IGlobal University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DECLARATIE DE VIZIUNE

IGlobal University (IGU) transformă lumea prin oferirea celei mai eficiente educații oricărei ființe umane pentru dezvoltarea intelectuală, profesională și spirituală, fie că sunt tineri sau bătrâni, bogați sau săraci, privilegiați sau defavorizați, locali sau îndepărtați.

DECLARAȚIA MISIUNII

Misiunea IGlobal University este aceea de a oferi studenților cea mai înaltă calitate, orientată spre carieră, pentru a-și atinge cunoștințele și abilitățile pentru a răspunde nevoilor și provocărilor emergente ale industriilor globale. Pentru a-și îndeplini misiunea, Universitatea a stabilit obiectivele strategice:

 1. Pentru a atinge excelența academică în educația legată de carieră.
 2. Pentru a atinge durabilitatea și forța financiară prin gestionarea eficientă și eficientă a resurselor.
 3. Pentru a gestiona cu succes expansiunea și creșterea globală.

OBIECTIVELE INSTITUȚIONALE

Pentru atingerea obiectivelor strategice, Universitatea a stabilit următoarele obiective, cu accent pe "calitatea academică":

 1. Să dezvolte programe academice adecvate orientate spre carieră.
 2. Pentru a obține rate ridicate de înscriere, de reținere și de plasare prin rezultate satisfăcătoare ale învățării studenților, satisfacția absolventului și satisfacția angajatorului.
 3. Să stabilească parteneriate de cooperare strânsă cu toate părțile interesate, inclusiv angajatorii și liderii comunității la nivel local, regional, național și global.

VALORILE DE BAZĂ

Unitatea esențială a IGlobal University se reflectă în varietatea de programe educaționale oferite studenților din întreaga lume.

 1. Diversitate: IGU salută studenții din întreaga lume și promovează participarea egală a tuturor constituenților săi.
 2. Învățarea pe tot parcursul vieții: IGU stimulează și promovează învățarea și păstrarea cunoștințelor pe tot parcursul vieții prin educație continuă.
 3. Afirmativ Spirit: IGU promovează integritatea și munca armonioasă cu mândrie și compasiune.
 4. Cooperarea în cadrul parteneriatului: IGU cooperează cu toate părțile interesate, inclusiv studenți, cadre didactice, personal și cetățeni comunitari.
 5. Livrarea eficientă a instruirii: programele educaționale ale IGU sunt concepute pentru studenții care aspiră la numeroase domenii profesionale de studiu. Livrarea de instruire a IGU se bazează în principal pe setările rezidențiale din campusul principal și din orice campus de ramură viitoare.

OBIECTIVE ACADEMICE

În îndeplinirea misiunii sale, IGU se angajează în următoarele Obiective Educaționale:

 1. Absolvenții vor acumula cunoștințe fundamentale și critice pentru a lucra productiv în comunitate.
 2. Absolvenții vor integra în mod eficient abilitățile administrative și de management pentru a satisface nevoile diverselor comunități de afaceri.
 3. Absolvenții vor aplica concepte de afaceri educaționale și practice și abilități administrative în domeniile lor de activitate.
 4. Absolvenții vor continua să urmărească învățarea auto-dirijată și de-a lungul vieții pentru a fi la curent cu operațiunile avansate de afaceri.
 5. Absolvenții vor demonstra abilități de comunicare competente în gestionarea resurselor umane la locul de muncă.
 6. Absolvenții vor prezenta cunoștințe generale pertinente și competențe profesionale pentru avansarea carierei, rolul de lider și munca în echipă într-o economie din ce în ce mai versatilă.
 7. Absolvenții vor demonstra competența și înțelegerea domeniilor de lucru funcționale și vor prezenta o vastă experiență în domeniul lor specific de studiu.

PROGRAMELE EDUCAȚIONALE

IGU oferă cinci (5) programe acreditate: Master of Business Administration (MBA), Master of Science în Tehnologia Informației (MSIT), Bachelor of Business Administration (BBA), Bachelor of Science în Tehnologia Informației (BSIT) Limbă (ESL) Programe. Ratele noastre de școlarizare pentru programele de absolvent sunt foarte accesibile și competitive. În plus, sunt disponibile numeroase tipuri de burse, asistență financiară și oportunități de angajare în campus pentru studenții calificați.

CONFORMITATEA DREPTURILOR CIVILE

În conformitate cu cerințele guvernului federal, de stat și local și cu Legea drepturilor civile din 1964, astfel cum a fost modificată, IGlobal University nu va discrimina nici un individ pe bază de vârstă, sex, rasă, culoare, religie, asociere, origine națională și etnică, statutul, orientarea sexuală, starea medicală sau dizabilitatea fizică sau veteranii cu handicap calificați în administrarea programelor sale educaționale, programe administrate de universități, publicații, admiterea studenților, acordarea de burse și programe de împrumut sau în practicile sale de angajare.

Declarațiile privind taxele și taxele conținute în acest Catalog corespund celor 8 VAC 40-31 și următoarele. din Codul administrativ Virginia adoptat de Consiliul de Stat pentru Învățământul Superior din Virginia (SCHEV).

Cerințele academice și de absolvire și programele de învățământ prezentate aici se aplică tuturor studenților care se înscriu la IGU începând din septembrie 2009 și ulterior.

Locații

Viena

Address
8133 Leesburg Pike
Viena, Virginia, Statele Unite ale Americii