Citește Descrierea Oficială

De ce este Masterul lui Purdue

Universitatea "Krannert" a Universității Purdue este ecosistemul cel mai vibrant al liderului de afaceri pentru a stăpâni abilitățile analitice de rezolvare a problemelor și abilitățile de comercializare a tehnologiilor care mișcă o industrie înainte și schimbă lumea.

Krannert este poziționată în mod unic alături de o școală STEM la nivel mondial, în cadrul unui parteneriat corporativ dinamic R

Universitatea Purdue Krannert School of Management oferă programe de masterat de conducere pentru studenții care au ca scop să se bazeze pe mediul lor de afaceri, știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM) pentru a influența organizațiile proeminente.

Iată câteva dintre numeroasele motive pentru care ar trebui să luați în considerare Școala de Management Krannert ca următorul pas în carieră:

  • Curriculum. Un curriculum riguros care vă învață să adresați întrebările corecte și să transformați datele în cunoștințe.
  • Învățarea experimentală. În primul rând, experiența practică pentru abilitățile de master care nu pot fi predate într-o sală de clasă.
  • Diversitate. Trupul nostru talentat și divers de elevi provine din toate colțurile lumii, convocându-se pentru a forma o cultură bogată de conducere eclectică și progresivă.
  • Personalizare. O abordare personalizată a dezvoltării conducerii, întărirea greșelilor și prezentarea talentelor tale.
  • Reţea. Accesul la rețeaua globală de absolvenți Boilermaker de aproape 450 000 în 160 de țări diferite.
  • Prestigiu. Programele MBA și Master's recunoscute istoric de către Purdue sunt recunoscute și venerate în întreaga lume.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Krannert School of Management, Purdue University

Programul MBA-STEM al lui Krannert se concentrează pe dezvoltarea abilităților de afaceri și a expertizei tehnice. Elevii au flexibilitatea de a alege din 4 domenii de sp ... [+]

Universitatea Purdue Krannert Scoala de Management - MBA-STEM

Programul MBA-STEM al lui Krannert se concentrează pe dezvoltarea abilităților de afaceri și a expertizei tehnice. Elevii au flexibilitatea de a alege din 4 domenii de specializare diferite: (1) Business Analytics

Krannert MBA-STEM Repere

1. Programul desemnat STEM

Absolvenții programului Krannert MBA-STEM pot fi eligibili pentru extensia STEM OPT, care le permite să lucreze în SUA timp de 3 ani de la absolvire.

Programul MBA-STEM al lui Krannert trăiește după lunga istorie a conducerii științifice și ingineriei de către Purdue printr-o educație bogată în raționamente analitice, înțelegere statistică și perspectivă de afaceri pragmatică. Departamentul pentru Securitate Internă al Statelor Unite a ocupat locul 1 pentru studenții internaționali în discipline STEM.... [-]

Statele Unite ale Americii West Lafayette
August 2020
Engleză
La zi
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Krannert School of Management, Purdue University

Programul Full-Time MBA vă va ajuta să dezvoltați abilități analitice și tehnice, împreună cu capabilitățile de conducere strategică globală, pentru a vă conduce în lumea ... [+]

Programul Full-Time MBA vă va ajuta să dezvoltați abilități analitice și tehnice, împreună cu capabilitățile de conducere strategică globală, pentru a vă conduce în lumea noastră bazată pe tehnologie. Acest program vă va scufunda în procesul de învățare prin cursuri dinamice, dezvoltarea portofoliilor de leadership, proiecte de consultanță și oportunități de studiu în străinătate.

Krannert Full-Time MBA Program Highlights

1. Rentabilitatea ridicată a investițiilor

Financial Times a clasat programul Krannert Full Time MBA # 10 în programele de MBA cu cea mai bună calitate pentru bani în SUA în 2018. Obțineți cea mai mare rentabilitate din investiția de gradul MBA cu curriculum-ul reputabil al Krannert, precum și centrul de servicii de carieră de vârf care pregătește elevii pentru cariere de succes înainte de a ajunge chiar în campus. De asemenea, asigurați-vă că ați comparat rentabilitatea investiției diferitelor programe MBA cu ajutorul calculatorului ROI al Krannert pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la următoarea mișcare.... [-]

Statele Unite ale Americii West Lafayette
August 2020
Engleză
La zi
21 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Krannert MBA Adam Beal

Krannert MSHRM Briana Sotelo

Purdue Krannert School of Management
Address
Krannert Building 403 W. State Street
47907-2056 West Lafayette, Indiana, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 765-494-9700