Citește Descrierea Oficială

Ceea ce este acum Colegiul de profesională și continuarea studiilor deschis în toamna 1946 ca Evening divizia La Salle, cu 36 de oameni reuniți în șase cursuri pe luni, marți, joi și. La scurt timp, divizia de seara a fost cu "un impact enorm asupra industriilor Delaware Valley cu peste 350 de companii diferite și preocupările industriale ... reprezentate în organism de student." În primele două decenii, divizia de seara a atras studenți în primul rând în cauză cu profesională și pe aptitudini curriculum orientat, "în chimie, fizică electronică, și Matematică Aplicată." Contabilitate, Management Industrial, și Inginerie Fizică au fost cele mai populare specializări, și trei companii locale, General Electric, Philco, și RCA, fiecare a avut mai mult de 100 de angajați participa La Salle pe timp de noapte. Prin anii 1970, noi oportunități de locuri de muncă în domenii legate de binele public generat un val de interes studenților în științele sociale, în special Psihologie și justiția penală. Mai târziu, Informatica si Administrarea Afacerilor a atras cel mai mare număr de studenți. Multe schimbări socio-economice au avut loc în anii 1970. Rezidenții și întreprinderile mutat de la oraș pentru a suburbii. Istoria creștin Brothers "a" studenților care îndeplinesc unde sunt "oferit un context propice pentru planurile de a educa adulti. Pentru a satisface cererea tot mai mare pentru studii universitare și postuniversitare, Bucks County Centrul în Newtown Pennsylvania a fost înființată în 1997 și Metroplex Montgomery County în Plymouth Meeting Pennsylvania a fost înființată în anul 2008. Dăruire La Salle University de a inovării, accesibilitatea și calitatea remarcabilă academică în contextul Colegiului profesională și continuarea studiilor se străduiește în mod constant pentru a menține reputația de unul dintre cele mai bune instituții din regiune pentru educarea adulților. Colegiul de profesională și continuarea studiilor "leadership, instructori, și personalul se angajează să asigure că toți participanții primesc cele mai bune oportunități de la învățarea continuă. Misiune Colegiul Universitar de profesionale și continuarea studiilor La Salle dorește a fi instituția de alegere în Valea Delaware pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale adulților care doresc cele mai bune în educația continuă.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

La Salle University College of Professional and Continuing Studies

Programul nostru este recunoscută pe plan internațional pentru a avea acreditare castigat de AACSB International (Asociația pentru Promovarea Collegiate Schools of Busine ... [+]

Master Administrarea Afacerilor

Programul nostru este recunoscută pe plan internațional pentru a avea acreditare castigat de AACSB International (Asociația pentru Promovarea Collegiate Schools of Business). Noi subliniem excelență academică și un angajament de îmbunătățire continuă.

În tradiția Lasallian, programul nostru îmbină teoria academică cu experiența practică a noastre diverse, studenți foarte motivați și facultate restante. Clasele sunt mici, astfel încât să puteți obține să știți colegii și profesorii voștri bine și să învețe într-o atmosferă dinamică.

Acest program de MBA este oferit la Camera de Comerț Basel. Fiecare elev are 45 de credite în formatul week-end încep în ianuarie sau mai. Programul este finalizată în 15 luni și este limitată la 20 la 25 elevi. Elevii vor călători în Statele Unite timp de o săptămână în timpul programului.... [-]

Elveţia Basel Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză