California University Of Management And Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

California University Of Management And Sciences ( CALUMS ) este o instituție privată de învățământ superior. California University Of Management And Sciences se angajează pe deplin să protejeze libertatea academică de a întreba și exprima adevărul în orice formă este găsit. O diversitate de opinii, conținut de curs și metode de predare sunt binevenite și văzute ca contribuind la creșterea universității și la profesionalismul facultății sale.

Obiectivul California University Of Management And Sciences din California University Of Management And Sciences a educa studenții în tehnicile moderne necesare pentru gestionarea eficientă a organizațiilor; Să ofere programe cu accent pe educație de calitate pentru a satisface nevoile comunității și vremurile în schimbare; Să ofere și să promoveze oportunități educaționale în timp util și pertinente pentru a spori competența celor care intră în cariere în domeniile lor; Pentru a pregăti studenții să devină profesioniști de succes și să creeze oportunități pentru studenți să dobândească experiență în abilitățile tehnice și academice.

Locații

Anaheim

Address
North Brookhurst Street,1126
92801 Anaheim, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: