Citește Descrierea Oficială

Merit Business School A fost înființată în anul 2012 ca o școală absolventă de calitate a afacerilor MBA on-line și Absolvent de diplome de afaceri.

Merit Este un nou tip de școală de afaceri pentru studentul modern, bine călătorit de astăzi. Prin intermediul platformei noastre globale de învățare și a sistemelor de suport online, oferim acces cu adevărat accesibil la programe de afaceri de calitate pentru adulții care lucrează din întreaga lume. Scopul nostru este îmbunătățirea accesului la educația pentru managementul calității și la oportunitățile de carieră pentru liderii de afaceri, proprietari și antreprenori.

Merit elevii sunt lideri încrezători, optimiști și etici care depășesc granițele naționale. Merit absolvenții sunt pricepuți în gândirea critică, rezolvarea problemelor, abilitățile tehnologice și de prezentare - trăsături esențiale pentru succesul antreprenorial și organizațional.

Suntem mândri de facultatea noastră de practicieni de clasă mondială și de curriculum-ul relevant, care implică studenții Fiecare continent-Europa, Americile, Și Asia. Merit permite adulților care lucrează să aibă acces la educație de calitate oricând, oriunde. Școala a fost inițial numită Academia Executivă din Scottsdale și încă operează din Scottsdale, Arizona. Merit Este recunoscută în domeniul educației și antreprenoriatului pentru absolvenți. Merit Se mândrește cu prezentarea unei abordări riguroase, În stil american MBA la o populație studențească la nivel mondial, care dorește să rămână la curent cu principiile și practicile de afaceri moderne. Pentru anul 2016, Merit Business School oferă un program on-line de MBA complet licențiat, cu date flexibile de începere și concentrații relevante - ideal pentru persoane fizice care doresc să-și dezvolte cariera sau să înceapă o afacere nouă.

Acreditare

Merit Business School este autorizată de stat și își aliniază programele cu standardele de acreditare recunoscute la nivel național de către CHEA. Merit oferă instruire postuniversitară de înaltă calitate, utilizând măsuri de evaluare multiple și colaborează cu acreditați naționali și specializați.

International Students

Mai mult de 80% din studenții Merit provin din țări din afara SUA, creând o comunitate educațională diversă și vibrantă. Studenții internaționali care nu sunt cetățeni sau rezidenți permanenți ai Statelor Unite sunt bineveniți să solicite admiterea la MBA Merit și programe de certificat de absolvent. Datorită naturii online a programului nostru, Merit Business School nu poate emite o documentație I-20 care să permită studenților internaționali de MBA să intre în SUA în vize pentru studenți.

Cu toate acestea, prin portalul Global Learning și membrii facultății excelente, Merit oferă o oportunitate de neegalat pentru studenții internaționali de MBA pentru a obține o educație de afaceri accesibilă, de înaltă calitate, în stil american. Nu există nicio cerință de rezidenta. Puteți studia și învăța oriunde locuiți. Există și o varietate de opțiuni de plată.

Doriți să aflați mai multe? Contactați un reprezentant Merit astăzi și aflați cum să faceți pașii următori.

Programe predate în:
Engleză