Krannert School of Management, Purdue University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce este Masterul lui Purdue

Universitatea "Krannert" a Universității Purdue este ecosistemul cel mai vibrant al liderului de afaceri pentru a stăpâni abilitățile analitice de rezolvare a problemelor și abilitățile de comercializare a tehnologiilor care mișcă o industrie înainte și schimbă lumea.

Krannert este poziționată în mod unic alături de o școală STEM la nivel mondial, în cadrul unui parteneriat corporativ dinamic R

Universitatea Purdue Krannert School of Management oferă programe de masterat de conducere pentru studenții care au ca scop să se bazeze pe mediul lor de afaceri, știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM) pentru a influența organizațiile proeminente.

Iată câteva dintre numeroasele motive pentru care ar trebui să luați în considerare Școala de Management Krannert ca următorul pas în carieră:

  • Curriculum. Un curriculum riguros care vă învață să adresați întrebările corecte și să transformați datele în cunoștințe.
  • Învățarea experimentală. În primul rând, experiența practică pentru abilitățile de master care nu pot fi predate într-o sală de clasă.
  • Diversitate. Trupul nostru talentat și divers de elevi provine din toate colțurile lumii, convocându-se pentru a forma o cultură bogată de conducere eclectică și progresivă.
  • Personalizare. O abordare personalizată a dezvoltării conducerii, întărirea greșelilor și prezentarea talentelor tale.
  • Reţea. Accesul la rețeaua globală de absolvenți Boilermaker de aproape 450 000 în 160 de țări diferite.
  • Prestigiu. Programele MBA și Master's recunoscute istoric de către Purdue sunt recunoscute și venerate în întreaga lume.

Locații

West Lafayette

Purdue Krannert School of Management

Address
Krannert Building
403 W. State Street

47907-2056 West Lafayette, Indiana, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 765-494-9700

Programe

Această școală oferă și: