Adolfo Ibañez School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

avangardă

Fondată în Valparaiso, Chile, în 1953, Universitatea Adolfo Ibáñez este prima scoala de afaceri din America Latină, cu o puternică tradiție în domeniul educației conducerii superioare. experiența și prestigiul în domeniul administrării și știința de afaceri sunt aprobate în fiecare an, să apară în mod consecvent în partea de sus a clasamentului de scoli de afaceri (America de iconomie) și printre majore latino școli de rang american Executive Education Business (Financial Times).

Adolfo Ibáñez School of Management, fondat în Miami, în 2005, este primul din America Latină instituție de învățământ superior pentru a oferi un grad academic post-universitare în afaceri în Statele Unite. Adolfo Ibáñez School of Management este de a contribui la formarea de lideri în afaceri cu programe de perturbatori destinate exclusiv pentru nevoile conducerii superioare. Fie directorilor executivi sau antreprenori pentru a dezvolta afacerea lor de la sau pentru cele două Americi și din lume.

59371_rsz_screen_shot_2017-10-29_at_170922.png

Miami, confluență între America Latină și poarta de acces spre Europa

Miami este acum capitala de afaceri din America Latină, nu numai de prezența puternică a latino-americani, ci pentru că este în cazul în care sunt luate deciziile cheie ale multor firme care operează în regiune. Acesta este punctul focal în cazul în care acesta se unește infrastructura din lume, dezvoltate cu abilitățile unice ale cele mai importante companii din America Latină, cele care au reușit să opereze de pe platforme dezechilibru pe piețele lor locale și introduse ferm pe piața mondială.

Adolfo Ibáñez Universitatea Alumni

Mai mult de 6.000 de absolvenți în programele lor de MBA joacă acum atât în ​​sectorul public și sectorul privat în 23 de țări, și peste 17.000 de directori, din Chile și străini, au ales absolvenți, seminarii și alte programe educaționale scoala de afaceri continuă.

Prin absolvenții săi, Universitatea Adolfo Ibáñez a jucat un rol semnificativ în fiecare dintre procesele de transformare a Chile, o țară care este lider în dezvoltarea și creșterea economică în întreaga America Latină.

Parteneriat cu ESADE Business School

2 lideri de școli de afaceri își unesc forțele pentru a oferi cele mai bune programe pentru managementul superior în America Latină.

Adolfo Ibáñez School of Management, este primul din America Latină instituție de învățământ superior pentru a oferi un grad academic post-universitare în afaceri în Statele Unite. Acest lucru sa materializat prin deschiderea din Miami, Florida, în Adolfo Ibáñez Școala de Management, unul axat exclusiv pe senior management pentru directori și antreprenori implicați în afaceri sau din America și școala mondială.

59372_rsz_ranking-partnership.png

Despre ESADE

ESADE este o instituție academică internațională, cu peste cincizeci de ani de istorie. Principalele active ale acestei școli de afaceri sunt oamenii: profesori și profesioniștii care generează gândire, vorbire, proiecte și inițiative care servesc excelent de formare, de cercetare relevante și o contribuție valoroasă la dezbaterea publică și de transformare socială.

Principala misiune ESADE este formarea oamenilor cu un nivel înalt de competență profesională și pe deplin conștient de responsabilitatea lor socială. Promovam de predare și de cercetare, prin Facultatea de Drept și de Business School, printr-un angajament de a RME rigoare intelectuală, gândirea critică și excelență academică.

După trecerea prin sălile de clasă ale ESADE, absolvenții noștri devin o parte din ESADE Alumni, o comunitate de absolventi extinse cu mai mult de 48.500 de persoane care practica in 114 de tari de pe 5 continente și are capitole în mai mult de 20 țări și un post de televiziune în sine, în cazul în care puteți urmări prelegeri și dezbateri, printre multe alte lucruri.

Acreditari internaționale

Atât Școala de Business de la Universidad Adolfo Ibáñez și ESADE Business School au în mod individual cu cele trei acreditari internationale de prestigiu cunoscute în mediul academic ca „Triple Crown“, aparținând 1% din scoli de afaceri din lume care împărtășesc aceste premii .

AACSB International (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business), reprezintă cea mai mare la nivel mondial în ceea ce privește certificări de calitate academice pentru programe de management al afacerii realizare.

Equis (Sistemul European de îmbunătățire a calității). Certifică școli de afaceri ca un întreg, și anume, evaluează echilibrul între calitatea academică, excelența profesională, interacțiunea cu lumea afacerilor și internaționalizarea.

AMBA (Asociatia MBA). Acrediteaza programe de MBA și reprezintă în prezent un standard global pentru toate programele de MBA din lume.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vedea MBA Part Time » Vedea Cursuri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA Part Time

MBA Multinaționale

Campus Cu jumătate de normă 15 luni November 2018 Statele Unite ale Americii Miami

MBA Multinaționale este organizat pentru a construi manageri esențiale de competențe pentru a merge această direcție. Programul este livrat pe lățimea întregii emisfera nordică maximizând sediul ESADE și Adolfo Ibáñez School of Management au în Spania și Miami. Module în Silicon Valley și China ne oferă posibilitatea de a vizita cele două economii mai dinamice în emisfera nordică, să înțeleagă oportunitățile pe care le prezintă pentru companiile din America Latină și să analizeze cele mai de succes paradigme de management în schimbare ridicată. [+]

01 / De ce

In ultimul deceniu am asistat la o restructurare de hegemonie în diferite sectoare industriale. În a doua jumătate a secolului al XX-lea protagoniștii din diverse industrii au venit din cele 3 blocuri economice majore: Europa, SUA și Japonia.

Acest scenariu sa schimbat drastic. Fluxurile de Sud-Nord au crescut mai rapid decât cele de drumul spre nord-sud.

America Latină, cu un dinamism care rivalizează piața asiatică - mai puțin de jumătate din populația Chinei, produce mult mai mult decât atât - oferă potențial la un consum foarte atractiv și creșterea rapidă a consumului intern.

Pentru a face afaceri în această nouă America Latină, o nouă direcție de manageri, jucători noi care schimba jocul stabilit de către alți actori este necesar.... [-]