Citește Descrierea Oficială

Kadir Has University (KHU) a fost înființată în, în Istanbul. Universitatea, cu cele cinci facultăți de Inginerie și Științe Naturale, Științe Economice și Administrative, Comunicare, Drept și Arte Plastice, precum și mai multe școli profesionale, își propune să devină lider în domeniul educațional și cultural din Turcia, precum și instituind ca centru internațional de cercetare și dezvoltare științifică.

Filozofia noastră

Fondatorul Universității Kadir Has , dl. Kadir Has , și-a dedicat viața educației. Înființarea instituției noastre a luat naștere din filosofia sa personală: "Mă voi strădui să fac și să fiu cel mai bun pentru țara mea". În conformitate cu acest motto, scopul nostru este de a facilita educația, dezvoltarea și prosperitatea tineretului de astăzi prin intermediul cercetării inovatoare și al predării academice care inspiră gândirea și practica democratică. Credem că educația ne poate fortifica pe studenții noștri, așa cum au făcut și generațiile anterioare, pentru a face față testelor din timpul lor. Scopul nostru este crearea unui mediu de educație, cercetare și discuții la nivelul celor mai bune universități din lume. Astfel, oferim educație bazată pe discipline tradiționale și pe modele interdisciplinare; promovăm abilitățile necesare pentru continuarea dezvoltării sociale și culturale; și, ajutând studenții să se pregătească pentru viitor, încurajăm căutarea lor pentru adevăruri superioare. Principiul central al filosofiei Universității Kadir Has este să producă studenți care sunt încrezători în sine, care se întreabă, care iau în considerare toate perspectivele și le evaluează fără prejudecăți și care sunt deschisi la vânturile schimbării. Vrem ca studenții să vadă că, în calitate de învățați de succes și de indivizi împliniți, ei sunt conducătorii societății noastre.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Kadir Has University

Proiectarea programului de MBA se bazează pe anticiparea că participanții noștri au studiat anterior un subiect non-business și au tendința de a-și construi cariere manag ... [+]

Master of Business Administration (MBA), programul invită participanții la o experiență de învățare care să conducă la dezvoltarea profesională și personală.

Proiectarea programului de MBA se bazează pe anticiparea că participanții noștri au studiat anterior un subiect non-business și au tendința de a-și construi cariere manageriale. Obiectivele de competență ale programului acoperă domeniile financiar, resurse umane, contabilitate, marketing, managementul producției / operațiunilor și comportamentul organizațional.

În programul MBA, ca element comun al tuturor programelor oferite de KHAS Business School, învățarea este considerată ca un proces holistic în timp și în spațiu; acesta începe în cursurile de bază și electivă furnizate în clasă și continuă în timpul lucrărilor de proiect, întâlniri cu vorbitori de renume în domeniile lor și comunicarea între absolvenții. Se crede că se creează o punte puternică între teorie și practică.... [-]

Turcia Istanbul
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Kadir Has University

Location address
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, Istanbul, 34083 TR
Social Media