Rady School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastră

Rady School of Management la UC San Diego dezvoltă lideri etici și antreprenoriali care au un impact pozitiv în lume prin inovație, colaborare și cunoștințe.

Valorile noastre

Cultura noastră colaborativă se bazează pe cele cinci valori fundamentale ale inovației, impactului, colaborării, integrității și asumării de riscuri.

Viitorul nostru:

Din 2003, studenții și studenții noștri s-au dezvoltat peste 180 de companii pentru a beneficia de alte persoane și pentru a afecta economia inovării în regiunea noastră, stat, țară și lume. Vom continua să recrutăm facultăți de top, să atragem cercetători studenți de vârf și să creăm un climat pentru colaborări inovatoare de afaceri și cercetare.

Rady oferă un program MBA Full-Time , două programe FlexMBA pentru profesioniști care lucrează, un program de Master of Finance , un full-time și FlexWeekend Master of Science în Business Analytics , un Master of Professional Accountancy , un program de doctorat , precum și de licență și cursuri de învățământ executiv. Linia UC San Diego include 16 laureați ai premiilor Nobel (fostă și actuală facultate) și opt beneficiari ai premiului MacArthur Foundation. Școala Rady se află în punctul principal al acestei cercetări, dezvoltări și inovații - stă la baza curriculumului nostru și a modelului nostru academic.

O instituție globală

Rady School of Management la UC San Diego este o școală profesională din una dintre cele mai bine cotate instituții din SUA pentru învățământ superior și cercetare. Înființată în 2003 și acreditată de AACSB International (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) în 2011, Rady School este singura nouă școală de afaceri creată la o știre americană

UC San Diego este recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante universități din lume și este fericită să creeze un corp de student internațional diversificat din punct de vedere cultural. Școala Consiliului cuprinde incluziunea culturală ca fiind esențială pentru structura școlii. Diversitatea este fundamentală pentru creativitate, inovație, înțelegere și, mai ales, înțelegere, toate contribuind la mozaicul care face școala noastră Rady atât de extraordinară.

Școala Consiliului este dedicată atragerii, primirea și implicarea tuturor populațiilor locale și internaționale. Comunitatea din San Diego câștigă din stimularea intelectuală, îmbogățirea culturală, angajamentul social și înțelegerea globală a diverselor populații.

Locații

San Diego

Rady School of Management

Address
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 San Diego, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 858-534-9000

Acreditări

AACSB Accredited