Krannert Executive Education, Purdue University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ÎNVĂȚĂMÂNTUL PENTRU A ÎNDEPLINI OBIECTIVELE TALE

Educația executivă la Universitatea Purdue oferă programe care să se potrivească scopurilor individuale și nevoilor companiei.

  • Profesionistii de lucru castiga un Executive MBA pentru a se pregati pentru obiectivele imediate si pe termen lung de avansare in cariera.
  • Profesionistii din industrie dezvolta abilitati de management in doar cateva saptamani in cadrul programelor noastre de dezvoltare profesionala pentru inscriere deschisa.
  • Companiile beneficiază de programe personalizate, concepute pentru a răspunde nevoilor unice ale organizației.

Indiferent de scopurile dvs. personale sau de companie, explorați modul în care un program Krannert Executive Education vă poate ajuta să ajungeți și să le depășiți!

De ce Krannert

Liderii de afaceri de mâine vor fi aceia care vorbesc limba inovării - care știu cum să analizeze date, să dezvolte și să justifice în mod statistic soluțiile creative de afaceri și chiar să ia noile tehnologii pe piață. Dacă vă imaginați ca unul dintre acești lideri, Școala de Management Krannert este locul în care doriți să fiți. În viața unei universități de renume mondial, cu o lungă istorie de conducere în domeniul științei și al ingineriei, Krannert oferă o abordare mai analitică, de rezolvare a problemelor, de educație în afaceri și o abordare mai pragmatică, . Spre deosebire de altă parte, la Krannert, veți învăța cum să învățați - cum să întrebați, să cercetați și să gândiți în noi moduri. În tot acest timp, veți fi scufundați într-o cultură bazată pe colaborare, muncă-etică, care conferă abilitățile moi ale conducerii - cum să dezvolte și să comunice o viziune și să influențeze diplomatic alții să o actualizeze. De aceea Krannert. Aici încep liderii de afaceri globali. Luați o privire mai largă la experiența Krannert.

brandul Purdue de afaceri

"Houston, avem o problemă ..." Inspirat de unul dintre evenimentele cele mai tensionate din istoria americană, această expresie iconică a devenit un semnal verbal "Bat-signal" pentru mințile ascuțite care se pot adapta și răspunde rapid la o situație de gândire rapidă . Este, de asemenea, un instantaneu perfect de ce studenții de afaceri la Krannert School of Management absolvent cu un avantaj convingător. Considerată drept una dintre școlile de afaceri de elită ale națiunii, Krannert operează îndeaproape într-o școală de inginerie de primă clasă, producând 23 de astronauți Apollo și alți astronauti ai NASA - mult mai mult decât orice altă universitate. Lucrand in acest context al puterii lui Purdue in domeniul stiintei si tehnologiei, Krannert abordeaza in mod unic procesul de invatare de afaceri dintr-un unghi cantitativ bazat pe cercetare, care dezvolta abilitatile analitice ale studentilor si, desigur, produce absolventi cu abilitati de rezolvare a resurselor, cererea întreprinderii comerciale pe zi.

Un ecosistem de inovare

Măsurați în afara teoriei și, de fapt, ajungeți la afaceri. În raza de acțiune a fiecărei clase Krannert se află o fabrică dinamică de idei - o practică R, reală

Servicii incredibile de carieră

Cele mai importante lecții ale vieții sunt rareori găsite într-o carte. De altfel, atunci când rentabilitatea investiției dvs. în educație se reduce la locurile de muncă pe care în ultimă instanță le aterizați, acestea nu se găsesc nici într-un laborator "hands-on". Acestea se regăsesc în bogăția rețelelor umane și în utilitatea neprețuită a dezvoltării profesionale a competențelor sociale, care sunt note distinctive ale Școlii de Management Krannert. În calitate de student la Krannert, spre deosebire de oriunde în altă parte, veți avea posibilitatea de a utiliza o gamă dinamică de resurse și oportunități de carieră, variind de la cursuri de leadership și de la unu la un coaching la o rețea de absolvenți de neegalat în diversitatea industriei și târguri de carieră de mare energie - inclusiv cel mai mare târg colegial din țară.

Resurse umane accesibile

Învățarea superioară ar trebui să fie pe Pământ. De aceea, ca o completare a curriculum-ului de afaceri mai analitic, bazat pe cercetări, Școala de Management Krannert operează cu un OM care profund apreciază calitățile umane mai educative, mai organice și mai puțin formale. Din momentul în care auziți o voce live atunci când angajați pentru prima oară școala Krannert, veți aprecia tot ceea ce vă face să vă simțiți bineveniți și cu adevărat susținuți în toate activitățile dvs. academice. Privind inapoi, practic fiecare absolvent poate sa indice un angajament personal la Krannert ca punct de cotitura in timpul calatoriei sale - unul dintre programele inedite de mentor al studentilor, accentul pus pe accesibilitatea facultatilor, modelul de cohorta de invatare, antrenarea neobosita a carierelor, sau experiența uimitoare a expunerii la nivel mondial, în care Purdue se clasifică în mod constant în cadrul diversității pe campus și a oportunităților de studiu și în străinătate.

Școală mică, rețea enormă

Nu este mărimea peștilor din iaz. Este cât de strânsă este școala. Atunci când alte colegii de afaceri, bine sau rău, promovează o vibrație mai individualistă, mai competitivă, orientată spre statutul studenților, Școala de Management Krannert se orientează neabătut pe echipă. Da, Krannert face parte dintr-o universitate de zece mari și oferă toate avantajele legate de "marele iaz" care vin împreună cu acesta, inclusiv accesul la o rețea de absolvenți globali și foarte angajați, care îmbunătățește dramatic oportunitățile de învățare și de carieră. Dar, în comparație cu colegii săi, Krannert este proporțional mai mic în ceea ce privește scara - menținerea unei simtări a familiei presupuse de studenți, o atmosferă de competiție mai încurajatoare reciproc și un model de clasă extrem de colaborativ care reflectă modul în care funcționează și rezolvă întreprinderile de succes de astăzi Probleme. Deci, pește mare în campus? Poate. Dar foarte puțini la Krannert au pus mult în stoc. În schimb, ei sunt mai înclinați să reușească împreună.

Afacerea este neobișnuită

Deoarece marca de succes are întotdeauna un avantaj diferențial. Fie că vorbim despre o companie, un produs, o universitate sau un student, brandul de succes are o personalitate. O profunzime. O motivație. Un scop. La Școala de Management Krannert, fiecare fațetă, fiecare nuanță a experienței educaționale totale este proiectată, construită și destinată să adauge textura creșterii tale ca student și, mai important, viitorul tău ca profesionist.

Purdue este factorul de crestere pentru schimbatorii de jocuri

Din 2018:

  • # 1 destinație a studenților internaționali în disciplinele STEM (Departamentul pentru Securitate Internă al SUA)
  • # 5 printre universitățile publice din clasamentul pe Wall Street Journal de 500 de colegii din SUA
  • # 11 în rândul universităților publice (US News

Locații