Citește Descrierea Oficială

Declarația Misiunii Universității Campbellsville

Campbellsville University este o instituție creștină cuprinzătoare, care oferă programe pre-profesionale, universitare și postuniversitare. Universitatea este dedicată excelenței academice solid întemeiate în artele liberale care promovează creșterea personală, integritatea și pregătirea profesională într-un mediu de îngrijire. Universitatea pregătește elevii ca lideri creștini pentru învățarea de-a lungul vieții, bursă continuă și participarea activă într-o societate diversă și globală.

Valorile de bază

  • Să promoveze excelența academică prin intermediul certificatelor pre-profesionale, asociaților, bacalaureatului și programelor postuniversitare prin intermediul sistemelor tradiționale, tehnice și online.
  • Pentru a oferi un mediu favorabil succesului studenților.
  • Pentru a aprecia perspective diferite în cadrul unei comunități centrate pe Cristos.
  • Pentru a modela conducerea slujitorului și administrarea eficientă.

Acreditare

Universitatea Campbellsville este acreditată de către Asociația sudică a colegiilor și școlilor din colegii (SACSCOC) pentru acordarea de certificate, asociații, burlaci și diplome de masterat.

Programul de muzică de la Campbellsville este acreditat de Asociația Națională a Școlilor de Muzică (NASM). Programul de pregătire a cadrelor didactice este aprobat de Consiliul de Standarde Profesionale din Învățământul Profesional (EPSB) pentru pregătirea și certificarea cadrelor didactice și este acreditat de Consiliul Național pentru Acreditare pentru Învățământul Profesorilor (NCATE). Contractul interstatal NASDTEC oferă o oportunitate pentru absolvenți de a câștiga certificate de predare în alte state, deși pot exista condiții aplicabile. Programele de bacalaureat de asistență socială și de masterat de asistență socială sunt acreditate de Consiliul pentru educația muncii sociale (CSWE). Maeștrii de căsătorie și de familie Terapia este acreditat de către Comisie pe academicieni pentru căsătorie și educație de terapie familială (COAMFTE). RN la BSN Nursing Programul este acreditat de catre Comisia de acreditare pentru educatie in asistenta medicala (ACEN).

Clasament și Accolades

În afară de faptul că este clasată drept una dintre cele mai bune colegii creștine ale Americii și o instituție de top din Kentucky și de sud în clasamente universitare acreditate la nivel național și mondial, precum US News

A studia in strainatate

Centrul pentru Educație Internațională de la Universitatea Campbellsville oferă o mare varietate de schimburi și programe pentru studenți. Avem legături strânse cu școlile din Ucraina, Belize, Brazilia, China, Japonia, Taiwan, Coreea de Sud și Spania. De asemenea, CIE oferă programe în 49 de țări diferite din întreaga lume. Ați putea studia arabă în Amman, în Iordania, aveți un stagiu în Australia sau puteți participa la cursuri de instruire în orașul Ho Chi Minh, Vietnam. Lumea este la ușa noastră și oportunitățile sunt nesfârșite!

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA Part Time

Campbellsville University

MBA-Master of Business Administration cu accent pe HR, Economie, Marketing, Leadership, IT Management, Contabilitate, Afaceri Internaționale și Administrarea Sănătății. ... [+]

MBA - Master în Administrarea Afacerilor cu accent pe HR, Economie, Marketing, Leadership, IT Management, Contabilitate, Afaceri Internaționale și Administrarea Sănătății.

Programul de Administrare a Afacerilor este un grad multidisciplinar care învață fundamentele contabilității, marketingului, resurselor umane și multe altele. Este un program adaptabil cu educația de bază în administrarea afacerilor, adaptându-și în același timp aplicația la aproape orice industrie sau afacere pe care un student o dorește cu zone de specialitate specifice. Programul de MBA Campbellsville University este acreditat de către Adunarea Internațională pentru Educație în afaceri colegiale (IACBE) și este un program de 36 de credite.... [-]

Statele Unite ale Americii Campbellsville Louisville
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to CU