Baruch College, Zicklin School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

DESPRE ZICKLIN

Susținută de o lungă tradiție de excelență în învățământul superior, Școala de Afaceri Zicklin este situată în cadrul Colegiului Baruch - o instituție care se situează în mod constant printre cei mai performanți în domenii precum excelența academică, diversitatea și valoarea.

Zicklin este mândru că este lider în furnizarea de educație superioară universitară, postuniversitară și executivă pentru secolul douăzeci și unu. Programele noastre sunt acreditate de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), iar clasele noastre sunt predate de facultate, care sunt lideri de idei, cercetători activi și experți în domeniile lor.

Integrată atît fizic, cît și filozofic în țesutul New York City, capitalul financiar mondial, Școala de Afaceri Zicklin se angajează să furnizeze o educație relevantă, la prețuri accesibile, riguros din punct de vedere academic, care să fie atît de clasă mondială în calitate și reputație, .

Viziunea noastra

Școala de Afaceri Zicklin aspiră să fie o școală de afaceri preeminentă recunoscută la nivel internațional pentru cercetări de frunte și programe inovatoare și accesibile.

Misiunea noastră

Școala de Afaceri Zicklin, o instituție publică din New York, educă viitorii lideri de afaceri prin dezvoltarea curiozității intelectuale, a integrității puternice, a angajamentului față de responsabilitatea socială și competența globală, prin cercetări de impact și programe academice de calitate.

Clasamentul nostru

Prin numere

Studenții noștri MBA și MS

 • 90% Toți absolvenții MBA și MS Zicklin angajați, primesc oferte sau nu caută un loc de muncă
 • 95% seara MBA absolvenți angajat, a primit oferte, sau nu sunt în căutarea de locuri de muncă
 • 97% seara MBA absolvenți angajat, a primit oferte, sau nu sunt în căutarea de locuri de muncă

Absolvenții noștri de doctorat

 • 14 doctoranzi plasați în 2016
 • 10 doctoranzi plasați în 2015
 • 9 doctoranzi plasați în 2014

Istoria noastra

Școala de Afaceri Zicklin a stabilit și a realizat obiectivele noastre de aproape 100 de ani.

 • 1919: City College a înființat o Școală de Afaceri și Administrație Civică pe Lexington Avenue din Manhattan, oferind primul său program de MBA un an mai târziu.
 • 1953: Școala a fost redenumită în onoarea absolventului Bernard M. Baruch, care a contribuit la formarea colegiului.
 • 1968: Baruch a devenit un colegiu independent superior care oferă singurele programe de afaceri în cadrul Universității City din New York, care a fost acreditată de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business.
 • 1998: Școala de Afaceri Zicklin a fost numită în onoarea absolvenților Lawrence Zicklin ('57) și Carol Zicklin ca semn de apreciere pentru dotarea generoasă a școlii.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea MBA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

MBA cu normă întreagă

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Statele Unite ale Americii New York

Zicklin de top-ranked full-time MBA este conexiunea ta cu lumea afacerilor. Acest program vă echipează cu cunoștințele și expertiza pentru a vă ridica deasupra competiției, pentru a depăși provocările din industrie și pentru a deveni lider de afaceri. [+]

Zicklin de top-ranked full-time MBA este conexiunea ta cu lumea afacerilor. Acest program vă echipează cu cunoștințele și expertiza pentru a vă ridica deasupra competiției, pentru a depăși provocările din industrie și pentru a deveni lider de afaceri.

New York City este campusul tău.

Energia din New York alimentează educația. Apropierea noastră față de corporații majore vă extinde experiența MBA dincolo de sala de clasă, conectându-vă la absolvenți și profesori cu rădăcini adânci în comunitatea de afaceri din New York, oferindu-vă expunere completă față de cei mai importanți jucători din lumea afacerilor.

MBA cu normă întreagă este un program selectiv. Fundalul diversificat al colegilor dvs. aduce o lume de experiență și cunoștințe în mediul de învățare colaborativ al programului MBA.... [-]


Contactează