Elmhurst College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Citește despre răspunsul lui Elmhurst COVID-19 !

Doriți să vă extindeți cunoștințele, să vă actualizați abilitățile și să ajungeți la nivelul următor în cariera dvs.? Programele noastre de master sunt concepute pentru a răspunde cerințelor pieței. Luăm o abordare proaspătă și personală. Cu profesori și studenți talentați, veți implica activ teoria și practica. Vă veți bucura de confortul cursurilor de seară sau vă veți completa gradul complet online. Mai presus de toate, vă veți pregăti să faceți o nouă încredere într-o viață de conducere profesionistă.

Învățați să conduceți într-o lume colaborativă

Bine ați venit la programele postuniversitare de ultimă generație care te pot ajuta să ajungi la nivelul următor. Fie că cauți să avansezi cariera sau să faci o tranziție de carieră, Elmhurst College are programele pentru tine. Achiziționați abilitățile tehnice transversale de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele și potențialul. Dezvoltați soluții proaspete pentru provocările din lumea reală prin învățarea bazată pe proiecte. Directorii noștri de program sunt acolo pentru dvs. - vă ajută să negociem totul, de la selecția de clasă la direcția de carieră. Programele noastre inovatoare și flexibile sunt concepute pentru a vă optimiza obiectivele de carieră și pentru a vă pregăti pentru muncă în multe industrii cu creștere înaltă. Suntem angajați fără îndoială în educația care vă va ține înainte de curbă.

Diplome de masterat

  • Tehnologia informației informatice
  • Știința datelor
  • Sisteme de informații geografice (GIS)
  • MBA - part-time, cu normă întreagă
  • Managementul lanțului de aprovizionare
  • Management de proiect

Elmhurst College - alegerea potrivită

  • Obțineți încrederea pentru a reuși: directorii noștri de program nu sunt doar specialiști în domeniile lor: sunt dedicați extinderii domeniului de acoperire, conferindu-i consiliere salvă și abilitățile oamenilor pe care fiecare lider are nevoie.
  • Flexibilitatea de a face lucrul: programele noastre de grad sunt concepute pentru a se încadra în programul dvs. ocupat. Programele sunt oferite într-o varietate de formate pentru a vă oferi confortul maxim.
  • O alegere accesibilă: Elmhurst College se situează în mod repetat în categoria Best Value pentru calitate academică și cost.
  • Locație convenabilă: campusul nostru frumos este la doar 15 mile vest de centrul orașului Chicago și este ușor accesat cu mașina sau cu trenul.

Luați pasul următor

Pe măsură ce vă gândiți la opțiunile dvs., vă încurajăm să vizitați campusul Elmhurst. Veți învăța despre procesul nostru de admitere, veți vizita campusul nostru și veți vedea pentru dumneavoastră ce este Elmhurst College . Solicitați informații: pentru a solicita informații despre programul dvs. de interes, completați formularul nostru online. Chat live cu un Consilier de Admitere. Chat online astăzi. Aplica acum!

Clasamente

Elmhurst se situează în primele 10 universități regionale din Midwest, potrivit US News & World Report, și printre cele mai bune valori 4 în Midwest. Revista Princeton a clasat Elmhurst printre cele mai bune din Midwest timp de 12 ani la rând, citând-o drept „amestecul perfect de acces mare al orașului și atmosferă mică (dar nu prea mică) din campus.”

Locații

Elmhurst

Address
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, Statele Unite ale Americii