Read the Official Description

Anna Maria Colegiul Oferind o experiență de învățare extrem de personalizate

Anna Maria Colegiul este o instituție privată, co-educativ fondat in 1946 de catre Surorilor Sfânta Ana. Cu o înscriere anuală de 1.500 de elevi, Colegiul se mândrește cu furnizarea unui bazat pe valori, service-concentrat de arte liberale de educație. AMC a crescut pentru a oferi o varietate de specializări universitare, precum și mai multe programe postuniversitare și certificat, atât pe sol și on-line. Micul Raportul elev-facultate permite o experiență de învățare extrem de personalizate, în timp ce modest clasă și campus dimensiunea permite implicarea optimă elev. Colegiul oferă 13 Division III NCAA programe sportive pentru bărbați și femei. Campus AMC este situat convenabil la doar câteva minute distanță de Worcester, MA pe 192 de acri în Paxton.

Elevii de la Anna Maria Colegiul primi un profesional concentrat, de arte liberale de educație în concordanță cu identitatea și valorile catolice colegiului.

AMC se distinge prin educație de arte liberale de orientate spre cariera, facultate accesibil și receptiv, de mici dimensiuni de clasă, și o varietate de activități co-curriculare, inclusiv Divizia III atletism. Majors populare includ de justiție penală, știință foc, terapia prin muzica, asistenta medicala, asistenta sociala si managementul sportului.

AMC oferă un program Honors, precum si numeroase studii în străinătate și unice oportunități. Anna Maria Colegiul este, de asemenea, un membru al Învățământului Superior Consorțiul Central Massachusetts, un grup de 12 de colegii, care permite elevilor să treacă registru, fără costuri suplimentare.

Anna Maria College: Misiunea noastră

Anna Maria Colegiul, O instituție catolică de învățământ superior, recunoaște obligația sa de a servi comunitatea imediată, Commonwealth of Massachusetts, națiunea și lumea prin furnizarea de educație, conservarea învățare, precum și sponsorizarea de cercetare.

Avându-și rădăcinile în tradiția romano-catolică de învățământ superior, ANNA Maria Colegiul este menținută și exploatate în conformitate cu valorile tradiției iudeo-creștină și în conformitate cu idealurile fondatoare sale, Surorilor Sfânta Ana. Aceste idealuri, care reflectă evoluția a ființei umane totale, includ, de asemenea creșterea accesului la educație de calitate, inovare educațională și respect pentru abilități practice.

Mai exact, Anna Maria Colegiul vede misiunea sa de a fi faptul că de promovarea în studenții săi implicare intelectuală, de pregătire profesională, de conștientizare socială, dedicație pentru Justiție și Pace, sensibilitate religioasă și morală, și un stil de viață capabilă să susțină aceste cadrul echilibru.

În plus, Colegiul se angajeaza sa cultivarea dezvoltarea unui sentiment de respect pentru sine și pentru alții, precum și un sentiment de responsabilitate față de societate și în lume.

Pentru a efectua această misiune, Colegiul oferă studenților săi un program de licență de integrare o educație de arte liberale și pregătire cariera puternic. Pentru studenții săi absolvent, Colegiul oferă o educație promovarea unor standarde ridicate de dezvoltare personală și realizarea profesională, precum și un sentiment de responsabilitate matur.

În îndeplinirea rolului său de instituție de învățământ superior, Anna Maria Colegiul nu face discriminări în funcție de orice categorie protejat legal în administrarea politicilor sale educaționale, politici de admitere, burse, programe de împrumut, și alte programe administrate College.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Anna Maria College

Master of Business Administration (MBA) Programul este conceput pentru a pregăti persoanelor fizice pentru o carieră profesională în management și pentru a oferi îmbogăți ... [+]

Master of Business Administration (MBA) Programul este conceput pentru a pregăti persoanelor fizice pentru o carieră profesională în management și pentru a oferi îmbogățire de învățământ pentru profesioniști cu experiență care doresc o perspectivă mai largă de management. Un Certificat Avansat în Afaceri (ACB) este de asemenea disponibil, precum și un certificat în Grant de scriere. Facultatea este format în mare parte din practicieni profesionale ale căror acreditări academice sunt sporite de nivelul de realizarile lor personale. Experiența lor oferă studenților, cu un echilibru între teorie și valoros aplicare.

MBA studenți pot alege o concentrare în etică și leadership, finanțe, informatică de sănătate, de marketing, de management din sectorul public, de management al securității sau de management sportiv. Elevii care doresc un program de afaceri mai larg pot alege, de asemenea, un general de afaceri sau de concentrare de auto-proiectate, selectarea cursuri de la o varietate de domenii. În scopul de a finaliza o concentrare, studentul trebuie să selecteze patru electives din setul concentrația de electives.... [-]

Statele Unite ale Americii Worcester
La zi
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Many Paths, One Goal - Excellence at Anna Maria College

The Anna Maria College Advantage