Citește Descrierea Oficială

Lumea are nevoie de vizionari. Cei care sunt capabili să-și imagineze ceea ce este posibil și să traseze o direcție pentru a ajunge acolo.

în urmă cu aproape 150 de ani, Claflin a rupt barierele în învățământul superior, ceea ce face prima universitate Carolina de Sud deschisă tuturor, indiferent de rasă. Astăzi, Claflin continuă să primească studenți cu titlu de exemplu de toate rasele și sexe care demonstrează o pasiune pentru a schimba nu numai propriile circumstanțe, ci de a schimba lumea, de asemenea.

Noi credem că cei mai mulți lideri sunt făcute, nu se nasc. Mai mult, noi credem că studenții cu pasiune, integritate și dorința de a munci din greu au o capacitate înnăscută de a deveni lideri vizionari. Ca un student Claflin, va fi provocat pentru a realiza vă întregul potențial, lăsând aici cu o educație de neegalat, care vă va servi bine la școală absolvent, într-o carieră - și în viață.

Conducerea Visionary

Liderii de mâine au viziune. Ei văd mai departe. Ele acționează cu o perspectivă globală. Liderii vizionari sunt încrezători să fie inovatoare, pentru a crea propria lor cale, pentru a ghida pe alții. Ei cred în ei înșiși pentru că înțeleg lumea lor și sunt motivați pentru a face mai bine. Noi vedem lider vizionar în voi și vă va ajuta să realizezi propria conducere vizionar.

Excelenta academica

Excelență este peste tot aici. Acesta poate fi văzut în frumusețea campusul nostru, calitatea facultății noastre, iar nivelul instituțiilor la care sunt admiși absolvenții noștri. Ne-am angajat să asigurându-vă că obțineți tot ce ai nevoie pentru a atinge niveluri înalte de excelență pe care elevii de aici, la Claflin vin să se aștepte de ei înșiși.

La viață Claflin

Comunitatea noastră este strâns unită, deci oportunități de implicare abundă. Veți găsi un calendar plin de activități și evenimente campus, peste 66 de organizații studențești, opt fraternities si, un guvern dinamic de student, o viață religioasă plină de satisfacții, și mai mult. Acesta este un campus activ, implicat în cazul în care veți obține implica-timpuriu, și de multe ori.

Lumea reală Experienta

Studenții noștri se angajeze activ în oportunități educaționale profesionale și pentru a obține o experiență valoroasă dincolo de clasă și în acest proces, ei construiesc extrem de impresionante CV-uri. De la cercetare la nivel înalt, pentru stagii și co-op, pentru schimburi de studenți și de studiu în străinătate, aceste experiențe practice sunt disponibile în toate cele patru ani de o educație Claflin.

După viață Claflin

Absolvenții noștri merg departe. Ei se lasă să se studieze la natiunile scolile de conducere absolvent și profesionale. Ei merg pe la mare succes în calitate de lideri vizionari in companii si organizatii de conducere in intreaga natiune si in intreaga lume. Ei lasă cu o a doua educație la nici unul, unul care duce la o carieră și o viață de succes împlinită.

Pasii urmatori

Noi dezvoltam lideri vizionari prin provocarea studenților noștri să-și imagineze posibilitățile pentru viața lor. Acest lucru nu este doar despre pregătindu-vă pentru o carieră. Este vorba despre pregătindu-vă pentru a deveni cel mai bun "tu" posibil. Ești gata să-și îndeplinească potențialul ca un lider vizionar? Aflați mai multe despre, educația schimbarea lumii schimbă viața aici, la Universitatea Claflin.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA Part Time

Claflin University

Maestrul Claflin of Business Administration Programul este conceput pentru profesioniștii care doresc să consolideze acreditările și cunoștințele lor, în timp ce câștigă ... [+]

Maestrul Claflin of Business Administration Programul este conceput pentru profesioniștii care doresc să consolideze acreditările și cunoștințele lor, în timp ce câștigă o perspectivă internațională.

Formatul de livrare diferă de la un MBA full-time, deoarece oferă un grad neobișnuit de mare de flexibilitate, luând în considerare nevoile și constrângerile de timp ale elevilor noștri. Întregul curriculum poate fi completat în 18 luni sau mai puțin, care să permită studenților noștri să participe la provocările profesionale și personale în timp ce urmăresc gradul lor de absolvent. Studenții noștri provin din toate colturile Statele Unite ale Americii și din multe alte țări din întreaga lume, care lărgește perspectiva noastră națională și globală a întreprinderilor și stiluri de management încorporate în livrarea programului nostru.... [-]

Statele Unite ale Americii Orangeburg
Septembrie 2019
Engleză
Part time
18 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Claflin University

Claflin University 2014 Commencement Convocation Celebration

Promoting S.C. African-American Composers' Classical Music Lecture-Recital Series

Claflin 00 Marquee Video Welcome

Claflin University Imagine the Possibilities