Citește Descrierea Oficială

Situat în inima Tech Valley New York, The Lally School of Management este scoala de afaceri de la Institutul Politehnic Rensselaer. Noi dezvolta lideri de afaceri care aspiră care au o pasiune pentru inovatie, cu capacitatea de a lucra peste funcții de afaceri. Programele noastre sunt construite în jurul valorii de teme de inovare, tehnologie, și a spiritului antreprenorial în economia globală.

Viziunea noastra

Pentru a fi o scoala de afaceri proeminenta care creează și diseminează cunoștințe să impulsioneze practicilor avansate de management, intuiții analitice, și tehnologie în beneficiul societății.

Misiunea noastră

La podul de management și tehnologie pentru a crea lideri de afaceri la nivel mondial sofisticate care sunt pregătiți pentru a ghida organizațiile lor în transformarea ideilor inovatoare și perspective de analiză în produse inovatoare, procese, și întreprinderi.

Valorile noastre

Spirit inovator - Avem încredere să gândească în termeni de ceea ce este nou, posibil, și incitante, precum și curajul de a schimba lumea în funcție de concluziile noastre. Impactul și relevanța - Facem o diferenta, prin riguroase și practice de cercetare, educație, și aplicarea. Angajat și comunitar de susținere - Lucrăm împreună în mod constructiv și activ spre binele școlii, institutul, și comunitatea globală. Intelectuală vibrație - Promovăm un mediu care favorizează schimbul de idei, ceea ce duce la înțelegere și descoperire.

Ca un student Lally veți:

Primi o educație remarcabilă în fundamentele de afaceri. Învăța abilitățile de specialitate necesare pentru a reuși la locul de muncă a viitorului. Dezvolte abilitățile de a integra tehnologia peste funcțiile de afaceri pentru rezultate comerciale. Acumuleze experiență "lumea reală", prin studiu care pune accentul pe hands-on proiecte și munca în echipă din prima zi. Pârghie resursele la Rensselaer a rețelei, să învețe, și poziția te pentru a valorifica oportunitățile de afaceri de mâine. Au acces la foarte respectat facultate internaționale Lally, precum și studenți și facultate de inginerie, tehnologia informației, știința, arhitectura, Umanistice și Științe sociale, Parcul Tehnologic Rensselaer si Centrul Severino pentru Antreprenoriat Tehnologic.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Rensselaer Polytechnic Institute, Lally School of Management

Pentru tech-savvy, inovare minte, programul de Lally MBA ajută dezvolta expertiza studenților în gestionarea de inovare tehnologică și în utilizarea celor mai noi tehnolo ... [+]

mba

Pentru tech-savvy, inovare minte, programul de Lally MBA ajută dezvolta expertiza studenților în gestionarea de inovare tehnologică și în utilizarea celor mai noi tehnologii pentru a ajuta funcții de afaceri. De ce să alegeți Lally MBA?

Aflați pentru a gestiona inovare, care este condus de tehnologie nouă. Deveni o persoană de influență în creștere, companiile bazate pe tehnologie. Lăsați-vă într-un mediu antreprenorial. Aflați cum elementele de bază de afaceri sunt îmbunătățite prin utilizarea tehnologiei. Continuarea o varietate de cursuri și să câștige adâncime în una sau două zone de concentrare. Aplicați un portofoliu de instrumente de management tehnologie. Dezvoltarea spiritului antreprenorial pe care le puteți utiliza în start-up-uri sau întreprinderi stabilite. Dezvoltarea expertizei prin stagii și parteneriate cu organizații de afaceri bine respectate, Întoarceți-vă la piața forței de muncă într-un timp util pentru a aplica noi cunoștințe și competențe. Beneficia de resursele de carieră și sprijin pentru dezvoltarea profesională și ateliere de lucru. ... [-]
Statele Unite ale Americii Troy
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lally School of Business and Management
Address
Rensselaer Polytechnic Institute (RPI) 110 Eighth Street Troy, NY
Troy, New York, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 518-276-6000