College of New Jersey

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre TCNJ

College of New Jersey (TCNJ) este o instituție extrem de selectivă, care este recunoscută în mod constant ca unul dintre colegiile de top cuprinzătoare din țară. Fondată în 1855 drept Școala Normală de Stat din New Jersey, TCNJ menține cea de-a șaptea cea mai mare rată de absolvire de patru ani între toate colegiile și universitățile publice. Acesta este clasat pe bani ca unul dintre primele 15 colegii publice „cel mai probabil să plătească financiar” și Știri din SUA

Cunoscut pentru frumusețea sa naturală, colegiul este situat pe 289 de acri acoperiți din suburbii din Ewing Township, New Jersey, în imediata apropiere atât a orașului New York, cât și a Philadelphiei. Un nucleu puternic de arte liberale constituie temelia pentru o mulțime de programe de licență oferite prin șapte școli ale colegiului: Arte și comunicare; Afaceri; Educaţie; Inginerie; Științe umaniste și sociale; Asistență medicală, sănătate și știință a exercițiilor; și Știință. Cinci experiențe de semnătură sunt semnul distinctiv al unei educații TCNJ. Acestea includ o educație personalizată, de colaborare și riguroasă; cercetare universitară, stagii de mentorat și experiențe de teren; învățare implicată în comunitate; implicare globală; și dezvoltarea leadershipului.

Angajamentul de lungă durată al TCNJ față de colaborarea dintre facultăți și studenți a fost recunoscut în 2015 de Consiliul de cercetare subuniversitar, care a desemnat colegiul beneficiar al său „premiu inaugural la nivel universitar pentru realizarea cercetării de licență”. În 2006, TCNJ a primit un capitol Phi Beta Kappa - o onoare împărtășită de mai puțin de 10 la sută din colegii și universități la nivel național.

Esențial pentru misiunea sa, TCNJ crede în puterea transformatoare a educației pentru a dezvolta gânditori critici, cetățeni responsabili și cursanți și lideri de-a lungul vieții. Programarea de conducere este oferită de-a lungul carierei unui liceu, precum și alte programe și servicii care vizează dezvoltarea socială, emoțională, carieră, academică, spirituală și fizică. TCNJ încurajează studenții să-și extindă talentele și abilitățile prin peste 200 de organizații din campus. Aceste grupuri includ ansambluri performante, societăți profesionale și de onoare, publicații ale studenților, fraternități și sororități și sporturi intramurale și de club.

Realizarea înaltă și bursa în clasă au fost reflectate de succesul sportivilor studenți College of New Jersey . De când echipa de lupte Lions 1978–79 a capturat primul campionat de echipă al National Collegiate Athletic Association (NCAA) al colegiului, TCNJ s-a stabilit ca unul dintre cele mai de succes programe ale Diviziei III a națiunii, câștigând 40 de echipe și 49 de campionate individuale NCAA.

TCNJ înscrie aproximativ 7.400 de studenți, inclusiv 6.790 de studenți și 610 de studenți absolvenți.

Caracter

Un colegiu public rezidențial extrem de selectiv, cu accent pe experiența de licență. Șapte școli - Arte

Fapte

Inscriere la licenta Aproximativ 6.580 de studenți cu normă întreagă.
Dimensiunea medie a clasei 21 de elevi
Raportul student-facultate 13: 1
Studenți de primă generație în campus 95 la sută
Păstrarea bobocilor-la-Sophomore 93 la sută
Rata de absolvire 87 la sută
Scor mediu SAT 1228 pentru admisii generale (doar lectură critică și numai matematica)
Atletism Clasat în mod constant printre cele mai bune programe NCAA Divizia III din țară.
Angajatori de recrutare în campus 400

Campus

Campusul colonial al Georgiei TCNJ ocupă 289 acri amenajate în suburbii Ewing, New Jersey. Colegiul este la aproximativ 5 km de Trenton, capitala de stat, la 10 mile de Princeton și la o oră atât de Philadelphia cât și de New York.

carcasă

Nouăzeci și cinci la sută dintre studenții de primă clasă sunt găzduiți în campus, iar doi ani de locuit sunt garantate pentru toți studenții din anul întâi. Paisprezece săli de reședință oferă o varietate de spații de cazare pentru toți studenții, inclusiv clasele superioare.

Misiune

College of New Jersey , o instituție publică recunoscută la nivel național, fondată în 1855 ca Școală Normală de Stat din New Jersey, este un colegiu preuniversitar și rezidențial, cu programe de absolvire vizate. Bazat în artele liberale, educația personalizată, colaborativă și riguroasă a TCNJ angajează studenți la cel mai înalt nivel în și dincolo de sala de clasă. TCNJ crede în puterea transformatoare a educației pentru a dezvolta gânditori critici, cetățeni responsabili și cursanți și lideri de-a lungul vieții. Colegiul împuternicește diversii săi studenți, personal și facultate pentru a-și susține și îmbunătăți comunitățile atât la nivel local cât și la nivel global. StockSnap / Pixabay

Viziune

TCNJ va oferi o educație inegalabilă într-o comunitate vibrantă, colaborativă și incluzivă de cursanți, care va marca o notă distinctă asupra lumii. Urmărind valorile noastre, vom servi ca un exemplar național al învățământului superior public și vom face acest lucru în timp ce suntem dedicați accesibilității și accesibilității.

valori

Excelenta

 • Recunoaștem studenți cu înaltă talentare, pe care îi provocăm să le descopere și să-și realizeze potențialul.
 • Recrutăm facultatea, personalul și administratorii de cea mai înaltă calitate, care au expertiza și experiența pentru a-i îndruma și provoca pe studenții noștri.
 • Susținem inovația și experimentarea și continuăm să ne bazăm pe realizările noastre. Avem cele mai mari așteptări pentru noi înșine și ne susținem reciproc în atingerea lor.

Logodnă

 • Încurajăm studenții, facultățile și personalul să-și urmărească curiozitățile și pasiunile în interiorul și în afara clasei.
 • Colaborăm peste granițe disciplinare și operaționale pentru a ne baza pe toate punctele noastre forte.
 • Lucrăm împreună pentru a ne îmbogăți comunitățile locale, naționale și globale.

Integritate

 • Ne tratăm reciproc cu civilitate și respect.
 • Acționăm etic și ne asumăm responsabilitatea pentru alegerile noastre.
 • Lucrăm împreună într-un spirit de echitate, cooperare și transparență.

Inclusivitatea

 • Recunoaștem valoarea unică a fiecărui membru al comunității noastre.
 • Considerăm că o comunitate formată din oameni cu medii, perspective și abilități diverse promovează învățarea și implicarea.
 • Ne-am angajat să construim o comunitate diversă și incluzivă.

Reflectie de sine

 • Ne evaluăm practicile în clasă, în campus și în comunitate.
 • Încurajăm dialogul continuu în campus pentru a ne asigura că respectăm misiunea, viziunea și valorile noastre.
 • Monitorizăm în mod regulat alocarea și cheltuielile resurselor noastre pentru a ne asigura că sprijinim prioritățile și că suntem responsabili din punct de vedere fiscal.

Locații

Orașul Ewing

Address
2000 Pennington Road
Orașul Ewing, New Jersey, Statele Unite ale Americii