Citește Descrierea Oficială

California International Business University ( CIBU ) a fost înființată în 1995 ca Școala Internațională de Management (ISM), o corporație nonprofit din California. În 2002, pentru a reduce confuzia cu instituții similare, ISM și-a schimbat denumirea la Școala de Management Internațional din California (CSIM). În 2008, datorită acreditării și adăugării programului nostru de doctorat, CSIM a fost schimbat la California International Business University . CIBU este una dintre puținele universități internaționale, acreditate la nivel național și privat. Căutăm studenți individuali calificați și parteneriate globale cu universități și colegii recunoscute.

CIBU

se mândrește cu oferirea de atenție personală de la profesori în clase mici și de o varietate de programe și servicii de sprijin academic. CIBU este o școală de afaceri cu un caracter cu adevărat internațional, studenții care reprezintă peste 80 de țări au participat la programele noastre. Acest lucru oferă studenților noștri posibilitatea de a experimenta un mediu multianual divers, în măsura în care urmăresc obiectivele educaționale însoțite de un spirit antreprenorial contemporan. Instituția noastră este acreditată de Consiliul de Acreditare pentru Colegii și Școli Independente (ACICS), 750 First Street NE, Suite 980, Washington DC 20002-4241, (202) 336-6780, pentru acordarea diplomelor de licență, de masterat și de doctorat. ACICS este listată ca o agenție de acreditare recunoscută la nivel național de către Departamentul pentru Educație al Statelor Unite și este recunoscută de Consiliul pentru Acreditare în Învățământul Superior (CHEA). În plus, această școală primește aprobarea de a admite studenți străini care nu sunt imigranți de către Biroul de Cetățenie și Servicii de Imigrare al Statelor Unite. Centrele de educațieUSA sunt rețeaua de peste 400 de centre de consultanță din 170 de țări ale Departamentului de Stat al SUA, menite să ajute studenții locali să găsească un colegiu sau o universitate corespunzătoare din Statele Unite. Vă încurajăm să vizitați centrul dvs. local pentru informații despre selectarea colegiului sau universității din SUA care să răspundă nevoilor dvs., înțelegerea și pregătirea pentru testele necesare de admitere, asistență în procesul de admitere, sfaturi privind găsirea unui ajutor financiar pentru studiile dumneavoastră, pregătirea pentru student procesul de viză și orientările înainte de plecare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

California International Business University

Programul MBA specificat în Antreprenoriat și Leadership. Educație individual adaptată într-un cadru mic și variat de clasă. ... [+]

Acest program popular de studiu pregătește studenții pentru o carieră în managementul afacerilor și le oferă abilitățile necesare și orientarea globală pentru a reuși pe piața internațională. Opțiunile opționale se concentrează pe studenții care se confruntă cu un mediu global divers și rapid și oferă studenților o înțelegere a forțelor economice, sociale și tehnologice care modelează astăzi piețele mondiale.

Cerințele de admitere

Solicitanții trebuie să fi obținut o diplomă de licență de la CIBU , o instituție fie acreditată de o asociație regională sau națională recunoscută de Departamentul de Educație al SUA sau o instituție străină, licențiată și reglementată de agenția de supraveghere corespunzătoare din țara de origine. Cursurile străine vor fi revizuite pentru a determina dacă îndeplinesc cerințele academice necesare. Creditele și cursurile de la instituțiile străine și educația prealabilă pot fi transferate după o evaluare aprofundată a eligibilității, în conformitate cu cerințele CIBU . Persoanele fizice pot transfera (maximum 10 unitati trimestriale) de la munca prealabila cu aprobarea Decanului de Afaceri Academice sau a desemnatului. Limba engleză minimă pentru studenții internaționali este următoarea: TOEFL (iBT) -79; IELTS-7.0; sau TOEIC-750. CIBU nu necesită un examen GRE sau GMAT.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
15 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
CIBU – California International Business University
550 West B Street

San Diego, California, 92101 US
Social Media