Methodist University - Charles M. Reeves, Jr. School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1986, Charles M. Reeves School of Business și economie oferă acreditate programe de studiu de licență și de masterat într-o gamă largă de discipline de afaceri. Peste 700 de studenți sunt în prezent înscriși din 29 de state și 17 țări.

Scopul Școlii Reeves de afaceri este de a modei și hrăni spiritul antreprenorial și efortului economic creativ. Ea face acest lucru prin dezvoltarea la elevi o înțelegere a economiei moderne americane, o apreciere a puterii sale și structura instituțională, precum și abilitatea de a funcționa eficient în ea. Forța motrice a economiei Statelor Unite este spiritul antreprenorial. Fără acest lucru forța de tracțiune inovatoare și creative, fie într-o mare corporație sau o mică afacere, economia va stagna. Valoarea spiritului antreprenorial nu se limitează la afaceri. Inovație, creativitate, etic și responsabil asumarea riscurilor sunt necesare în guvern, armata, educația și biserica. Reeves School of Business este dedicat dezvoltării acestui spirit antreprenorial.

Acreditare

Reeves School of Business este acreditat la nivel național de către Consiliul de Acreditare pentru școli de afaceri și programe (ACBSP) pentru a oferi următoarele grade: de Master Professional of Business Administration (MBA), cu accent în Management organizațional și Leadership, Bachelor of Science (BS ) în Contabilitate, Administrarea afacerilor, Antreprenoriat, Economie financiar, Management, Marketing și Sport de Management. In plus, un minor în contabilitate; Administrarea afacerilor; spirit antreprenorial; Economie financiară; Managementul resurselor umane; Afaceri internationale; gestionare; Marketing; Managementul de tenis profesionist; Resort Club, și Hospitality Management; și Sport Management este acreditat. În cele din urmă, un grad BS în contabilitate, Business Administration, Economie financiar sau de marketing cu o concentrație PGA Golf de Management; Managementul de tenis profesionist; Resort Club, și Hospitality Management; și Sport Managementul Concentrarea este acreditat.

Misiune

Reeves School of Business se străduiește să dezvolte studenților pentru a răspunde cerințelor de afaceri și de a cultiva lideri etice, care vor crea valoare economică și socială pentru o societate globală.

VISION MOTIVE

Reeves School of Business aspiră să fie un lider recunoscut printre școlile de afaceri, inspirat de excelență, inovație și spirit antreprenorial.

Declaratie de valori

Etica: Încurajarea elevilor să dezvolte un cod personal de valori și de etică și să adere la principiile morale și etice, inclusiv pe cele bazate pe codurile de etică profesională Profesionalism: oferi studenților cu o oportunitate de a se înscrie în concentrații profesionale Implicare: Promovarea experiențială și aplicate oportunități de învățare, inclusiv stagii, experiențe de muncă de cooperare, proiecte, experiențe practice și de învățare de serviciu. Leadership: pregăti studenții pentru a avea succes în carierele lor ulterioare , profesionale și / sau academice La nivel mondial: Furnizarea de oportunități pentru studenți și experiențe care vor încuraja participarea lor în societatea noastră globală.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Maestru Profesional De Business Administration (MBA)

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 16 luni September 2018 Statele Unite ale Americii Fayetteville + 1 mai mult

Programul Professional MBA de la Universitatea metodist oferă un program riguros absolvent în discipline de afaceri pentru cei care caută satisfacția personală și profesională, doresc să crească potențialul salariu, și în avans sau de a schimba cariera lor. Programul de MBA de la Universitatea metodist este flexibil pentru adulți ocupat, costul este competitiv, iar oportunitatea așteaptă. [+]

Maestru Professional of Business Administration (MBA)

Programul Professional MBA de la Universitatea metodist oferă un program riguros absolvent în discipline de afaceri pentru cei care caută satisfacția personală și profesională, doresc să crească potențialul salariu, și în avans sau de a schimba cariera lor. Programul de MBA de la Universitatea metodist este flexibil pentru adulți ocupat, costul este competitiv, iar oportunitatea așteaptă.

Programul MBA Professional oferă studenților un accent pe managementul organizațional și Leadership și îmbină cursul de lucru on-line, cu sesiuni de clasă de rezidenta două week-end pe termen de opt săptămâni. Studenții pot să înceapă cursurile în toamna sau primăvara și pot câștiga lor Maestru de Business Administration în 16 luni.... [-]


Contactează

Methodist University

Adresă, linia 1 Methodist University 5400 Ramsey Street Fayetteville, NC 28311
28311 Fayetteville, Carolina de Nord, NC, Statele Unite ale Americii
website http://methodist.edu/
Telefon +1 910-630-7000