Boutique Universities Consortium

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Consorțiul de Boutique universități îi ajută pe elevi realizarea progresului economic și social printr-o abordare pe student centrice la educație. Colegii noștri mici ne permit sa oferim servicii de student excepționale, personalizate și flexibile, precum și o educație de calitate la un preț accesibil.

Statele Unite ale Americii University

Pe-Campus, Online, și Opțiuni Blended

Realizarea de succes prin educație centrată pe student La nivel regional acreditate Situat în San Diego, California Corp student Diverse

Statele Unite ale Americii University este situat în colțul de sud-vest a Statelor Unite: frumos San Diego, California. Plaje frumoase San Diego și cultura internațională atrage vizitatori din intreaga lume. San Diego este evaluat ca fiind unul dintre orașele cele mai de dorit din SUA bazate pe vreme, recreere, afaceri și oportunități culturale.

La acreditată la nivel regional Statele Unite Universitatea, ne mândrim cu principiile unei educații centrate pe elev; o educație în care întreaga comunitate universitară este dedicat succesul fiecărui elev. Am demonstrat acest devotament prin dimensiuni clasa mica care sa asigure nici un student este lăsat în urmă, ratele de școlarizare accesibile care fac educația accesibilă persoanelor din toate clasele și naționalități, și un corp student diversă, care promovează incluziunea și înțelegere în clasă, comunitate și lumea.

Universitatea din Potomac

Pe-Campus, Options Online, și se amestecă ne indruma sa-ti viitorul. Sărbătorim succesul dumneavoastră.

La nivel regional acreditate Locatii din Washington DC și Viena, Virginia Flexibil pentru elevii cu toate programele

Universitatea din Potomac oferă o atmosferă vibrantă multicultural. Acesta este situat în inima capitalei SUA, Washington, DC; De asemenea, acasa, la sediul central al multor organizații de conducere, organizatii non-profit, organizații internaționale și ambasade din întreaga lume.

Elevii pot participa la cursuri universitare din Washington DC, Virginia sau online. Universitatea din Potomac are multe avantaje pentru elevii cu viata ocupat. Indiferent de cerintele dumneavoastra programare, Universitatea de partenerii Potomac cu fiecare elev pentru a oferi instrumentele și resursele pentru o experiență educațională personalizate care satisface nevoile dumneavoastra.

Londra Colegiul de Studii Internaționale Afaceri

Situat în inima de centrul Londrei, Anglia Aplicații, experiență, și stagii disponibile Campus internațional cu experiență globală

Londra Colegiul de Studii Internaționale Afaceri (LCIBS) este un colegiu privat situat în inima de centrul Londrei. LCIBS a creat un mediu în care un student poate obține atât o cunoaștere practică și analitică a subiectului alese, precum și fiind parte dintr-un mediu cu adevărat global. Avem programe care acoperă de afaceri, management de asistență medicală, contabilitate / finanțe, marketing, relații publice și management sportiv. Ce seturi LCIBS în afară de orice alt EL colegiu este modul în care politica publică și etica susține toate programele noastre.

UBIS

Pe-Campus, Online, și Opțiuni Blended

La nivel internațional acreditat Situat în inima orașului Geneva, Elveția - un capital de afaceri al lumii Oportunitățile globale exclusiv

UBIS este situat în inima de la Geneva, Elveția, probabil una din capitalele cele mai influente din lume. UBIS vă oferă posibilitatea de a alege de a studia fizic în Geneva- vibrant, capital sau de afaceri la nivel mondial pentru a studia on-line. Universitatea UBIS ofera Bachelors și grade de masterat în Administrarea Afacerilor și Relații Internaționale.

UBIS inscrie in prezent studenți din aproximativ 40 de țări diferite și este un partener activ al mai mult de 35 de programe de cooperare în multe alte țări. Aceste dinamica crea grade și oportunități unic adaptate pentru a răspunde cerințelor de întreprinderi și organizații pentru o cariera globalizată exclusive.

Locații

SUA Online

Address
SUA Online, Statele Unite ale Americii

Elveția Online

Address
Elveția Online, Elveţia

San Diego

Address
United States University
830 Bay Blvd, Chula Vista

91911 San Diego, California, Statele Unite ale Americii

Washington

Address
University of the Potomac
1401 H St NW #100

20005 Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii

Londra

Address
London College Of International Business Studies
14 Southampton Place

WC1A 2AJ Londra, Anglia, Regatul Unit

Geneva

Address
UBIS University of Business and International Studies
Avenue Blanc 46

1202 Geneva, Geneva, Elveţia