Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Misiunea Colegiul de Business și Administrarea Publică de la Universitatea de Stat din California din San Bernardino este de a crea o comunitate de învățare centrată pe elev, care pregătește studenții pentru a deveni membri productivi în afaceri, guvern, și societatea globală. Va punem la dispozitie programe universitare de calitate și absolvent care afectează în mod pozitiv dezvoltarea studenților în calitate de profesioniști. Noi da prioritate excelenta in predare, care este sporită de angajamentul de facultate pentru a continua dezvoltarea profesională, contribuții intelectuale și de servicii.

Contribuțiile intelectuale ale facultății va fi în primul rând un amestec de cercetare aplicată sau contribuții să practice și de învățare sau de cercetare pedagogică. Noi servi un organism cultural și la nivel global divers studenților prin pregătirea studentului de a face cu o schimbare și de mediu divers. Prin munca în folosul comunității, parteneriate și inițiative, Colegiul servește ca intermediar pentru schimbul de cunoștințe și expertiză între Universitatea, comunitatea regională, și lumea mai mare.

Implicarea comunității cu programele noastre de pe San Bernardino și campusuri Palm Desert Rezultate obținute în stagii și multe oportunități de învățare de servicii pentru studenții noștri. La rândul său, s-ar putea baza pe absolvenții noștri să devină angajații dumneavoastră, și în cele din urmă echipa de management. Dorim să lucrăm cu tine în dezvoltarea unei forțe de muncă și o economie care permite regiunii noastre să atragă și să păstreze locurile de muncă de calitate. Poate v-ați întrebat ce poți face. Aici sunt zece lucruri pe care le puteți face acum pentru a sprijini misiunea noastră ca o comunitate de învățare centrată pe elev:

  • Să contribuie la Fondul de Excelență Colegiul
  • Un eveniment gazda CbpA Alumni Networking in casa ta sau de afaceri
  • Alăturați-vă Business Alliance pentru link-uri în curs de desfășurare Colegiului, studenții săi și facultate
  • Hai campus pentru a vorbi cu un mic grup de elevi într-o sesiune de consiliere în carieră săptămânală
  • Să contribuie la Fondul de burse pentru studenti
  • Voluntar pentru a împărtăși experiența vorbind într-o clasă ca "Prof pentru o zi"
  • Mentor student într-un stagiu de 10 săptămâni la organizația dumneavoastră, constând din 150-200 ore pentru 4 unități de credit academice
  • Nominalizați un meritoriu "Arrowhead executiv distins" sau "Spirit of Entrepreneurship" concurent
  • Cere-facultatea de a aduce într-o echipă de student pentru un proiect de clasă pentru a aborda o provocare practică vă confruntați
  • Se serveste la un consiliu consultativ în cadrul Colegiului, sau de ajutor pentru a consilia și mentor unei organizații studențești în domeniul dumneavoastră

Viitorii studenti

Colegiul de Administratie si Afaceri Publice la Cal de Stat din San Bernardino a produs peste 16.000 de absolventi, peste 65% dintre aceștia trăiesc în Imperiul interior, această creștere în plină expansiune economică din California de Sud. Populația este în creștere rapidă, oferind astfel absolvenților noștri posibilitatea de ample de a aplica spiritul antreprenorial în domenii cum ar fi de afaceri mici, distribuție, CMN și servicii publice. WE GRADUATE LIDERII DIN COMUNITATE!

In ultimul sondaj de absolventi de afaceri și administrația publică, peste 95% au răspuns "Da!" că ei ne-ar recomanda unui prieten sau o ruda avand in vedere un program oferit la CSUSB. Orice organizație ar fi mândru de un astfel de rating ridicat de omologare. Viitorii studenți, vă invit să vizitați campusul nostru. E frumos! Ia ceva timp să aud despre oportunitățile de a lucra îndeaproape cu facultate și de a lustrui abilitățile dumneavoastră de conducere prin intermediul multor organizații studențești activi. scopurile si viziunea noastra ar putea fi același meci că este pentru studenții noștri actuali 2700 de licență și de 500 de absolvent.

Calitatea este cuvântul pentru a descrie 17 concentrațiile noastre diferite de licență, MBA, și MPA, evidențiată prin acreditari duale: AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) și NASPAA (Asociația Națională a Școlilor de Afaceri Publice și Administrație).

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

California State University, San Bernardino - Jack H. Brown College of Business and Public Administration- MBA Program

AACSB nostru (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) acreditat program de MBA de la Colegiul de Afaceri si Administratie Publica (CbpA) la California St ... [+]

AACSB nostru (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) acreditat program de MBA de la Colegiul de Afaceri si Administratie Publica (CbpA) la California State University din San Bernardino (CSUSB) oferă facultatea de înaltă calitate, curriculum relevant, orele de curs convenabile si este cel mai program acreditat la prețuri accesibile, în sudul Californiei.

Știați că, colegiul nostru este una dintre cele mai bune în afaceri? Cu recunoaștere la nivel mondial, inclusiv la nivel național și:

US News & World Report enumerate CSUSB printre "Cel mai bun Grad școli, Business", în 2014, 2015 și 2016. Princeton Review clasat CSUSB ca fiind unul dintre "cele mai bune școli de afaceri de 295" consecutiv în 2013, 2014 și 2015. CEO-ul Revista continuă să rang CSUSB printre "Top 20 de programe de MBA" (2013, 2014, 2015 și 2016), inclusiv un nou nivel de un premiu pentru 2016. Militare Times enumerate programul nostru de MBA ca "Best for Veterinari" pentru al treilea an consecutiv (2013, 2014 și 2015). ... [-]
Statele Unite ale Americii San Bernardino
Septembrie 2019
La zi
Part time
4 - 18 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză