Citește Descrierea Oficială

Infiintata cu mai mult de un secol in urma, Colegiul Scheller de Afaceri are o istorie distinsa ca parte a unei universitati de renume mondial de cercetare tehnica.

Colegiul este recunoscut la nivel internațional ca lider în educația în afaceri, care se bazează pe o înțelegere profundă a modului în care progresele tehnologice afectează modul de desfășurare a afacerilor. Oferim educație universitară, postuniversitară, doctorală, profesională și corporativă pentru unii dintre cei mai străluciți lideri de afaceri ai viitorului, echipându-i cu abilități analitice pentru a evalua oportunitățile și a aplica tehnologii adecvate pentru un avantaj competitiv.

Drumul înainte

Colegiul Scheller își propune să devină cea mai importantă școală de afaceri și tehnologie din lume.

"La Colegiul de Business Georgia Tech Scheller, cultivăm inovații și schimbători de jocuri. Cei care nu se tem să înșeleze înțelepciunea convențională și să creeze oportunități într-o lume de afaceri complexă, care necesită din ce în ce mai mulți lideri de tehnologie".

- Dean Maryam Alavi

O comunitate diferită de oricare alta.

Casa noastră este în Piața Tehnologică, un amestec vibrant de studenți și profesioniști din comunitatea de înaltă tehnologie de afaceri care înconjoară campusul nostru, care este situat în Midtown Atlanta. Zona include Centrul de dezvoltare avansată a tehnologiilor, un incubator de afaceri în care studenții găsesc oportunități de educație antreprenoriale și Institutul Georgia Tech Enterprise Innovation Institute, cel mai amplu program național de asistență pentru afaceri și industrie și comercializare a tehnologiei.

Alumni de prestigiu.

Menținând un angajament ferm față de serviciile de carieră, Scheller se mândrește cu rate de plasare atât pentru studenții universitari, cât și pentru absolvenții care sunt mult peste media națională.

În 2012, un absolvent al colegiului din 1952, Ernest Scheller Jr. a făcut cadou de 50 de milioane de dolari, schimbând numele școlii de la Georgia Tech College of Management la Colegiul de Afaceri Scheller. Președinte emerit al companiei Silberline Inc., Scheller spune: "Îi datorez atât de mult lui Georgia Tech și educației riguroase pe care am primit-o, și am simțit întotdeauna o mulțime de recunoștință și o dorință puternică de a reveni la Institut. Tech și școala de afaceri să fie numărul unu ".

Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Întâlnire cu provocarea

După mulți ani în calitate de Colegiu de Management, suntem acum Colegiul de Afaceri Ernest Scheller Jr. Dar această transformare a început să fie învăluită în mister. În toamna anului 2009, un donator anonim a dat școală 25 de milioane de dolari (20 de milioane de dolari din care a fost un grant de provocare în dolari SUA pentru dolar conceput să inspire alți donatori).

Omul din spatele cadoului a fost un secret strans păzit până în vara anului 2012, deoarece acordarea de provocări sa îndreptat mai aproape spre finalizare. Apoi, dintr-o dată, vestea sa stricat. Cu un angajament suplimentar de 25 de milioane de dolari de la absolventul Ernest Scheller Jr. (pentru un total de 50 de milioane de dolari), Georgia Tech College of Management nu numai că avea un nou nume de marcă, dar a fost, de asemenea, cunoscut oficial ca un colegiu de afaceri.

Grantul provocat de 20 de milioane de dolari a fost finalizat la începutul anului 2013, triplându-se dotarea Colegiului prin crearea de școli și profesori de facultate, burse și burse pentru studenți și alte oportunități.

Ernest Scheller Jr. a absolvit Georgia Tech în 1952 și este emerit de președinte al Silberline Manufacturing. El continuă să servească drept o sursă de inspirație majoră pentru absolvenții și prietenii care sunt dedicați avansării Colegiului de Afaceri Scheller.

Provocări Rezultate:

 • 4 președinți de facultate dotați
 • 7 Profesorii și profesori de carieră timpurie
 • 34 Bursele Dean acordate pentru studenții de licență
 • 2 Tehnologia Steven A. Denning
 • 3 Fellowships pentru decanul pentru MBA și Ph.D. Studenți
 • 14 Studii în străinătate Burse / burse
 • 11 Alte burse și burse
 • Cecil B. Programul Zilei în Nomenclatorul Eticii în Afaceri
 • Tehnologia Steven A. Denning
 • 9 Fondurile de înzestrare discreționară ale decanului

O potrivire bună

Una dintre cele mai importante întrebări atunci când analizați un program educațional este ceea ce veți ieși din ea.

Învățământul de la Georgia Tech se concentrează pe rezultate. În fiecare industrie și fiecare disciplină, tehnologia devine din ce în ce mai importantă, deoarece organizațiile se străduiesc să rămână pe primul loc. De aceea, curriculum-ul nostru accentuează puternic tehnologia în rezolvarea problemelor complexe de afaceri cu care se confruntă companiile de astăzi.

Atunci când țineți seama de studiile noastre scăzute și de salariile de bază înalte, un grad Tech se numără printre cele mai bune pentru rentabilitatea investițiilor.

Vă încurajăm cu tărie să petreceți timp în campus pentru a vedea dacă Colegiul de Afaceri Scheller de la Georgia Tech este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Elevii care vizitează campusul se pot alătura tururilor, pot întâlni studenții actuali și pot participa la programe de admitere (cum ar fi Preview and Connect with Tech) pentru a obține cea mai bună înțelegere a programului nostru și a comunității Tech.

Vino și descoperi ce separă comunitatea noastră distinctivă de învățare.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Georgia Tech, Scheller College of Business

În doar 22 de luni, programul Full-time MBA vă pregătește să abordați provocările de afaceri dificile. Învățați să modelați și să rezolvați probleme complexe, să dobândiț ... [+]

În doar 22 de luni, programul Full-time MBA vă pregătește să abordați provocările de afaceri dificile.Învățați să modelați și să rezolvați probleme complexe, să dobândiți abilități analitice pentru a evalua oportunitățile, a lua roluri de conducere și a favoriza dinamica echipei în timp ce dezvoltați încrederea de care aveți nevoie pentru a reuși și a vă escalada cariera la noi înălțimi.

Curriculum

În calitate de student la Colegiul Scheller din MBA, veți avea oportunități și experiențe unice, care nu sunt găsite în altă parte - conectându-vă direct cu cei mai importanți generatori de gânduri, lideri de afaceri de top și giganți corporativi globali.... [-]

Statele Unite ale Americii Atlanta
August 2020
Engleză
La zi
22 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză