Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastră

Educarea și inspirarea unei noi generații de lideri calificați, vizionari și întreprinzători care să transforme afacerile și politica publică și să creeze o lume mai dreaptă, mai prosperă și mai durabilă.

Viziunea noastra

Prin cultivarea aptitudinilor de conducere înnăscute în diverse popoare cu diferite competențe și interese și prin încurajarea unei rețele de sprijin între ele, vom activa mii de profesioniști din întreaga lume și le vom dezvolta în lideri care vor proiecta, conduce, influența și dezvolta întreprinderi prosperă pentru o viitor durabil.

Valorile noastre

Aceste valori sunt infuzate în tot ceea ce facem în și din clasă.

COMUNITATE

Elevii de la PGS se educă unul pe altul, în sala de clasă și în afara ei. Ele își provoacă ipotezele reciproce, lărgesc experiența celuilalt și se învață reciproc pentru a vedea lumea din perspective variate. Această rețea vibrantă de-a lungul vieții ghidează absolvenții din cariere și dincolo.

Inovaţie

PGS promovează un spirit inovator și condus. Angajamentul continuu cu liderii industriei cheie ca facultate, schimbarea agenților rezidenți, lectori și consilieri clienți ne oferă o perspectivă mai profundă asupra mobilizării inovației pentru binele comun și pregătește cursanții să proiecteze și să conducă întreprinderi, întreprinderi și organizații de pionierat.

Integritate

Crearea unei lumi mai bune necesită cea mai mare integritate, curaj și onestitate. Acest lucru este înrădăcinat în cadrele universitare, operațiunile și relațiile cu studenții, absolvenții, profesorii, acreditatorii, membrii consiliului și comunitatea mai largă.

Justiție socială

Comunitatea noastră este incluzivă. Lucrăm colectiv în căutarea dreptății sociale și a binelui comun. Ne cuprindem toate formele de diversitate în cursanții noștri, personalul, facultatea și consiliul de administrație. Comitetul nostru pentru Divertisment și Justiție Socială condus de studenți ne conduce în continuare spre includerea ulterioară.

durabilitate

PGS este profund angajată în susținerea ecologică și socială, care ne influențează pedagogia, curriculumul și comunitatea. Ne pregătim cursanții să promoveze sustenabilitatea în întreprinderi și organizații. În calitate de lider în învățământul superior, încercăm să influențăm alte universități pentru a integra durabilitatea în proiectarea programelor.

Dezvoltare personala

În timp ce la PGS, elevii se confruntă cu o călătorie paralelă a dezvoltării leadershipului transformațional și a creșterii personale. Elevii înțeleg teoria, dezvoltă abilitățile și câștigă măiestria personală necesară pentru a fi instrumentele schimbării pe care doresc să o vadă în lume.

De ce Școala Presidio Graduate?

Sustenabilitatea în fiecare curs.

Noi nu abordăm doar durabilitatea ca pe o alegere, pentru că în lumea de astăzi - nu este o opțiune. Fiecare curs este predat printr-o lentilă de durabilitate care îi pregătește pe elevi să vadă în sisteme - nu doar cuvinte și numere. O înțelegere a modului în care este conectat totul este o putere superioară a presidienilor.

Colaborați-vă spre partea de sus!

Lucrăm din greu la crearea unei adevărate comunități de învățare. Facultatea noastră și corpul elevului cred că problemele greșite se rezolvă doar prin înțelegere. Ora de clasă include exerciții de atelier, diaduri, sesiuni rapide de foc, dialog și prelegeri.

Experiența de lucru este educația.

Cei mai mulți oameni învață cel mai bine practicând ceea ce sunt învățați, nu prin ascultarea de prelegeri sau citirea cărților (nu numai cărți). Programul nostru de învățare experientială are elevii noștri care lucrează la proiecte de planificare din lumea reală pentru companii reale care au un impact real. Aceasta face parte din mediul academic de 360 ​​de grade, experiența holistică de învățare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


Presidio Graduate School

Școala Presidio Graduate oferă studenților cu normă întreagă capacitatea de a câștiga două diplome de master în trei ani prin MBA / MPA Diplomă dublă în management durabi ... [+]

"Afacerile și guvernul sunt atât de interconectate atât de radical și ambele instituții fundamentale - separarea, dacă există vreodată, este din ce în ce mai subțire - politica formează politica de afaceri și forme de afaceri, iar aceiași oameni joacă ambele părți ale jocului. Durabilitatea nu poate fi încurajată numai de afaceri, nici de guvern în sine, dar ambele lucrează în concert "- Edward West, fondator, Mission Motors MBA '07, Presidio Graduate School

MBA / MPA Dual Grad:

Presidio Graduate School oferă studenților cu normă întreagă în San Francisco capacitatea de a câștiga două diplome de master în trei ani: un MBA și un MPA în management durabil. Elevii completează această curriculum riguros de creditare de 90 de grade, care combină cele mai bune dintre educația noastră de inovare din sectorul privat cu instruirea noastră de ultimă generație în sectorul public.... [-]

Statele Unite ale Americii San Francisco
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Presidio Graduate School

Liderii de afaceri de mâine trebuie să înțeleagă numeroasele probleme complexe și interdependente care definesc durabilitatea, de la schimbările climatice și tehnologie c ... [+]

Conectarea teoria și practica managementului riguros cu conștiința ecologică și socială, gândirea sistemelor și conducerea durabilă.

Rețineți: datorită structurii cursului hibrid (on-line / lunar în persoană), acest program nu este deschis pentru studenții internaționali care au nevoie de o viză de student. Vă rugăm să consultați MBA noastre în afaceri durabile, Seattle Metro program în cazul în care o viză de student este necesar.

Toate cele trei Master of Business Administration (MBA) de grade sunt pentru cei care imagina o lume mai dreaptă, prosperă și durabilă. Școala postuniversitară Presidio împuternicește studenții să devină lideri calificați și vizionari, să schimbe agenții și antreprenorii în orice domeniu sau întreprindere. Elementul cel mai distinct al programelor noastre este curriculum-ul nostru integrat, conceput pentru a conecta teoria și practica managementului riguros cu conștiința ecologică și socială, gândirea sistemelor și conducerea durabilă.... [-]

Statele Unite ale Americii San Francisco
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 - 4 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

PGS Alumna Profile - Divya Srinavasan (C22)