Kelley School of Business Indiana University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala Kelley oferă o educație de afaceri de top-tier axat pe tine ghidarea spre propriul succes adevărat.

La Scoala de Kelley de afaceri, suntem în afaceri de a crea impuls carierei. Studenții noștri au talentul de a reuși, umilința de a crește și tenacitatea de a persevera. Acest spirit combinat cu o educație care numai Kelley școală de elită pot livra rezultate în absolvenți cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a face față noilor provocări, pentru a face schimbări pozitive posibile și de a contribui la organizațiile lor din prima zi.

Avem rădăcinile noastre în primul curs de afaceri oferite la Indiana College din Bloomington în 1830. Indiana Colegiul a crescut pentru a fi Indiana University, și Școala de Comerț și Finanțe, înființat în 1920, a crescut de a fi Kelley School of Business. Ne-am oferit cursuri de afaceri în campusul nostru Indianapolis începând cu 1916, implementat de educație executiv în 1952 și educație de afaceri în avans pe o scară globală. cronologia noastră prezintă mai mult de 100 de ani de excelență în afaceri.

despre Kelley

Recruiterii ne spun că caută studenți și absolvenții noștri pentru atitudinea lor pozitivă, harnici și încrederea că vine din lumea reală, educație aplicabilă facultatea noastră dă la fiecare nivel de studii.

Membrii facultății noastre cer, și să obțină, cel mai bun din studenții noștri. elevii Kelley învețe cum să conducă rezultate. Această calitate se reflectă în elev de excepție noastre ratele post-oferta, reputația serviciilor noastre de carieră și poziția noastră la nivel mondial ca o scoala de afaceri de top.

steag

Du-te la un moment la impuls

Există momente de semnificație în viață. Ele se întâmplă oriunde, oricând. Un fulger de inspirație pentru o nouă afacere, o introducere la un mentor, aterizare la locul de munca mari momente pivot, ele? Esti pe care le definiți. Și fără formarea și suportul propriu-zis, asta e tot ce sunt: ​​momente unice care se termină atunci când acestea ajung. Cu Kelley, aceste momente exploda într-reacții în lanț de oportunitate. Nu ești doar pregătit pentru ei; tu ești în stare să le navigați pentru a te ghida spre propriul succes adevărat.

steag

Misiune

Misiunea Școlii Kelley de afaceri este de a transforma viețile studenților, organizațiilor și societății prin educație de management și de cercetare. Scopul nostru este de a produce: a) studenții care sunt cetățeni ai lumii care au un impact pozitiv asupra organizațiilor lor și asupra comunităților în care trăiesc, și b) de cercetare care avansează atât în ​​teorie și practică. Noi subliniem o abordare bazată pe colaborare, care încurajează crearea unor parteneriate cu valoare adăugată între facultate, studenți, absolvenți, alte universități și unități academice la UI, precum și cu sectorul privat și nu-pentru organizații non-profit.

La Scoala de Kelley, ne-am angajat să mențină un sistem de valori fundamentate pe:

  • conduită și integritate etică
  • Excelenta, profesionalism și mândrie în tot ceea ce facem
  • inițiativă personală și responsabilitatea individuală
  • implicarea deplină a tuturor facultății și a personalului nostru în pursing misiunea școlii
  • inovare în curs de desfășurare în programele și burse noastre
  • Un spirit de colaborare, politețe, respect și comportament colegial în toate contextele
  • comunicare deschisă și franc
  • Diversitatea și incluziunea și
  • La fel și recunoașterea echitabilă pentru performanță

Locații

Bloomington

Address
Godfrey Graduate and Executive Education Center
1275 E. 10th Street

47405 Bloomington, Indiana, Statele Unite ale Americii

Indianapolis

Address
801 W. Michigan Street

46202 Indianapolis, Indiana, Statele Unite ale Americii