Citește Descrierea Oficială

Adoptarea principiului "Non scholae, sed vitae discimus" (învățarea nu pentru școală, ci pentru viață), Bilgi University İstanbul Bilgi University luat locul în cadrul sistemului turcesc de învățământ superior ca societate civilă după cererea făcută de Fundația Educație și cultură Bilgi la 7 iunie 1996 și aprobarea ulterioară de către Marea Adunare Națională a Turciei în conformitate cu Legea nr. 4142.

De-a lungul timpului Bilgi University İstanbul Bilgi University a crescut în patru campusuri de aproape 206.000 m2 și se află pe cele patru campusuri (Kuștepe 32.000 m2, Dolapdere 21.000 m2, santral istanbul 148.000 m2 - cu anexă clădire - și 4.300 m2 Kozyatağı) continuă să își slujească studenții și lumea academică din Turcia.

După ce a realizat multe premii în cei 23 de ani și cu scopul de a spori calitatea educației și cercetării și a deveni o universitate care poate concura la nivel global, İstanbul Bilgi University început un parteneriat pe termen lung cu Laureate Education, una dintre cele mai mari rețele de educație internațională lume, în 2006 și continuă să facă parte din această rețea.

În prezent, universitatea are peste 20.000 de studenți și 40.000 de absolvenți; aproape 1.000 de academicieni; 7 facultăți, 3 institute, 4 școli, 3 școli profesionale și 150 de programe care oferă educație studenților săi asociați, universitari și absolvenți.117230_rsz_adobestock_250661602.jpg

Viziunea noastra

A deveni o universitate internațională care extinde limitele științei și artei îmbrățișează libertatea, preia conducerea în dezvoltarea societății, oferă un loc în care studenții și facultatea împărtășesc o pasiune pentru învățare și unde toți membrii, atât cei academici, cât și cei administrativi, se dedică în acest scop.

Misiunea noastră

Bilgi University İstanbul Bilgi University angajează să contribuie la știința, producția artistică și dezvoltarea tehnologiei; de a educa persoane ale căror competențe de cercetare și rezolvare a problemelor s-au dezvoltat într-o atmosferă de gândire liberă și o conștientizare a responsabilității sociale, ale cărei competențe respectă standardele internaționale și care, pe lângă respectarea regulilor de etică și a obiectivității profesionale, - abordări disciplinare; și să servească societatea în cadrul standardelor multidimensionale de calitate.

Viața la BİLGİ

Urmând motto-ul "învățarea nu pentru școală, ci pentru viață", İstanbul Bilgi University oferă studenților o viață în campus unde se pot îmbunătăți din punct de vedere social, academic și cultural și pot experimenta viața universității la maxim:

  • "Aflați prin a face" la cursuri și locuri precum clinica juridică, atelierele de arhitectură, laboratoarele de inginerie și de asistență medicală și studiourile RGB
  • Peste 1.000 de evenimente organizate pe patru campusuri într-un an, de la CERN (Expoziția Organizației Europene de Cercetare Nucleară) "Accelerarea Științei" la Congresul GAMES, care a adunat oameni de știință care au câștigat premiul Nobel, și de la Young Social Entrepreneurs Awards la Crystal Măr.
  • Acces la o bogată bibliotecă și resurse electronice
  • Peste 100 de cluburi de studenți pentru sport, arte, probleme academice, idei noi, proiecte de responsabilitate socială și hobby-uri117231_rsz_adobestock_100209996.jpg
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Bilgi University

Programul bilgiMBA cuprinde trei secțiuni diferite. De asemenea, este un program în limba engleză. Pentru absolvire, studentul trebuie să completeze 5 cursuri de bază, 5 ... [+]

Structura programului

Bilgi Programul de MBA poate fi finalizat în trei semestre.

Programul bilgiMBA cuprinde trei secțiuni diferite. De asemenea, este un program în limba engleză. Pentru absolvire, studentul trebuie să completeze 5 cursuri de bază, 5 cursuri elective și un proiect final. Cursurile din programul bilgiMBA sunt completate cu exerciții de lucru în echipă, proiecte, prezentări și chestionare, în plus față de o probă la jumătatea anului și finală, pentru a menține participarea elevului activă.

Notele de curs pot fi urmate online. Elevii vor avea acces la platforma Bilgi Learn în cadrul căreia sunt alocate alte sarcini sub formă de exerciții, cazuri și activități online pentru aplicarea în continuare a subiectelor relevante ale cursurilor.... [-]

Turcia Istanbul
Septembrie 2019
Engleză
Part time
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

İstanbul Bilgi University