Grand Canyon University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNIVERSITY SNAPSHOT

Campus principal

Bine ati venit la Grand Canyon University (GCU), Premier Christian University privat Arizona. Pentru mai mult de 65 de ani, campusul nostru Phoenix a fost poarta de acces spre succes pentru nenumărați savanți și lideri din industrie. Angajamentul nostru față de viziunea noastră creștină asupra lumii se desfășoară într-un mod iubitor care oferă o unitate mai mare în universitate, iar documentele noastre fundamentale ajută la articularea acelor convingeri și a celor care suntem ca o comunitate. Cu acri de motive pitorești și facilități deosebite, vă invităm următoarea generație de studenți și profesioniști care lucrează pentru a se bucura de experiența completă universitară.

universitatea de creştere

CGU este în creștere rapidă, cu planuri de extindere a continuat. Din anul 2009, am investit milioane în universitate pentru a îmbunătăți calitatea ofertelor academice și experiențe studențești. Infrastructura include noi săli de clasă, laboratoare, biblioteci, centre de sprijin financiar pentru studenți, săli de reședință și facilități de agrement. În toamna anului 2016, am întâmpinat un număr record de studenți în campusul nostru din Phoenix și intenționăm să extindem populația studenților și facilitățile din campus care merg înainte.

De asemenea, universitatea noastră continuă să găzdui în creștere on-line și de seară de comunitățile noastre de student. Avem zeci de mii de elevi care frecventează on-line de clasă din întreaga lume. La rândul său, ne rafinează constant noastre platforme digitale pentru a oferi o experiență de campus restante CGU la setările virtuale. De asemenea, construirea de locații suplimentare campus pentru a ajuta full-time și de seară elevii merg mai aproape de casă.

"Nou" este infuzat în întregul campus în creștere al GCU. În toamna anului 2016, am terminat construcția pe o clădire tehnică de ultimă generație de 173.447 metri pătrați, concepută pentru a se adapta numărului nostru crescând de studenți care studiază în specialitățile STEM. Am deschis, de asemenea, trei noi clădiri de apartamente în campus pentru elevii superior. Ca parte a inițiativei noastre de a adăuga 10 noi spații sportive în campus în următorii doi ani, am dezvăluit noul stadion GCU de 6.000 de locuri în toamna anului 2016, acasă la echipele noastre de fotbal din NCAA Division I.

CGU a extins, de asemenea, în afara de campus pentru a include noi proprietăți. Hotelul GCU este situat aproape de campus și oferă tarife de cazare la prețuri accesibile și camere renovate - locul perfect pentru familii să rămână la vizitarea studenților. Canyon 49 Grill, amplasat în hotel, oferă un loc perfect local, cu mâncăruri delicioase, o atmosferă familială și o mulțime de spirit și ospitalitate Lope. Explorați hotelul GCU vizitând gcuhotel.com; Faceți clic pe Dining pentru a căuta meniurile Canyon 49 Grill. Grand Canyon Beverage Company, aflată în același loc în hotel și în campus, oferă băuturi gourmet, inclusiv cafea, ceai și băuturi speciale.

Experiența de student la CGU

La CGU, vei gasi tot ce ai nevoie să se bucure de o experiență completă colegiu, din NCAA Division I atletism la suita stil căminelor, opțiuni de luat masa populare, evenimente distractive și cluburi și organizații. Tradiționale, on-line și de seară studenții sunt apreciați în mod egal de membri ai comunității noastre și de a primi acces deplin la resurse campus și evenimentele CGU lui.

Misiunea și viziunea GCU

Viziune

GCU este o universitate premier creștină, educând elevii să conducă și să servească.

Misiune

Universitatea Grand Canyon pregătește cursanții să devină cetățeni globali, gânditori critici, comunicatori eficienți și lideri responsabili, oferind un curriculum academic bazat pe valori, din contextul patrimoniului nostru creștin.Vizualizarea lumii creștine: Absolvenții GCU vor putea să exprime aspecte ale viziunii creștine asupra lumii, care afectează valoarea și demnitatea umană, luarea deciziilor etice, disciplinele academice și vocația.

"Căci există un singur Dumnezeu și există un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni, omul Hristos Isus". (1 Timotei 2: 5)

Cetățeni globali: Cetățenii globali învață cu empatie, evită etnocentrismul și îmbrățișează realitatea că oamenii sunt diferiți. Ei apreciază o serie de perspective asupra istoriei, religiei, sistemelor de valori și multe alte aspecte ale vieții. Cetățenia globală înseamnă că prin înțelegerea altora, învățăm să înțelegem pe noi înșine.

"Același Domn este Domnul tuturor și bogat binecuvântează pe toți cei care îl cheamă". (Romani 10: 12b)

Comunicatori eficienți: Comunicatorii eficienți excelează în competența lingvistică, înțeleg modul în care cuvântul scris afectează alții din punct de vedere intelectual și emoțional și sunt provocați să recurgă la noi locații și moduri de comunicare.

