Cal Poly Pomona College of Business Administration

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O College of Business Administration de la Cal Poly Pomona este o instituție AACSB-International acreditat angajamentul de a furniza studenților cu cunoștințele, abilitățile și experiența de a deveni lideri globali.

CBA ofera programe universitare și postuniversitare care au fost marcat de US News and World Report și Princeton Review, respectiv. De licență nostru de gradul științei în administrarea afacerilor include opt concentrații care variază de la contabilitate la managementul operațiunilor de comercializare împreună cu mai multe piese de cariera pentru cei care sunt interesați într-un domeniu extrem de specializat de studiu. CBA integreaza educație de afaceri cu mâinile-on semnificative oportunități care include stagii, în folosul comunității și concursuri afaceri, precum și programele noastre unice pe care le numim Experiențele Semnătura învățare.

Profesioniști care doresc să avanseze cariera lor pot urmări una din cele două programe postuniversitare de seară CBA - un Master of Business Administration și un Master of Science in Business Administration, un grad mai tehnic pentru cei care doresc să avanseze în domeniul asigurării de informații.

Situat în California de Sud, CBA servește un corp student foarte diverse, care reflectă piața globală. Suntem mândri să ne numim o instituție hispano-servire si am rang al șaptelea la nivel național cu privire la numărul de grade universitare de licență de afaceri acordate elevilor minoritari.

Misiune

College of Business Administration de la Cal Poly Pomona este o comunitate diversă de studenți, cadre didactice-savanți, și personalul, angajat la învățare activă prin aplicarea teoriei în practică. Partenerii Colegiul cu părțile interesate pentru a dezvolta persoane cu abilitățile și cunoștințele pentru a avea succes și de a contribui într-un mediu dinamic de afaceri la nivel mondial.

Viziune

College of Business Administration va fi scoala de alegere pentru studenții mare realizare care doresc un mediu provocator si politehnic pentru lideri din industrie caută angajati talentati. Colegiul va fi recunoscut pentru marginea de tăiere, invata-de-a face programe academice au dus la cariera sa concentrat, în rezolvarea problemelor inovatoare cu abilitati de comunicare eficiente. Absolvent și curricula de licență se va adresa nevoilor în schimbare rapidă ale comunității de afaceri la nivel mondial în timp ce promovarea abordărilor etice la provocările de afaceri. Dincolo de învățare sală de clasă, centre academice și profesionale de excelență vor servi drept laboratoare de viață pentru diverse studenți și facultate noastre și va fi resurse valoroase pentru partenerii noștri comunitari și lideri din industrie.

Learning goluri

Prin participarea la oportunitățile de învățare curriculare și co-curriculare, absolvenții de College of Business Administration va dezvolta următoarele competențe:

Learning Obiectivul # 1

Elevii de completare a programului BSBA va fi în măsură să comunice eficient într-un mediu de afaceri.

Obiectivele corespunzătoare:

Elevii vor demonstra abilitățile de comunicare orală în timpul prezentărilor de grup. Elevii vor demonstra abilitățile de comunicare scrisă prin prezentarea documente de afaceri de calitate.

Learning Obiectivul # 2

Elevii de completare a programului BSBA va putea folosi gândirea critică pentru a lua decizii de afaceri.

Obiectivele corespunzătoare:

Elevii vor demonstra capacitatea de a identifica problemele cheie. Elevii vor demonstra capacitatea de a găsi, citi și evalua surse de informare. Elevii vor demonstra capacitatea de a folosi tehnologia pentru a colecta și analiza datelor. Elevii vor demonstra capacitatea de a rezolva probleme folosind abilitățile cantitative și calitative adecvate. Elevii vor recunoaște și consideră opiniile reciproc atunci când participă la luarea deciziilor de grup.

Learning Obiectivul # 3

Elevii de completare a programului BSBA va înțelege impactul globalizării și diversitatea mediului de afaceri.

Obiectivele corespunzătoare:

Elevii vor demonstra o înțelegere a implicațiilor de probleme globale actuale. Elevii vor demonstra o înțelegere a problemelor culturale și diversitate. Elevii vor lua în considerare problemele globale la rezolvarea problemelor de afaceri.

Learning Obiectivul # 4

Elevii de completare a programului BSBA va fi în măsură să demonstreze cunoștințele de principii fundamentale în toate disciplinele de afaceri și să se ocupe cu probleme de afaceri dintr-o perspectivă integratoare.

Obiectivele corespunzătoare:

Elevii vor demonstra înțelegere a conceptelor și a terminologiei de bază de la toate disciplinele de afaceri. Elevii vor înțelege cum un impact din zona funcționale încă și se aplică o abordare interdisciplinară la rezolvarea problemelor de afaceri.

Learning Obiectivul # 5

Elevii de completare a programului BSBA va fi în măsură să demonstreze gradul de conștientizare a aspectelor etice și juridice ale mediului de afaceri.

Obiectivele corespunzătoare:

Elevii vor demonstra abilitatea de a recunoaște aspectele cheie ale problemelor etice. Elevii vor demonstra capacitatea de a distinge între aspectele legale și etice. Elevii vor demonstra o înțelegere a responsabilităților etice în ambele medii academice și de afaceri.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2019 Statele Unite ale Americii Pomona

Pe-campus seara Master of Business Administration (MBA) program este conceput pentru a lucra profesioniștii care doresc să extindă cunoștințele lor actuale și să stimuleze potențialul lor de carieră în timp ce continuă angajarea lor in timpul zilei. [+]

Seara pe-campus Master of Business Administration Programul (MBA) este proiectat pentru a lucra profesioniștii care doresc să extindă cunoștințele lor actuale și să stimuleze potențialul lor de carieră în timp ce continuă angajarea lor in timpul zilei.

În timpul cohorta, elevii vor lua un curs full-time de două cursuri pe trimestru pentru program complet în termen de șase trimestre.

Caracteristici ale MBA Cursuri serale întâlni o noapte pe săptămână sau temporar în zilele de sâmbătă. Absolvent de facultate sunt publicate cercetători și / sau profesioniști din industrie, care sunt toate de înaltă calificare în disciplinele respective. Săli de clasă sunt dotate cu acces wireless și rețele de mare viteză. Mai multe accente de cariera sunt disponibile pentru a se potrivi mai bine gradul dumneavoastră nevoilor dumneavoastra individuale. Personalul nostru de consiliere restante este de seri disponibile pentru a vă ajuta. Comoditate ... [-]

Videoclipuri

Cal Poly Pomona MBA and MSBA: An Overview

Cal Poly Pomona MBA and MSBA Programs: Student Perspectives

Cal Poly Pomona MBA and MSBA Programs: Professor Perspectives

Cal Poly Pomona MBA and MSBA: Alumni Perspective

Contactează

Cal Poly Pomona College of Business Administration

Adresă, linia 1 Cal Poly Pomona College of Business Administration 3801 West Temple Avenue Pomona, California 91768
Pomona, California, Statele Unite ale Americii
website http://www.cpp.edu/~cba/
Telefon +1 (909) 869-4894