Citește Descrierea Oficială

Despre Concordia-Chicago

Concordia University Chicago a fost înființată în 1864 ca un colegiu pentru profesori și astăzi este o universitate cuprinzătoare cuprinzând Colegiul de Arte și Științe, Colegiul de Afaceri, Colegiul de Educație, Colegiul de Studii Universitare și Colegiul de Inovare și Programe Profesionale. CUC oferă programe postuniversitare și universitare, precum și diplome de doctorat. Universitatea este afiliată la Sinodul Bisericii Luterane-Missouri și este membru al Universității Concordia System, o rețea națională de colegii și universități.

O instituție a Sinodului Bisericii Luterane-Missouri, Concordia-Chicago este o universitate privată, liberală, bazată pe arte, care încorporează valori creștine și este întemeiată pe tradiția luterană. Locația noastră pe un campus suburban de 40 de hectare, în râul Padure Upscale, este la numai 10 mile vest de centrul orașului Chicago. Aceasta oferă oportunități de a dobândi o experiență practică care să completeze învățarea în sala de clasă. Resursele din Chicago îmbogățesc toate ariile experiențelor studenților noștri, făcând posibile conexiuni în lumea reală.

distincţii:
 • Recunoscut ca un colegiu național de distincții pentru angajarea studenților, învățare mare, comunitate vibrantă și rezultate reușite
 • A fost numită pentru a patra oară la Premiul pentru Învățământul Superior din cadrul Serviciului Comunității de Onoare pentru voluntariat și implicare civică
Acreditari:
 • Comisia superioară de învățare (HLC)
 • Consiliul de acreditare a pregătirii educatorilor (CAEP)
 • Consiliul pentru Acreditare de Consiliere și Programe Educaționale aferente (CACREP)
 • Asociația Națională a Școlilor de Muzică (NASM)

115591_pexels-photo-2253647.jpeg

Misiunea noastră

Ca o universitate distinctă și cuprinzătoare a Bisericii Luterane-Sinodul Missouri, centrată în Evanghelia lui Isus Hristos și bazată pe artele liberale, Concordia University Chicago echipează bărbații și femeile pentru a servi și conduce cu integritate, creativitate, competență și compasiune într-o diversă, interconectată și din ce în ce mai urbanizată, biserică și lume.

Viziune

Încadrat în moștenirea sa creștină de implicare a cunoștințelor și a credinței, Concordia University Chicago aspiră să fie universitatea de destinație pentru toți cei care caută să-și dezvolte întregul potențial individual printr-un mediu distinctiv, inovator și dinamic de explorare, creativitate și descoperire pentru conducerea vieții slujitorilor- minded leadership.

Valorile de bază

În calitate de universitate creștină a Bisericii Luterane-Sinodul Missouri, la Concordia University din Chicago, avem valoare:

 • Credința creștină
  • Credința creștină este o parte integrantă a comunității noastre.
 • Individul
 • Ca membru al creației lui Dumnezeu, fiecare persoană este unică și este binecuvântată cu valoare inerentă.
 • Excelenta
 • Ne străduim pentru excelență în ceea ce suntem și ceea ce facem.
 • Integritate
 • Comunitatea noastră demonstrează acordul dintre convingerile și practicile noastre.
 • Serviciu
 • Recunoașterea și abordarea nevoilor altora este un răspuns la dragostea lui Dumnezeu pentru noi și o reflectare a dragostei lui Dumnezeu față de ei.

Lumea ta

La Concordia University Chicago veți învăța din experiență în timp ce vă implicați în activități de cercetare aplicată, activități de servicii, stagii de practică, studiu în afara campusului din întreaga lume și multe altele. De aceea studenții noștri dezvoltă cunoștințele, abilitățile, abilitățile și versatilitatea pentru a răspunde cerințelor locului de muncă din secolul 21, pentru a servi drept lideri etici și pentru a-și dezvolta oportunitățile care se extind pe tot parcursul vieții.

Concentrați-vă pe cunoștințele și abilitățile din secolul XXI
 • O diplomă de la Concordia-Chicago semnalează angajatorilor că ați învățat profitând de oportunități cum ar fi stagii, cercetare aplicată, activități de servicii, experiențe de leadership și învățare în afara campusului. Experiența dvs. la CUC vă va ajuta să dezvoltați perspectiva, abilitățile și abilitățile care vă vor permite să vă deschideți posibilitățile vieții mult timp după absolvire.
Orientare personalizată de la profesori și personal
 • Ca student Concordia-Chicago, veți primi o atenție individualizată care vă va îndruma spre o vocație sau o cale de carieră și apoi vă va stabili pentru a reuși. Profesorii și personalul nostru oferă îndrumări personalizate și sprijin, deoarece vă ajută să vă identificați interesele de carieră, să cunoașteți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a intra sau a avansa în domeniul profesional dorit și pentru a stabili conexiunile care vă vor lansa pe drum.
Învățați-vă cu diverși studenți într-un oraș de clasă mondială
 • Veți avea experiențe largi în timp ce învățați în comunitate cu studenți din diverse medii și culturi din întreaga lume. Cu oportunități aproape nesfârșite de a vă implica în activități desfășurate în campus, în Chicago și în întreaga lume, veți avea experiențe îmbogățite care vă vor extinde versatilitatea și vă vor deschide perspectivele viitoare.
O educație bazată pe valori pentru conducere și scop
 • Bogat în tradiția luterană a educației, CUC vă oferă o experiență educațională care include îmbogățirea credinței și îndrumarea către o viață etică a integrității. Spiritul comunității inspiră toți studenții noștri - în special cei din programele noastre de lucru bisericești - pentru a răspunde nevoilor lumii în care trăiesc, slujesc și lucrează. Veți deschide viața dvs. spre toate aspectele legate de succesul semnificativ datorită educației cu impact pe care o veți experimenta la Concordia-Chicago.

De aceea, veți prospera nu numai pe parcursul anilor de studii universitare sau postuniversitare de la Concordia-Chicago, dar mult mai departe - pentru întreaga carieră de succes sau vocație și viața intenționată.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Address
7400 Augusta St. River Forest
IL 60305-1402 Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii