Citește Descrierea Oficială

Florida Polytechnic University este cel mai nou membru al Universitatii de Stat din Florida.

Suntem strategic localizați în Lakeland, FL, pe coridorul I-4 de înaltă tehnologie. Locația noastră este esențială pentru că ne vom concentra pe programele STEM, în special pe tehnologie și inginerie.

Când cursurile vor începe în august 2014, vor exista două colegii care oferă șase grade. O listă completă a programelor noastre este listată în secțiunea Academics.

Declarația Misiunii: Misiunea Florida Polytechnic University din Florida Polytechnic University este de a pregăti cursanții din secolul XXI în domeniile avansate de știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM) pentru a deveni inovatoare în rezolvarea problemelor și profesioniști de înaltă tehnologie prin predare interdisciplinară, cercetare de vârf , și parteneriate locale, regionale și globale colaborative.

Declarația de viziune: Florida Polytechnic University aspiră să fie o instituție recunoscută la nivel național și internațional pentru învățământul superior care deservește statul, pregătindu-i pe elevi să conducă industriile high-tech din Florida. Experiența de învățare a studenților se va concentra pe cercetarea practică și aplicată, stagiile cu partenerii din industrie și oportunitățile de leadership oferite de facultățile distincte care excelează în domeniile lor.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Florida Polytechnic University

Ensure Your Future

Engineer the Future

Location address
4700 Research Way, Lakeland
Lakeland, Florida, 33805-8531 US