Madonna University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiune

Misiunea Madonna University , instituție catolică și franciscană a învățământului superior, este de a insufla în studenții săi valorile umaniste creștine, cercetarea intelectuală, respectul față de diversitate și angajamentul de ai sluji pe alții printr-o educație artistică liberală integrată cu pregătirea profesională și bazate pe adevărurile și principiile recunoscute în cadrul unei tradiții catolice.

Misiunea Madonei își primește spiritul din aceste valori franciscane:
• Respectarea demnității fiecărei persoane
• Pace și justiție
• Respect pentru creație
• Educație pentru adevăr și slujire

Istoria Madonna University

În 1937, Madonna University (cunoscută apoi sub numele de "Prezentarea Colegiului Fericit al Fecioarei Maria") a fost înființată de Mama Maria DeSales Tocka și consilierul său în Conventul Felician Central din Livonia, cu o înscriere în primii ani a 18 surori.

Madonna University instituit programe de masterat în 1982 și a devenit o universitate în 1991. Un lider în educația medicală la nivel de stat, regional și național, Colegiul de Nursing și Sănătate al Madonnei a lansat primul program de doctorat al Universității - Doctorul Practică Nursing - în 2009. Prin această creștere și dezvoltare, instituția a devenit una dintre cele mai mari universități franciscane ale națiunii, cu un colegiu de studenți și absolvenți combinați de aproximativ 3.100 de studenți.

Felix Surori, Fondatori

Fundația Madonna University poate fi urmărită până în 1855 în Varșovia, Polonia, unde o tânără numită Sophia Truszkowska a format o ordine religioasă dedicată îngrijirii celor săraci, fără adăpost, bolnavi și vârstnici. Cunoscuta sub numele de Surorile Felicitiilor, acest mic grup de femei s-au dedicat ajutarii comunitatii lor prin invataturile Sfantului Francisc de Assisi. Primii surori Felician au sosit în Statele Unite în 1874, stabilindu-se într-o comunitate poloneză din Wisconsin pentru a înființa școli pentru copiii comunității. Până în 1880, surorile Felicianului și-au extins eforturile în Michigan, administrând școli atât în ​​Bay City, cât și în Detroit. Pe măsură ce creștea comunitatea felicităților, la fel și nevoia unei instituții de învățământ superior de a pregăti surori Felician ca profesori.

Catolică, tradiție franciscană

Madonna University exemplifică tradiția frumoasă a bursierilor catolice și franciscanilor, care a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea intelectuală și profesională a societății noastre. Cu absolvenții de pe toate continentele, cu excepția Antarcticii, absolvenții Madonna University își aplică cunoștințele și abilitățile în servicii semnificative din întreaga lume - îmbunătățind viața altora, în timp ce excelează în propriile profesii.

Fondată: 1937
Locația: Livonia, Michigan
Președinte: Michael A. Grandillo, Ph.D.
Motto: Sapientia Desursum - "Înțelepciunea de sus"
Culori: albastru și aur
Mascot: Cruciați
Studenți: Aproximativ 2.460 de studenți Aproximativ 640 de absolvenți
Facultatea: 123 membri ai facultății 13: 1 raport student-facultate

Cadre universitare:

  • Asociat și diplomă de licență în peste 100 de specializări specializate în carieră
  • Graduate School oferă peste 30 de programe de masterat și un program de doctorat
  • Sarbatoreste peste 50 de ani de excelenta in educatia medicala
  • În primul rând în țară să ofere o diplomă de licență în domeniul studiilor de limbaj semnelor
  • Numai un program oficial bazat pe universități pentru studiile hospice și paliative la nivel de licență și de masterat

Învățământ școlar: $ 10,950 cursuri cu normă întreagă pentru 12-18 credite, credite de îngrijire medicală și cazare și cameră suplimentară

Atletism:

  • Madonna University este membră a Conferinței Athletice Wolverine-Hoosier (WHAC) și a Asociației Naționale de Atletism Intercollegiate
  • 19 echipe de bărbați și femei din Varsity
  • Aproximativ 350 de elevi participă anual la sporturi intercollegiate

Locații

Livonia

Madonna University

Număr de telefon
734-432-5667

Gaylord

Outreach Center: Gaylord University Center

Charter Township of Clinton

Outreach Center: Macomb University Center