Citește Descrierea Oficială

Doriți să vă extindeți cunoștințele, să vă actualizați abilitățile și să ajungeți la nivelul următor în cariera dvs.? Programele noastre de master sunt concepute pentru a răspunde cerințelor pieței. Luăm o abordare proaspătă și personală. Cu profesori și studenți talentați, veți implica activ teoria și practica. Vă veți bucura de confortul cursurilor de seară sau vă veți completa gradul complet online. Mai presus de toate, vă veți pregăti să faceți o nouă încredere într-o viață de conducere profesionistă.

Învățați să conduceți într-o lume colaborativă

Bine ați venit la programele postuniversitare de ultimă generație care te pot ajuta să ajungi la nivelul următor. Fie că cauți să avansezi cariera sau să faci o tranziție de carieră, Elmhurst College are programele pentru tine. Achiziționați abilitățile tehnice transversale de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele și potențialul. Dezvoltați soluții proaspete pentru provocările din lumea reală prin învățarea bazată pe proiecte. Directorii noștri de program sunt acolo pentru dvs. - vă ajută să negociem totul, de la selecția de clasă la direcția de carieră. Programele noastre inovatoare și flexibile sunt concepute pentru a vă optimiza obiectivele de carieră și pentru a vă pregăti pentru muncă în multe industrii cu creștere înaltă. Suntem angajați fără îndoială în educația care vă va ține înainte de curbă.

Diplome de masterat

 • Tehnologia informației informatice
 • Știința datelor
 • Sisteme de informații geografice (GIS)
 • MBA - part-time, cu normă întreagă
 • Managementul lanțului de aprovizionare
 • Management de proiect

Elmhurst College - alegerea potrivită

 • Obțineți încrederea pentru a reuși: directorii noștri de program nu sunt doar specialiști în domeniile lor: sunt dedicați extinderii domeniului de acoperire, conferindu-i consiliere salvă și abilitățile oamenilor pe care fiecare lider are nevoie.
 • Flexibilitatea de a face lucrul: programele noastre de grad sunt concepute pentru a se încadra în programul dvs. ocupat. Programele sunt oferite într-o varietate de formate pentru a vă oferi confortul maxim.
 • O alegere accesibilă: Elmhurst College se situează în mod repetat în categoria Best Value pentru calitate academică și cost.
 • Locație convenabilă: campusul nostru frumos este la doar 15 mile vest de centrul orașului Chicago și este ușor accesat cu mașina sau cu trenul.

Luați pasul următor

Pe măsură ce vă gândiți la opțiunile dvs., vă încurajăm să vizitați campusul Elmhurst. Veți învăța despre procesul nostru de admitere, veți vizita campusul nostru și veți vedea pentru dumneavoastră ce este Elmhurst College . Solicitați informații: pentru a solicita informații despre programul dvs. de interes, completați formularul nostru online. Chat live cu un Consilier de Admitere. Chat online astăzi. Aplica acum!

Clasamente

Elmhurst se clasează în primele 10 universități regionale din Midwest, potrivit US News

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MBA Part Time

Elmhurst College

Situat convenabil în suburbiile vestice din Chicago, Elmhurst oferă opțiuni accesibile, flexibile de grad, în campus sau online. Cu o cohortă de colegi profesioniști, veț ... [+]

MBA Elmhurst

Credem că un MBA ar trebui să fie centrat pe elev.

Așa cum o vedem, singurul motiv pentru care suntem aici este să vă oferim o educație de afaceri de mare valoare, cu impact ridicat. Misiunea noastră este să vă oferim abilitățile și conexiunile de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele în cariera și în viața voastră.

Situat convenabil în suburbiile vestice din Chicago, Elmhurst oferă opțiuni accesibile, flexibile de grad, în campus sau online. Cu o cohortă de colegi profesioniști, veți câștiga MBA în mai puțin de doi ani de muncă part-time.

Domenii de specializare: oferta dvs. unică

Studenții MBA combină șase cursuri de bază cu patru electivi în specializarea lor, pentru un total de 30 de ore semestru.... [-]

Statele Unite ale Americii Elmhurst
Februarie 2020
Engleză
Part time
22 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Graduate Studies at Elmhurst College

Location address
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Social Media