Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Misiunea noastră

Școala de Management a Consiliului dezvoltă lideri etici și antreprenoriali care au un impact pozitiv asupra lumii prin inovație, colaborare și cunoaștere.

Valorile noastre

Cultura noastră colaborativă se bazează pe cele cinci valori fundamentale ale inovației, impactului, colaborării, integrității și asumării de riscuri.

Viitorul nostru:

În cei 14 ani, studenții și absolvenții noștri au dezvoltat peste 150 de companii pentru a beneficia pe alții și pentru a influența economia inovării în regiunea, statul, țara și lumea noastră. Vom continua să recrutem cadre didactice de top, să atragem cercetători de vârf și să creăm un climat pentru colaborări inovatoare în afaceri și cercetare.

Consiliul oferă un program de MBA cu program complet , două programe FlexMBA pentru profesioniștii care lucrează, un program de masterat de finanțe , un Master of Science în Business Analytics , un program de doctorat , precum și cursuri de studii universitare și executive. UC San Diego cuprinde 16 laureați ai premiului Nobel (fosta facultate) și opt beneficiari ai premiului Fundației MacArthur. Școala Consiliului este în legătură cu această cercetare, dezvoltare și inovare - este subiectul curriculum-ului nostru și al modelului nostru academic.


O instituție globală

Școala de Management din cadrul UC San Diego este o școală profesională în cadrul uneia dintre cele mai importante instituții din SUA pentru studii superioare și cercetare. Înființată în 2003 și acreditată de AACSB International (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) în 2011, Școala Rady este singura școală de afaceri nouă creată la o știre din SUA

UC San Diego este recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante universități din lume și este fericită să creeze un corp de student internațional diversificat din punct de vedere cultural. Școala Consiliului cuprinde incluziunea culturală ca fiind esențială pentru structura școlii. Diversitatea este fundamentală pentru creativitate, inovație, înțelegere și, mai ales, înțelegere, toate contribuind la mozaicul care face școala noastră Rady atât de extraordinară.

Școala Consiliului este dedicată atragerii, primirea și implicarea tuturor populațiilor locale și internaționale. Comunitatea din San Diego câștigă din stimularea intelectuală, îmbogățirea culturală, angajamentul social și înțelegerea globală a diverselor populații.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Rady School of Management

Full-Time MBA este o imersiune în inovație, concepută pentru a vă inspira viziunea viitorului și pentru a vă oferi cunoștințele necesare pentru a muta idei minunate pe pi ... [+]

Imersiune în inovare

Full-Time MBA este conceput pentru a inspira viziunea dvs. de viitor și vă va oferi cunoștințele pentru a muta idei grozave pe piață. Full-Time MBA studenții sunt inteligenți, colaboratori, pasionați de afaceri de inovare, interesați de lumea științei și tehnologiei - și gata să lanseze următoarele etape ale carierei lor.

Cariera-Focused

Ne concentrăm asupra carierei dvs. din prima zi.

Misiunea Cariera Graduate Career Connections este de a asista profesioniștii Master în Administrarea Afacerilor în dezvoltarea, evaluarea și implementarea deciziilor de carieră.

Pentru taxa activă și veteranii

Personalul militar și veteranii pot afla mai multe despre programele și oportunitățile speciale pe care Școala Consiliului le oferă. Aflați de ce școala Rady este cea mai bună opțiune de MBA din San Diego.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego
Contactează şcoala
Engleză
La zi
21 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA Part Time

Rady School of Management

Part time MBA - Studenții FlexMBA Consilii lucrează profesioniști cu o pasiune pentru inovație și unitatea de a crea succesul afacerii. Ei explorează noi idei și oportuni ... [+]

MBA Part time MBA (Rady FlexMBA)

Studenții FlexMBA lucrează profesioniști cu o pasiune pentru inovație și unitatea de a crea succese în afaceri. Ei explorează noi idei și oportunități și descoperă și dezvoltă modalități de a transforma afacerea și lumea.

Elevii FlexMBA excelează în rolurile lor actuale și sunt gata să-și asume mai multă responsabilitate și să contribuie mai mult. Programul de MBA part-time permite elevilor să îndeplinească obiectivele pe care le-au stabilit organizațiile lor pentru dezvoltarea lor educațională și profesională.

Sprijin pentru studenții FlexMBA

FlexMBA este conceput pentru a lucra profesioniști cu locuri de muncă și responsabilități exigente. Sprijinul administrativ oferit de Școala Consiliului vă permite să vă maximizați timpul concentrându-vă asupra studiilor și construind legături puternice cu colegii, profesorii și liderii de afaceri. Când se întâmplă viața, personalul FlexMBA oferă consultanță și asistență pentru a vă asigura că vă mențineți progresul academic și că vă atingeți obiectivele.... [-]

Statele Unite ale Americii San Diego
Contactează şcoala
Engleză
Part time
24 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

StartR - Rady School's Accelerator

Rady School of Management
Address
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, California, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 858-534-9000