California Institute of Advanced Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CIAM este dedicat oportunităților de învățare de-a lungul vieții accesibile, provocatoare și relevante pentru o populație diversă de studenți. Scopul său este de a facilita accesul la educație și excelența academică prin gestionarea excepțională a operațiunilor și resurselor universității, a sistemelor de livrare inovatoare și a serviciilor studențești și a programelor relevante care sunt centrate pe cursanți, orientate spre succes și răspunzătoare tehnologiei.

CIAM

Folosind înțelepciunea lui Peter F. Drucker pentru practica de management, CIAM echipează liderii și managerii cu instrumentele și disciplinele necesare pentru a lua decizii responsabile din punct de vedere social, care sunt semnificative pentru un mediu de afaceri în schimbare prin încorporarea învățării experiențiale în setările online și în clasă.

Cinci principii de management semnificative pentru Peter Drucker au fost:

  • Stabilirea măsurătorilor de performanță
  • Motivarea și comunicarea
  • stabilirea unor obiective
  • organizarea de
  • Dezvoltarea oamenilor

Misiune

Pentru a oferi o educație flexibilă, la prețuri accesibile și de înaltă calitate, bazate pe principiile și valorile Peter F. Drucker, "Tatăl de moderne de management", pentru a permite studenților să aplice imediat cunoștințele și capacitatea lor de integritate și cu succes.

Valorile

CIAM valorizează și promovează o cultură care respectă etica, integritatea și îndeplinirea îndatoririlor constituenților, angajaților și societății noastre. Aceste valori decurg direct din înțelepciunea lui Peter Drucker.

Viziune

CIAM va fi recunoscut între colegii și comunitatea noastră pentru a produce lideri care încearcă să dezvolte oameni moral și intelectual. Absolvenții noștri posedă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela într-un mediu de afaceri în evoluție și pentru a modela peisajul pentru generațiile viitoare. CIAM realizează acest lucru prin pionieratul abordării învățării experiențiale în învățământul postuniversitar; dezvoltând educația și lărgindu-i pe lideri, oferindu-le experiența necesară dezvoltării unor soluții responsabile din punct de vedere social în comunitățile globale în care aceștia servesc.

CIAM

POARTĂ

Institutul de Management al Avansate din California (CIAM) are un singur scop: să vă ofere posibilitatea de a vă crea viitorul în setarea aleasă. Pentru a realiza acest lucru, ne-am construit cursurile și programul nostru în jurul valorii de ceea ce managerii și antreprenorii trebuie să știe pentru a reuși în mediul provocator și competitiv de astăzi. Directorii de top și viitorii angajatori înțeleg astăzi că angajații esențiali ai zilelor noastre - pe care Peter F. Drucker, Tatăl moderni de management, numiți "lucrători în domeniul cunoașterii" - nu pot fi gestionați, ci trebuie conduși. Mai mult decât atât, acest rol de conducere poate fi realizat numai de către manageri care nu numai că au MBA, ci și perspectivă ancorată în experiență și într-o gamă largă de discipline. Ce ați învățat deja în viață și în facultate, indiferent de ceea ce dvs. majore, si ceea ce au câștigat de la interactiunea cu altii in trecut, sunt ușile de oportunitate. CIAM MBA vă oferă cheile pentru a deschide aceste uși construindu-vă setările lumii personale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

MBA în Managementul Executiv și Antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 11 - 22 luni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii El Monte + 1 mai mult

Institutul de Management al Avansate din California (CIAM) este o instituție nonprofit dedicată furnizării unui program practic, practic și aplicabil MBA bazat pe experiența din lumea reală. Introducerea termenelor limită de admitere, cu ajutorul financiar pentru cei care se califică. APLICAȚI-L ACUM! [+]

MBA CIAM: Este cea mai bună decizie de afaceri pe care o veți face.

---

Disponibil atat online cat si on-campus.

Disponibil atât online, cât și în campus, programul CIAM Executive Management & Entrepreneurship MBA este singurul de acest gen din țară. Acest program de 36 de ore de credit este conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor care lucrează într-o gamă largă de domenii de activitate. Opțiunile multiple de urmărire, orele de weekend / noapte, rata scăzută de școlarizare și facultatea de specialitate dedicată fac din CIAM cea mai bună alegere pentru MBA.

Nu mai faceți mai multe teste sau examene. Nu GMAT sau GRE necesare.

În loc de teste, CIAM se bazează pe note, rapoarte și prezentări. Elevii vor face cercetări practice sub formă de proiecte de consultanță. CIAM nu solicită GMAT sau GRE ca cerință de admitere.... [-]


Videoclipuri

Introduction to CIAM

Student Testimonials

Contactează

CIAM (California Institute of Advanced Management)

Adresă, linia 1 9550 Flair Drive, Suite 201
CA 91731 El Monte, California, CA, Statele Unite ale Americii
website http://www.ciam.edu/
Telefon +1 626-350-1500