Istambul, Turcia