California State University, Chico - College of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la College of Business

Noi pregătim studenții să fie la locul de muncă gata.

facultatea noastră, personal, programe academice, precum și activități extracurriculare contribuie la studenții în curs de dezvoltare să aibă abilitățile, cunoștințele și dispozițiile de succes.

Noi oferim o varietate de programe excelente, organizații studențești și de facultate și a personalului. Noi oferim studenților posibilitatea de a învăța abilitățile și cunoștințele pe care îi vor ajuta să fie gata de muncă și să fie pozitive contribuitori in prezent la comunitatea lor.

Aici vei învăța cunoștințele, aptitudinile, persistența și capacitatea de rezistență, care sunt necesare pentru a obține o mare carieră. Noi oferim suport excelent; facultate abordabil, mentori la egal la egal și tutori, și personalul de ajutor. Așa că alături de noi și să aducă curiozitatea, energia, și intenția de a da cea mai bună foarte. Suntem dornici de a lucra cu tine.

Ce Elevii vor găsi aici

Un program remarcabil de afaceri

Unul dintre cele șapte colegii și acasă la cel mai mare majore de pe campusul Chico State, College of Business este unul dintre doar 15 la suta din toate școlile de afaceri din întreaga lume care îndeplinesc standardele înalte de acreditare stabilite de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International ). Suntem recunoscuți ca lider în excelență didactică, de cercetare practică, precum și disponibilitatea de student de locuri de muncă.

Programe Semnătură incredibil

Programele noastre de semnătură ies în evidență din concurs și sunt larg recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune. Ele oferă studenților șansa de a dezvolta skillsets lor personal și profesional în același timp fiind contestată prin concursuri locale, regionale și naționale, lucru pe proiecte comunitare, stagii, proiecte de cercetare cu profesori, și multe altele.

Alumni și dedicate implicate

Studenții noștri iubesc Colegiul de Business, si ca absolventii dedicarea lor prezinta prin intermediul unor evenimente, cum ar fi directori în campus, servind la Consiliul nostru consultativ de afaceri, și de a deveni membri ai Societății Turnul să ne sprijine și să dea înapoi.

Un mediu de învățare sigur și

atenție personală de la facultate, personalizate academice consiliere, cluburi active, studențești asigură un contact personal între studenți și facultate. Studenții internaționali sunt susținute de un personal de îngrijire, care este dedicat pentru a face lor Chico experiență unul pe care le vor păstra în suflet pentru o viata.

Locații

Chico

California State University, Chico - College of Business

Address
College of Business
California State University, Chico
Tehama Hall 301

95929-0081 Chico, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 530-898-6271

Acreditări

AACSB Accredited