"Cuvintele gurii mele și meditația inimii mele să fie plăcute înaintea ta, Doamne". (Psalmi 19:14)

Responsabilii: Liderii responsabili sunt bazați pe realitatea lumii, acceptă consecințele alegerii și se străduiesc neegoist pentru a ajuta pe alții să-și atingă cel mai înalt potențial prin conducerea slujitorilor.

"În schimb, oricine dorește să devină mare printre voi trebuie să fie servitorul vostru". (Matei 20:26)

Gânditori critici: Gânditorii critici lucrează pentru a stăpâni claritatea și logica în gândire. Ei pun întrebări și urmăresc cunoașterea pentru a evita acceptarea orbelor ideilor, căutând soluții mai degrabă decât locuiesc pe probleme.

"Faceți tot ce este mai bun să vă prezentați lui Dumnezeu ca om aprobat, muncitor care nu trebuie să-i fie rușine și care se ocupă corect de cuvântul adevărului". (2 Timotei 2:15)

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA Part Time » Vedea MBA-uri » Vedea Online BScs » Vedea Online MSc » Vedea Online Masterat » Vedea Health BScs » Vedea Health MSc » Vedea Health Doctorate » Vedea Health Masterat » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Doctor în Educații » Vedea DBA » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

MBA cu accent pe Cybersecurity

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 8 săptămâni September 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 mai mult

Master of Business Administration, cu un accent pe programul Cybersecurity oferă fundamentul unui MBA, cu un curriculum încorporat în dezvoltarea de conducere, de creștere organizațională și de gestionare a operațiunilor, precum și de bază pentru o carieră în cybersecurity. [+]

Master of Business Administration, cu un accent pe programul Cybersecurity oferă fundamentul unui MBA, cu un curriculum încorporat în dezvoltarea de conducere, de creștere organizațională și de gestionare a operațiunilor, precum și de bază pentru o carieră în cybersecurity. Acest MBA în programul de cybersecurity combină cursuri relevante pentru operațiunile de afaceri moderne și tehnologia informației, inclusiv un accent pe contabilitate, finanțe, conducere organizațională, management, marketing și planificare strategică, precum și două cursuri de MBA în cybersecurity.

[-]

MBA Part Time

Master de administrare a afacerilor cu un accent în conducere

Online Campus Cu jumătate de normă September 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

Dezvoltați încrederea și hotărârea unui lider executiv. În Master of Business Administration (MBA) cu un accent în programul de Leadership, învățați principiile de conducere și construire a afacerii dvs., în timp ce accentul în opțiunea de conducere vă pregătește să vă conduceți echipa. [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Câștigați masterat în Leadership Dezvoltați încrederea și hotărârea unui lider executiv. În Master of Business Administration (MBA) cu un accent în programul de Leadership, învățați principiile de conducere și construire a afacerii dvs., în timp ce accentul în opțiunea de conducere vă pregătește să vă conduceți echipa. În acest program, oferit de Colegiul de Afaceri Colangelo, cultivați abilitățile și trăsăturile pentru a vă ajuta în mod etic să conduceți schimbări eficiente, producție și creștere.

Acest MBA în programul de leadership include o serie de subiecte relevante pentru corporațiile din secolul 21. Revedeți fundamentele afacerilor, inclusiv finanțe, contabilitate, economie și studii cantitative, pe lângă gestionarea operațiunilor. În medii de învățare dinamice mici, evaluați funcțiile departamentale dintr-o poziție managerială și discutați strategii inovatoare cu cadre didactice și profesioniști cu medii și perspective diverse. Cursurile finale vă ghidează prin cele mai bune practici care vă ajută să manevrați prin dezvoltarea, creșterea și schimbarea etapelor din organizația dvs.... [-]


Master de administrare a afacerilor cu un accent în contabilitate

Online Campus Cu jumătate de normă September 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

MBA cu accent în programul de contabilitate explorează o gamă largă de subiecte și principii de afaceri, inclusiv fundamentele cheie ale practicii de raportare financiară, economie și marketing. [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Accelerați-vă învățarea cu MBA în contabilitate Accelerați-vă calea spre o carieră în contabilitate avansată sau corporativă cu Master of Business Administration (MBA) al Universității Grand Canyon (GCU) cu un accent în contabilitate. Aflați principiile de contabilitate și practici care susțin stabilitatea financiară în afaceri. În acest program de contabilitate absolvent, oferit de Colegiul de Afaceri Colangelo, încurajează aptitudinile pentru a ajuta la echilibrarea cărților sau pentru a concura pentru poziții de management avansate.

MBA cu accent în programul de contabilitate explorează o gamă largă de subiecte și principii de afaceri, inclusiv fundamentele cheie ale practicii de raportare financiară, economie și marketing. Cursurile revizuiesc mai multe modele de conducere executivă inclusiv managementul operațiunilor. Sub îndrumarea facultății de specialitate, discutați abordările de formulare și execuție în cadrul organizațiilor și durabilitatea pe piața globală.... [-]


Master de administrare a afacerilor cu un accent în managementul sistemelor de sănătate

Online Campus Cu jumătate de normă September 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

Pregătiți-vă pentru un rol avansat în managementul sistemelor de sănătate cu Master of Business Administration (MBA), cu un accent în sistemele de sănătate. Oferit de Colangelo College of Business, acest program de gradul ajută profesioniștii din domeniul sănătății să dobândească abilitățile analitice necesare pentru a conduce etic. [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Combinați-vă pasiunea pentru leadership și asistență medicală cu un MBA în Managementul sistemelor de sănătate Pregătiți-vă pentru un rol avansat în managementul sistemelor de sănătate cu Master of Business Administration (MBA), cu un accent în sistemele de sănătate. Oferit de Colangelo College of Business, acest program de gradul ajută profesioniștii din domeniul sănătății să dobândească abilitățile analitice necesare pentru a conduce etic. Acest program de gradul de management al sistemelor de sănătate oferă o evoluție logică a învățării. Începeți cu cursuri introductive în contabilitate, finanțe, economie și marketing, înainte de a vă lărgi în teoriile și politicile de management.... [-]


Master of Business Administration

Online Cu jumătate de normă September 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 mai mult

Pregătiți-vă pentru avansuri în cariera dvs. cu programul Master of Business Administration (MBA) al Universității Grand Canyon, oferit de Colegiul de Afaceri Colangelo. Cu un curriculum integrat în dezvoltarea conducerii, creșterea organizațională și gestionarea operațiunilor, acest program on-demand MBA online este perfect pentru directorii de viitor și liderii de afaceri. [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Creșteți-vă oportunitatea cu Master of Business Administration (MBA) Pregătiți-vă pentru avansuri în cariera dvs. cu programul Master of Business Administration (MBA) al Universității Grand Canyon, oferit de Colegiul de Afaceri Colangelo. Cu un curriculum integrat în dezvoltarea conducerii, creșterea organizațională și gestionarea operațiunilor, acest program on-demand MBA online este perfect pentru directorii de viitor și liderii de afaceri. Dezvolte spiritul antreprenorial și să devină un gânditor și decizie maker critică întemeiată în viziunea creștină.

Acest Master of Business Administration program cuprinde o varietate de cursuri relevante pentru operațiunile de afaceri moderne de zi. Examina subiecte de contabilitate și finanțe de la principiile de bază la concepte inovatoare, inclusiv previziuni și de strângere de fonduri de pe piețele de capital. În medii de învățare mici, stimularea academic, a discuta despre formularea și executarea strategiilor în cadrul organizațiilor și a durabilității pe piața mondială. Cercetare funcții departamentale dintr-o poziție de conducere, precum și a discuta despre comportamente și tehnici care operațiunile de impact și să îmbrățișeze diversitatea.... [-]


Master în administrarea afacerilor, cu accent pe afacerea sportivă

Online Campus Cu jumătate de normă September 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

Ia-ti pasiunea pentru sport la urmatorul nivel. Master of Business Administration (MBA) cu un accent în sport de afaceri, oferit de Colangelo College of Business, este conceput special pentru studenții pasionați de atletism. [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Accelerați-vă învățarea cu MBA în domeniul sportului Ia-ti pasiunea pentru sport la urmatorul nivel. Master of Business Administration (MBA) cu un accent în sport de afaceri, oferit de Colangelo College of Business, este conceput special pentru studenții pasionați de atletism. În acest program de afaceri MBA de sport, să vă consolideze abilitățile de afaceri pentru a asigura o carieră în cadrul industriei globale de afaceri de afaceri de miliarde de dolari.

Conținutul cursului oferă o combinație de discuții în domeniul afacerilor și sportului. Acest program de management sportiv online MBA oferă un curriculum riguros orientat spre afaceri care vizează îmbunătățirea competențelor existente în vânzări și marketing, finanțe, generare de venituri, analiză, contabilitate și management.... [-]


Master în administrarea afacerilor, cu un accent deosebit în managementul strategic al resurselor umane

Online Campus Cu jumătate de normă September 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

În Master of Business Administration (MBA) din Colangelo College, cu accent pe managementul strategic al resurselor umane, învățați să dezvoltați și să dezvoltați capitalul uman esențial pentru progresul organizațional. În cadrul cursurilor, vă îmbogățiți capacitatea de a procesa, integra și aplica cunoștințe în moduri relevante. [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Câștigați o diplomă de licență în managementul resurselor umane Un angajat eficient și informat poate conduce o afacere spre succes. În Master of Business Administration (MBA) din Colangelo College, cu accent pe managementul strategic al resurselor umane, învățați să dezvoltați și să dezvoltați capitalul uman esențial pentru progresul organizațional. În cadrul cursurilor, vă îmbogățiți capacitatea de a procesa, integra și aplica cunoștințe în moduri relevante.

Cu MBA în resurse umane, explorați și discutați despre diversitatea la locul de muncă, dezvoltarea angajaților și gestionarea talentului cu colegii în discuțiile de clasă. Dezvoltați o viziune strategică asupra resurselor umane și evaluați legătura dintre procesul de luare a deciziilor, practicile de management și liniile de bază ale afacerii. Examinați complexitățile moderne, cum ar fi fuziunile, achizițiile, diminuarea și globalizarea, deoarece acestea se referă la gestionarea resurselor umane.... [-]


Master în administrarea afacerilor cu accent pe managementul proiectelor

Online Campus Cu jumătate de normă September 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

Pregătiți-vă pentru certificarea Institutului de Management al Proiectului (PMI) ® Cu Master în Administrarea Afacerilor (MBA) a Grand Canyon University (GCU), cu accent pe managementul de proiect, vă puteți consolida competențele în practici eficiente de afaceri. [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Pregătiți-vă pentru certificarea Institutului de Management al Proiectului (PMI) ® Cu Master of Business Administration (MBA) al Grand Canyon University (GCU), cu accent pe managementul proiectelor, vă puteți consolida competențele în practici eficiente de afaceri. Oferit de Colegiul de Afaceri Colangelo, acest program de studii de proiect de management încorporează strategii bazate pe cercetare cu fundamentele afacerii pentru a vă dezvolta abilitățile în managementul de proiect tradițional și agil. Cursurile pentru a vă pregăti pentru managementul funcțional sunt integrate în mod logic în cadrul programului dvs. pentru a vă susține dezvoltarea într-un manager de proiect adepții.... [-]


Master în administrarea afacerilor cu accent pe marketing

Online Campus Cu jumătate de normă September 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

Obțineți abilitățile de a concura pentru poziții de nivel înalt ale corporațiilor în branding și publicitate cu Master of Business Administration (MBA) de la Grand Canyon, cu accent pe marketing. [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Creșteți-vă oportunitatea cu MBA în marketing Obțineți abilitățile de a concura pentru poziții de nivel înalt ale corporațiilor în branding și publicitate cu Master of Business Administration (MBA) de la Grand Canyon, cu accent pe marketing. Oferit de Colangelo College of Business, acest MBA on-line în programul de marketing încorporează tehnologie și cercetare științifică pentru a vă ajuta să faceți un impact în marketingul corporativ. Având un curriculum integrat în dezvoltarea strategiei, acest program promovează spiritul creativ și încurajează practicile etice în serviciul dvs.

În MBA în programul de gradul de marketing, vă analizați tendințele actuale și problemele cu care se confruntă corporații internaționale. Implicarea în strategii pentru a viza diverse piețe prin compararea limbii, esteticii, religiilor, obiceiurilor de afaceri și atitudinilor privind conceptele și strategiile de marketing sunt explorate. În medii de învățare mici, stimularea academic, a discuta despre formularea și executarea strategiilor în cadrul organizațiilor și a durabilității pe piața mondială. Cercetare funcții departamentale dintr-o poziție de conducere, precum și a discuta despre comportamente și tehnici care operațiunile de impact și să îmbrățișeze diversitatea.... [-]


Master în administrarea afacerilor cu accent în finanțe

Online Campus Cu jumătate de normă September 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

Master în Administrarea Afacerilor (MBA), cu un accent în finanțe, pregătește profesioniști pentru cariere în conducere și management. [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Câștigați-vă MBA și pregătiți-vă pentru un viitor în finanțe Master în Administrarea Afacerilor (MBA), cu un accent în finanțe, pregătește profesioniști pentru cariere în conducere și management. Sprijiniți-vă cunoștințele despre investiții și strategii financiare cu cursuri avansate în management, decizii organizaționale, planificare și resurse de aprovizionare. Cursurile discută practicile pentru a asigura solvabilitatea corporativă, rentabilitatea și eficiența.

Programul nostru MBA în finanțe vă încurajează să deveniți un gânditor critic informat prin cercetarea și aplicarea metodelor cantitative care transformă datele brute în informații utile. Explorați acțiunile, obligațiunile și instrumentele financiare derivate și aplicarea acestora în gestionarea portofoliului. Se examinează, de asemenea, strategii avansate de afaceri, cum ar fi fuziunile și achizițiile, parteneriatele și acordurile de cooperare.... [-]


Videoclipuri

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Contactează
Adresa locaţie
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Mass-Media Socială