Marist College - School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Marist College, recunoscut pentru excelență de US News & World Report, timp, și "Review Princeton," și "Cel mai bun Cumpără Barron lui în Colegiul Educatiei," este de remarcat pentru poziția de lider în utilizarea tehnologiei pentru a îmbunătăți procesul de predare și învățare .

Fondata in 1929, campus 210 de acri Marist are vedere la râul Hudson, în inima Hudson Valley istoric, la jumătatea distanței între New York City și Albany, capitala statului.

Ceea ce a început ca o școală de formare a viitorilor Brothers Marist sa dezvoltat într-unul dintre cele mai importante colegiilor artelor și științelor în națiune. Marist este ecumenică în caracter și reflectă idealurile fondatorul Brothers Marist, Sf. Marcellin Champagnat: angajamentul pentru excelenta in educatie, o urmărire de valori umane superioare, și dăruire pentru a principiului de serviciu.

Marist este dedicat pentru a ajuta pe elevi să dezvolte intelectul și caracterul necesar pentru viața luminați, etice, și productive în comunitatea globală a secolului 21.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA » Vedea Masterat » Vedea Programe de Licență »

Videoclipuri

Marist: School of Management