Babson College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Babson este educatorul, conducătorul și liderul pentru spirit antreprenorial al tuturor tipurilor.

O instituție independentă, non-profit, Babson este acreditată de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Comisia pentru Învățământul Superior din Noua Anglie (NECHE) și EFMD Quality Improvement System (EQUIS). În anul universitar 2015-2016, mai mult de 2100 de studenți și 900 de absolvenți studiază Babson, reprezentând peste 80 de țări. Aflați mai multe despre studenții din clasa primului an de licență, precum și programele de absolvent MBA și masterat . Ca creatori și organizatori de cunoștințe despre spiritul antreprenorial, Babson se distinge cu:

  • O școală de licență care oferă o educație de afaceri de vârf, combinând programe inovatoare, integrate și aplicate pentru afaceri și programe de arte liberale cu experiențe curriculare și co-curriculare de învățare.
  • FW Olin Graduate School of Business, care acordă un grad înalt de MBA și MS.
  • Un program de Educație Executivă pentru profesioniști care doresc să crească în mediul de afaceri aflat în evoluție rapidă.
  • O facultate de clasă mondială cu experiență în lumea reală - 87% din facultatea noastră de zi cu normă întreagă dețin o diplomă de doctorat sau echivalentul ei și sunt realizate antreprenori, directori, cercetători, autori, cercetători, poeți și artiști.
  • Proiecte globale de cercetare care sunt utilizate ca indicatori cheie de benchmarking de către o serie de autorități regionale, naționale și supranaționale distinse din întreaga lume.
  • Babson Global, care lucrează cu parteneri corporativi, universitari, guvernamentali și de fundație pentru a promova educația antreprenorială și gândirea și acțiunea antreprenorială la nivel mondial.

Declarația de misiune

Babson College educă lideri antreprenoriale care creează o valoare economică și socială mare - peste tot.

Declaratie de viziune

Vrem să fim instituția preeminentă din lume pentru gândirea antreprenorială

Valorile de bază

Integritate Încrederea, respectul și politețea fac din cei mai buni oameni. Noi respectăm și ne comportăm etic unul față de celălalt și cu partenerii noștri externi. Noi practicăm responsabilitatea socială și civică în comunitățile mai mari din care facem parte. Diversitatea Ne apreciem calitatea de membru într-o comunitate de-a lungul vieții, care este în mare măsură diversă. Credem că diferențele fac ca Babson să fie o comunitate mai bogată și să ofere contextele necesare pentru realizarea comună. Salutăm și apreciem oamenii și perspectivele acestora și respectăm interesele tuturor membrilor comunității. Inovație Avem un angajament pe termen lung față de o cultură instituțională care promovează creativitatea, asumarea riscurilor, îmbunătățirea continuă, conducerea și spiritul antreprenorial. Îi încurajăm pe oameni să ia inițiativa și să facă diferența. Colaborare Angajamentul nostru față de colaborarea interdisciplinară și colaborarea strânsă cu studenții definește practicile facultății, administrației, personalului și care lucrează în campusul Babson College . Împreună cu absolvenții noștri și cu partenerii noștri externi, creăm o experiență de învățare și de lucru mai mare decât suma părților sale. Babson College excelență Babson College se angajează să exceleze. Este o comunitate în care toți membrii pot să-și atingă cele mai bune persoane. Căutăm să ne sprijinim reciproc pentru o creștere și o dezvoltare continuă.

Locații

Wellesley

Address
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Boston

Address
100 High Street
First and 12th Floors

02110 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

San Francisco

Address
135 Main Street,
Third Floor

94105 San Francisco, California, Statele Unite ale Americii

Miami

Address
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, Statele Unite ale Americii

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited