Humboldt International University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

International University Humboldt se angajează să servească care învață pe tot parcursul vieții prin educație la distanță, Pregătindu-i pentru cunoștințe comune la nivel mondial. Există cinci principii de bază pe care le urmează:

 1. competențe, valori și etică, care să permită absolvenților să stăpânească o serie de cunoștințe și abilități disciplinare pentru a le ajuta să aplice cunoștințele lor în setările din lumea reală și de a dezvolta o învățare pe tot parcursul vieții pentru a îmbunătăți profesiile lor profesionale.
 2. gândire critică și de rezolvare a problemelor tehnici pentru a ajuta absolvenți dobândi capacitatea de a identifica și de a evalua problemele, de a dezvolta abilități de gândire critică, să recomande soluții pentru punerea în aplicare a schimbărilor și apoi să evalueze rezultatele.
 3. învățarea în echipă care se concentrează pe dezvoltarea capacității elevilor de a conduce echipe, printr-o combinație de abilități individuale și de grup activitate care vizează promovarea învățării intelectuale și tehnice, precum și furnizarea de validare și de a explora noi idei.
 4. Angajarea într-un proces de învățare care vizează respectarea diversității umane și a se comporta într-o manieră tolerantă față de colegi și cele pe care le servesc într-un mod care poate comunica idei într-un mediu de deschidere intelectuală.
 5. Utilizarea informațiilor într-o mare varietate de capabilități de cercetare prin colectarea, analizarea credibilitatea și acuratețea informațiilor culese, indiferent de sursă, în timp ce utilizarea acestor informații pentru a aborda problemele sau de a lua măsuri.

Distanța de Educație pentru mediu

O Distanța de Educație pentru mediu este compus din Modul educațional de învățare, Sistem de management înclinat (Platforme sincrone și asincrone), precum și Sistemul administrativ. Studenții au acces la sistemele 365 de zile pe an, 24 de ore pe zi. Pentru a avea acces la studenții campus de învățare la distanță și instructorii necesită calculatoare cu acces la internet. Elevii vor primi fiecare propriul nume de utilizator și parola pentru a accesa platforma. Mediul de învățământ la distanță este configurat pentru o interacțiune maximă între studenți și instructorii lor.

Cerințe minime a avea acces la cursuri on-line

Software-ul

 • Computer cu orice fel de sistem de operare, cum ar fi Mac OSX, Windows XP sau mai târziu, Linux sau Android
 • browser-ul de internet: Safari, Internet Explorer 8x sau mai târziu, Microsoft Edge, Mozilla Firefox sau Google Chrome (orice alt browser poate lucra, dar unele resurse nu pot funcționa în mod corespunzător)
 • acces la internet, conexiune de mare viteză este puternic recomandată
 • Un program software de procesare de text, cum ar fi Microsoft Word sau scrie la Apache OpenOffice
 • Adobe Acrobat Reader pentru a deschide și salva fișiere PDF sau orice alt vizualizator PDF similare
 • software-ul de detectare a virusului, care trebuie să fie instalate și actualizate

hardware-ul

 • Desktop PC, tabletă sau laptop
 • CPU Procesor Dual Core sau mai rapid
 • Memorie (RAM) 4 GB sau mai mult
 • Conexiune internet WiFi sau prin cablu (acces la internet)
 • Camera Web (1,3 megapixeli sau mai mult)
 • Imprimanta (Opțional)

Locații

SUA Online

Address
4000 W Flagler ST
33134 SUA Online, Statele Unite ale Americii