Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Misiunea noastră

Rady School of Management dezvoltă lideri etici și antreprenoriali care au un impact pozitiv în lume prin inovație, colaborare și cunoștințe.

Valorile noastre

Cultura noastră colaborativă se bazează pe cele cinci valori fundamentale ale inovației, impactului, colaborării, integrității și asumării de riscuri.

Viitorul nostru:

Din 2003, studenții și studenții noștri s-au dezvoltat peste 180 de companii pentru a beneficia de alte persoane și pentru a afecta economia inovării în regiunea noastră, stat, țară și lume. Vom continua să recrutăm facultăți de top, să atragem cercetători studenți de vârf și să creăm un climat pentru colaborări inovatoare de afaceri și cercetare.

Rady oferă un program MBA Full-Time , două programe FlexMBA pentru profesioniști, un program de Master of Finance , un Master of Science in Business Analytics , un Master of Professional Accountnacy , un program de doctorat , precum și cursuri de educație universitară și universitară. Linia UC San Diego include 16 laureați ai premiilor Nobel (fostă și actuală facultate) și opt beneficiari ai premiului MacArthur Foundation. Școala Rady se află în punctul principal al acestei cercetări, dezvoltări și inovații - stă la baza curriculumului nostru și a modelului nostru academic.

O instituție globală

Rady School of Management la UC San Diego este o școală profesională din una dintre cele mai bine cotate instituții din SUA pentru învățământ superior și cercetare. Înființată în 2003 și acreditată de AACSB International (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) în 2011, Rady School este singura nouă școală de afaceri creată la o știre americană

UC San Diego este recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante universități din lume și este fericită să creeze un corp de student internațional diversificat din punct de vedere cultural. Școala Consiliului cuprinde incluziunea culturală ca fiind esențială pentru structura școlii. Diversitatea este fundamentală pentru creativitate, inovație, înțelegere și, mai ales, înțelegere, toate contribuind la mozaicul care face școala noastră Rady atât de extraordinară.

Școala Consiliului este dedicată atragerii, primirea și implicarea tuturor populațiilor locale și internaționale. Comunitatea din San Diego câștigă din stimularea intelectuală, îmbogățirea culturală, angajamentul social și înțelegerea globală a diverselor populații.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Rady School of Management

MBA cu normă întreagă la UC San Diego’s Rady School of Management este o imersiune în inovație, concepută pentru a vă inspira viziunea despre viitor și pentru a vă oferi ... [+]

Imersiune în inovare

Full-Time MBA este conceput pentru a inspira viziunea dvs. de viitor și vă va oferi cunoștințele pentru a muta idei grozave pe piață. Full-Time MBA studenții sunt inteligenți, colaboratori, pasionați de afaceri de inovare, interesați de lumea științei și tehnologiei - și gata să lanseze următoarele etape ale carierei lor.

Cariera-Focused

Ne concentrăm asupra carierei dvs. din prima zi.

Misiunea Cariera Graduate Career Connections este de a asista profesioniștii Master în Administrarea Afacerilor în dezvoltarea, evaluarea și implementarea deciziilor de carieră.

Pentru taxa activă și veteranii

Personalul militar și veteranii pot afla mai multe despre programele și oportunitățile speciale pe care Școala Consiliului le oferă. Aflați de ce școala Rady este cea mai bună opțiune de MBA din San Diego.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego
Septembrie 2020
Engleză
La zi
21 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA Part Time

Rady School of Management

FlexMBA part-time la UC San Diego’s Rady School of Management este conceput pentru profesioniști care lucrează cu pasiune pentru inovație. Studenții FlexMBA excelează în ... [+]

MBA Part time MBA (Rady FlexMBA)

Studenții FlexMBA lucrează profesioniști cu o pasiune pentru inovație și unitatea de a crea succese în afaceri. Ei explorează noi idei și oportunități și descoperă și dezvoltă modalități de a transforma afacerea și lumea.

Elevii FlexMBA excelează în rolurile lor actuale și sunt gata să-și asume mai multă responsabilitate și să contribuie mai mult. Programul de MBA part-time permite elevilor să îndeplinească obiectivele pe care le-au stabilit organizațiile lor pentru dezvoltarea lor educațională și profesională.

Sprijin pentru studenții FlexMBA

FlexMBA este conceput pentru a lucra profesioniști cu locuri de muncă și responsabilități exigente. Sprijinul administrativ oferit de Școala Consiliului vă permite să vă maximizați timpul concentrându-vă asupra studiilor și construind legături puternice cu colegii, profesorii și liderii de afaceri. Când se întâmplă viața, personalul FlexMBA oferă consultanță și asistență pentru a vă asigura că vă mențineți progresul academic și că vă atingeți obiectivele.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego
Contactează şcoala
Engleză
Part time
24 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

StartR - Rady School's Accelerator

MBA Class of 2019 Highlights

Alumni Profile - Suman Kamuganti

Alumni Profile - Amy Bernal

Rady School of Management
Address
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, California, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 858-534-9000