Citește Descrierea Oficială

Lideri în învăţământul superior şi de afaceri de guvern s-au adunat pentru a forma Colegiului pentru Leadership Public, naţiunii prima si singura instituţie cu un curriculum dedicat în întregime la afaceri de guvern. Colegiul se angajează să cultivarea de lider în toate domeniile de serviciu public. Prin furnizarea de instrumente practice, cunoştinţe, aptitudini şi studenţii pot aplica imediat la locul de muncă, Colegiul pentru Leadership Public oferă o experienţă de serviciu public de carieră-axat educaţionale. Misiunea noastra Pentru a oferi viitorilor lideri în serviciul federal o educaţie practică, valorile-centrat în afaceri ale guvernului. Colegiul, în programele sale de gradul, onoruri apel la serviciul public, cu accent pe valorile înrădăcinate în societate democratică şi dirijarea principială a resurselor publice. Noastre Principii Colegiul pentru Leadership Public recunoaşte că serviciul public este o chemare. Vom pregăti pe indivizi pentru a răspunde la acest apel prin accentuarea valorilor, sisteme, şi credinţele pe care guvernul acestei ţări se bazează, în timp ce fac liderii care servesc binele comun prin intermediul lor de serviciu competent, dedicat de afaceri ale guvernului. Prin acţiunile noastre, vom insufla idealul şi practica de serviciu public, ca lider slujitor că este umil, eroic, şi eficient.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Regis University, The College for Public Leadership

Master of Business Administration în Afaceri Guvernului curriculum oferă o bază solidă în aptitudinile de afaceri şi le aplică pentru mediu guvernului. ... [+]

Master of Business Administration în Afaceri Guvernului curriculum oferă o bază solidă în aptitudinile de afaceri şi le aplică pentru mediu guvernului.

Elevii sunt încurajaţi să combine clasă cu experienţă de învăţare la locul de muncă pentru a obţine rezultate reale lume la cele mai înalte niveluri de performanţă individuale şi organizaţionale. Programul motive abilităţile tehnice de afaceri şi tehnici de management, în contextul de serviciu public şi de conducere.

Toţi elevii care urmăresc un Master of Business Administration trebuie să finalizeze 36 oră de credit pentru gradul. Aceasta se realizează prin completarea tuturor cerinţelor curriculum-ului. ... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză