Rady School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Rady School of Management dezvoltă lideri etice și antreprenoriale, care au un impact pozitiv în lume prin inovație, colaborare și cunoaștere.

O Școala de Management a Consiliului La UC San Diego este o școală profesională în cadrul uneia dintre cele mai importante instituții din SUA pentru studii superioare și cercetare. Înființată în 2003 și Acreditat de AACSB International (Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Sociale) în 2011, Școala Rady este singura școală de afaceri nou creată la un US News & World Report de top 10 clasată universitate de cercetare publică în ultimii 30 de ani și este una dintre cele mai tinere din Națiune pentru a obține recunoașterea AACSB.

UC San Diego este recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante universități din lume și este fericită să creeze un corp de student internațional diversificat din punct de vedere cultural. Școala Consiliului cuprinde incluziunea culturală ca fiind esențială pentru structura școlii. Diversitatea este fundamentală pentru creativitate, inovare, înțelegere și, mai ales, înțelegere, toate contribuind la mozaicul care face Școala noastră de Științe atât de extraordinară.

Școala Consiliului este dedicată atragerii, primirea și implicarea tuturor populațiilor locale și internaționale. Comunitatea din San Diego câștigă din stimularea intelectuală, îmbogățirea culturală, angajamentul social și înțelegerea globală a diverselor populații.

Misiunea noastră

O Școala de Management a Consiliului Dezvoltă lideri etici și antreprenoriali care au un impact pozitiv în lume prin inovație, colaborare și cunoaștere.

Valorile noastre

Cultura noastră colaborativă se bazează pe cele cinci valori fundamentale ale inovației, impactului, colaborării, integrității și asumării de riscuri.

Viitorul nostru

În cei 13 ani, studenții și absolvenții noștri au dezvoltat peste 115 companii pentru a beneficia pe alții și pentru a influența economia inovării în regiunea, statul, țara și lumea noastră. Vom continua să recrutem cadre didactice de top, să atragem cercetători de vârf și să creăm un climat pentru colaborări inovatoare în afaceri și cercetare.

Rady oferă un program de MBA full-time, două programe FlexMBA pentru profesioniști care lucrează, un program de Master of Finance, un Master of Science în Business Analytics, un doctorat. Program, precum și cursuri de învățământ preuniversitar și executiv. Neam UC San Diego include 16 laureați ai premiului Nobel (fosta și actuala facultate) și opt beneficiarii de atribuire Fundația MacArthur. Scoala Rady este la legătura de această cercetare, dezvoltare și inovare - se stă la baza curriculum-ului nostru și modelul nostru academic.

Campus

Școala Rady este situat pe colțul de nord-vest a campusului UC San Diego, in La Jolla, California. Campusul este situat ideal în apropiere de Oceanul Pacific, la granița SUA-Mexic și Pacific. Suntem o scurtă plimbare de vederi frumoase la ocean, cu hangliders zbor de. O scurtă plimbare vă va duce la Peets cafea, un bar și grătar și alte câteva opțiuni de alimentare.

Faceți clic aici pentru un tur virtual al Campus Rady.

Campusul Rady dispune de patru camere mari de seminar, cu scaune de teatru, săli de clasă mici și camere multifuncționale, săli de conferințe, o bibliotecă, un centru de elev, Sony Electronics Suite, Executive Development Suite și birourile de facultate și de personal.

În 1967, Ernest Rady format american Active Inc (AAI), un conglomerat privata a avut loc, care a controlat și a reușit un grup de companii dedicate la servicii financiare, investiții și imobiliare. Rady, de asemenea, a fondat și a fost președinte / CEO al Westcorp, o tranzacționate public companie de servicii financiare, care în 2006 a fost vândut la Wachovia Corporation, acum parte a Wells Fargo Bank.

În prezent, Rady servește în calitate de președinte executiv al Consiliului pentru american Active Trust (NYSE: AAT), un trust de investitii imobiliare tranzacționate public, care a fost format în 2011 de succes afaceri imobiliare de AAI. De asemenea, el serveste ca director al consiliului de administrație și președinte al ICW Group, o companie de proprietate si accidente de asigurare multi-linie, care a început în 1972 ca Societatea de Asigurari de Vest.

Facultate

Facultate Rady School sunt recunoscute de experți în domeniile lor, căutând mereu noi cunoștințe și noi practici de afaceri. Acestea sunt dedicate educației, și pentru a se asigura că Rady MBA au cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a fi eficace ca manageri și lideri într-o lume în schimbare de afaceri.

Rady facultate investi, în clasă și în afara, în elevii lor. Ele sunt accesibile și accesibil, primitoare întrebări, proiecte și idei. Ușile de la birou sunt deschise și ele pot fi găsite de sesiuni de revizuire suplimentare, care lucrează cu elevii cu privire la proiectele de studiu independent și de la MBA ore de cafea.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA Part Time » Vedea MBA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Full-time MBA

Campus Cu normă întreagă 21 - 30 luni September 2018 Statele Unite ale Americii La Jolla

Full-Time MBA este o imersiune în inovare, concepute pentru a inspira viziunea de viitor și vă va oferi cunoștințele pentru a trece idei mari de pe piata. [+]

Imersiune în inovare

Full-Time MBA este conceput pentru a inspira viziunea ta asupra viitorului și pentru a vă oferi cunoștințele necesare pentru a muta idei minunate pe piață. Studenții Full-Time MBA sunt inteligente, colaborare, pasionat de activitatea de inovare, interesat în lumea științei și tehnologiei - și gata de a lansa în următoarele etape ale carierei lor.

Ne concentrăm pe cariera ta din prima zi

Misiunea Connections Rady Absolvent de carieră este de a asista Master of Business Administration profesioniști în curs de dezvoltare, evaluarea și punerea în aplicare a deciziilor de carieră.

Personalul militar și veteranii pot afla mai multe despre programele speciale și oportunitățile oferite de Școala Consiliului.... [-]


MBA Part Time

Flexmba

Campus Cu jumătate de normă 24 - 30 luni September 2018 Statele Unite ale Americii La Jolla

Elevii FlexMBA sunt profesioniștii care lucrează cu o pasiune pentru inovație și dorința de a crea afaceri de succes. Ei explorează noi idei și oportunități și descoperă și dezvoltă modalități de a transforma afacerea și lumea. Studenții FlexMBA excela în rolurile lor curente și sunt gata să-și asume mai multe responsabilități și să facă contribuții mai mari. Programul de MBA part-time permite studenților pentru a atinge obiectivele ei și organizațiile lor au stabilite pentru dezvoltarea lor educațional și profesional. [+]

Obiective, învățare practică și dezvoltare profesională

Elevii FlexMBA sunt profesioniștii care lucrează cu o pasiune pentru inovație și dorința de a crea afaceri de succes. Ei explorează noi idei și oportunități și descoperă și dezvoltă modalități de a transforma afacerea și lumea. Studenții FlexMBA excela în rolurile lor curente și sunt gata să-și asume mai multe responsabilități și să facă contribuții mai mari. Programul de MBA part-time permite studenților pentru a atinge obiectivele ei și organizațiile lor au stabilite pentru dezvoltarea lor educațional și profesional.

Suport pentru elevii FlexMBA

FlexMBA este conceput pentru a lucra profesioniști cu locuri de muncă și responsabilități exigente. Sprijinul administrativ oferit de Școala Consiliului vă permite să vă maximizați timpul concentrându-vă asupra studiilor și construind legături puternice cu colegii, profesorii și liderii de afaceri. Când se întâmplă viața, personalul FlexMBA oferă consultanță și asistență pentru a vă asigura că vă mențineți progresul academic și că vă atingeți obiectivele.... [-]


Videoclipuri

StartR - Rady School's Accelerator

Contactează

Rady School of Management

Adresă, linia 1 9500 Gilman Dr, La Jolla, CA 92093, USA
9500 La Jolla, California, CA, Statele Unite ale Americii
website http://www.rady.ucsd.edu/
Telefon +1 858-534-9000