Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Noi cei de la Școala de Management Carlson împărtășesc un angajament față de imaginație, angajament și ambiție. Cu sediul în Twin Cities din Minneapolis și St. Paul, adăpostite în Universitatea din Minnesota, Carlson School este un lider în domeniul educației de afaceri și de cercetare. Abordarea noastră se conectează elevii la oportunități unice de învățare experiențială, programe de educație internaționale dinamice, precum și la o rețea vibrantă a afacerilor pe întreg teritoriul statului și în afara ei.

Școala Carlson conferă grade pentru un program de licență complet (BSB), un Master of Business Administration (MBA), un Master de Contabilitate (Macc), un Master of Science în Business Analytics (MSBA), un Master of Business Impozitare (MBT) , Maestru de Finanțe (MS-Finance), un master de Resurse umane și Relații industriale (MA-HRIR), un master Supply Chain Management (MS-SCM), precum și un program de doctorat, precum și furnizarea de o serie de nivel executiv oportunitati de educatie continua.

Scopul nostru

persoane fizice și organizații inspiratoare și care îi permite să creeze un viitor mai luminos.

promisiunea noastră

Vom crea o experiență de învățare de transformare pentru fiecare elev. Vom dezvolta cunoștințe influente care are impact viitorul organizațiilor. Vom crește lideri antreprenoriale cu imaginația, integritatea și orientare globală necesară pentru a face față marilor provocări cu care se confruntă de afaceri și societate.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

UMN Carlson School of Management Video Tour