Krannert Executive Education, Purdue University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EDUCAȚIE obiectivele dvs.

Executive Education de la Universitatea Purdue ofera programe pentru a se potrivi obiectivele individuale si nevoile companiei.

profesioniști care lucrează câștiga un Executive MBA pentru a se pregăti pentru obiectivele de avansare în carieră pe termen lung și imediate. profesioniștii din industrie să dezvolte abilități de management în cât mai puțin de o săptămână în programele noastre de certificat de înscriere deschis. Companiile beneficiază de programele noastre personalizate, concepute pentru a satisface nevoile unice ale organizației lor. Oricare ar fi obiectivele dvs. personale sau de companie, de a explora modul în care un program de Krannert Executive Education vă poate ajuta să ajungeți și să le depășească!

De ce Krannert

Liderii de afaceri de mâine vor fi cei care vorbesc limba de inovație care știu cum să analizeze datele, să dezvolte și să justifice statistic soluții creative de afaceri, și chiar să ia noi tehnologii pe piață.

În cazul în care va imaginati-te ca unul dintre acești lideri, Școala Krannert de Management este în cazul în care doriți să fie.

În viață în interiorul unei, bazate pe universitate de cercetare de renume mondial, cu o lunga istorie de conducere în știință și inginerie, Krannert oferă, de rezolvare a problemelor de brand mai analitică a educației de afaceri și o mai pragmatică, get-Întocmit-post-abordare a cadrelor didactice universitare .

Spre deosebire de oriunde altundeva, la Krannert, vei învăța cum să învețe-how-ul pentru a întreba, de cercetare și să se gândească în moduri noi.

În tot acest timp, veți fi cufundat într-o cultură de colaborare, muncă etica, care conferă abilitățile moi de conducere-cum să se dezvolte și să comunice o viziune, și pe cale diplomatică, influența și pe alții să-l actualizam.

Acesta este motivul pentru Krannert. Acest lucru este în cazul în care încep lideri de afaceri la nivel mondial.

Arunca o privire mai largă la experiența Krannert.

Purdue Brand de afaceri

"Houston, avem o problemă ...", inspirat de unul dintre evenimentele cele mai de suspans din istoria Americii, această lozinca iconic a devenit un "Bat-semnal" verbal pentru mințile ascuțite care se pot adapta și răspunde rapid într-o situație gândește repede .

Este, de asemenea, un instantaneu perfectă a motivului pentru care studenții de afaceri la Krannert School of Management absolvent cu un avantaj convingător.

Considerat ca fiind unul dintre școlile de elită de afaceri ale națiunii, Krannert operează îndeaproape la o școală de inginerie de top-clasat, producând 23 de Apollo si alti astronautii de la NASA - mult mai mult decât orice altă universitate.

Care funcționează în acest context al puterii Purdues în știință și tehnologie, Krannert abordări unice de învățare de afaceri dintr-un unghi bazat pe cercetare, cantitativă care dezvoltă abilități analitice ale studenților și, în mod firesc, produce absolvenți cu resurse, de rezolvare a problemelor abilități cred rapide fiecare moderne -Zilei cereri de întreprinderi comerciale.

O Ecosistem pentru inovare

Pas în afara teoriei și de a obține de fapt, la afaceri. La îndemână de fiecare clasă Krannert este o idee dinamică fabrică-o lumea reală, practic R & D și de afaceri de pornire "ecosystem'-ul care oferă o experiență de învățare de neegalat.

Happening dreapta în campus, acest invatamant superior / privat-întreprindere "fuziune" este în cazul în care investitorii, partenerii de producție, antreprenori, cercetători, profesori, absolventi si studenti la fel ca tine sunt în mod continuu de cotitură roțile dințate ale evoluției industriale.

Prin asociere, studenții Krannert au acces la oportunități incredibile bazate pe necesități în cazul în care acestea primesc experienta hands-on comercializarea și optimizarea în setările operaționale reale, cele mai noi tehnologii.

Servicii Cariera incredibil de Savvy

lecții cele mai importante ale vieții sunt rareori găsite într-o carte. Din această cauză, atunci când rentabilitatea investiției de educație vine în jos la locul de muncă vă teren în cele din urmă, ei nu se găsesc într-un "hands-on", de laborator, fie.

Ele se găsesc în bogăția de rețele umane și utilitatea neprețuit de dezvoltare socio-profesională de calificare, care sunt cu valoare adăugată semnele distinctive ale Școlii Krannert de Management.

Ca un student la Krannert, spre deosebire de oriunde altundeva, vei fi capabil să pârghie o gamă dinamică a resurselor de carieră și oportunități care variază de la cursuri de conducere și unu-la-unu de coaching, la o retea de absolventi de neegalat în diversitate industrie și ardezie completă de târguri, inclusiv cariera de mare de energie cel mai mare târg colegial din țară.

Resurse umane abordabil ''

învățământ superior ar trebui să fie în jos pe Pământ.

De aceea, ca o completare la mai analitice, curriculum-ul său de afaceri pe bază de cercetat, Școala Krannert de Management operează cu un OM care este profund apreciativ de mai ecologice, calitățile umane mai puțin stereotipă educației.

Din momentul în care auzi o voce în direct atunci când se angajeze mai întâi școala Krannert, vei aprecia tot ceea ce face să vă simțiți binevenit și sprijinit cu adevărat pe tot parcursul preocuparile tale academice.

Privind înapoi, practic fiecare absolvent poate indica un angajament personal la Krannert ca un punct de cotitură în său călătorie-una dintre cele mai valoroase programe de student mentor, accentul pe accesibilitate facultate, modelul de învățare de cohorta, neobositul career coaching-serviciu, sau experiența uimitoare expunere la nivel mondial, cu Purdue in mod constant de rang înalt în diversitate pe-campus și studiu în străinătate oportunități.

Școala mică, Rețeaua Enorm

Nu este vorba de mărimea peștilor din iaz. Este cât de strâns este "școală". Atunci când alte colegii de afaceri, bine sau rău, de a promova o, orientat spre statutul de vibrație competitiv mai individualiste elev, Școala Krannert de Management este unapologetically echipa pe orientat.

Da, Krannert face parte dintr-un Big Zece universitate și oferă toate legate "big-iaz" avantaje care vin cu ea, inclusiv accesul la o rețea globală și extrem de angajat absolventi care sporește în mod dramatic oportunitățile de învățare și de carieră.

Dar, prin comparație cu colegii săi, Krannert este proporțional mai mică la scara de menținere a unui simt pretins student de familie, o atmosferă mai reciproc încurajarea concurenței, precum și un model de clasă extrem de colaborare, care reflectă modul în care întreprinderile de astăzi de afaceri de succes funcționează și de a rezolva Probleme.

Așa că, pește mare în campus? Poate. Dar, foarte puțini la Krannert prea mult pe asta. In schimb, ei sunt mai înclinați să reușească împreună.

Este Business as Unusual

Deoarece marca de succes are întotdeauna un avantaj diferențial.

Fie că vorbim despre o companie, un produs, o universitate sau un student, marca de succes are o personalitate. O adâncime. O motivație. Un scop.

La Școala Krannert de Management, fiecare aspect, fiecare nuanță a experienței totale de educație este proiectat, construit și destinat să adauge textura la creșterea ta ca student și, mai important, viitorul tău ca un profesionist.

Purdue este factorul de creștere pentru joc Schimbătoare

Începând din februarie 2016 ...

8 producător de talente de pornire între universitățile publice din SUA

18 în cele mai multe absolventii care deservesc Fortune 500 directori generali

91% rata de succes absolvent (media pe 5 ani)

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Executive MBA

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 19 luni September 2019 Statele Unite ale Americii Lafayette

Programul EMBA de la Purdue a oferit soluții educaționale pentru profesioniștii de lucru de mai bine de 30 de ani. Programul are o facultate de top Krannert și difuzoare renumite pentru expertiza lor. Acesta este în mod constant clasat printre programele de top din lume. [+]

Programul EMBA de la Purdue a oferit soluții educaționale pentru profesioniștii de lucru de mai bine de 30 de ani. Programul are o facultate de top Krannert și difuzoare renumite pentru expertiza lor. Acesta este în mod constant clasat printre programele de top din lume.

Puteți completa gradul dvs. de EMBA în timp ce rămân angajat cu normă întreagă și să participe la clase în persoană doar una sau două săptămâni pe trimestru. Este un format care vă oferă cele mai bune din ambele lumi - comoditate online și puterea învățării îmbunătățite și a rețelei cu alți profesioniști din întreaga lume și SUA.

Mai multe informatii

Consultați broșura noastră pentru informații suplimentare.... [-]


IMM Global Executive MBA

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 19 luni March 2019 Statele Unite ale Americii West Lafayette

Timp de mai mult de 20 de ani, programul IMM Global Executive MBA a ajutat directorii și corporațiile să devină participanți mai eficienți în economia internațională. [+]

Pregătirea corectă pentru managementul global

Timp de mai mult de 20 de ani, programul IMM Global Executive MBA a ajutat directorii și corporațiile să devină participanți mai eficienți în economia internațională. Realizat de cinci școli de afaceri pe patru continente, programul nostru oferă o acoperire cu adevărat globală, combinată cu o imersie locală datorită celor 10 săptămâni de rezidențe în campus în șapte țări diferite.

Idei sumareCâștigă două grade MBA: Purdue (SUA) și TIAS (Olanda)Imersiune internațională: 10 săptămâni în șapte țări de pe patru continenteLimba de program: 100% englezaExperienta profesionala medie a studentilor dvs.: 13-15 aniLucrul în rețea: durează o viață... [-]

Videoclipuri

Marthe Reinette speaks about the IMM program

Rochelle McKinney speaks about the IMM program

Danni Schertzing speaks about the IMM program

Todd Hyatt, Executive Vice President and Chief Financial Officer IHS

Contactează

Purdue Krannert School of Management

Adresă, linia 1 Lafayette, Indiana, Statele Unite ale Americii
website http://www.krannert.purdue.edu/executive
Telefon +1 765-494-1554