Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Introducere

Citește Descrierea Oficială

experienţă Diplomație

La doar câteva minute de la New York City și în inima de la Washington, DC, Seton Hall Școala de Diplomație și Relații Internaționale este un loc ideal pentru a studia problemele globale și practica diplomație mână mai întâi într-un cadru profesional, dinamic și cultural bogat. candidații absolvent vin împreună de-a lungul Statelor Unite și 25 de țări din întreaga lume, atât la nivelul de studiu și să aplice un curriculum multidisciplinar care pune accentul pe studii la nivel mondial, soluționarea conflictelor, economie internațională și de conducere.

birouri de internship dedicat și servicii profesionale ale școlii sprijini dezvoltarea carierei elevilor prin intermediul unu-la-unu de consiliere, ateliere de lucru, absolventii mentoratul, și de orientare cu stagiu competitiv, părtășie și oportunități de carieră în serviciul public, de afaceri, drept, și sectorul non-profit.

Printr-o alianță unică cu Asociația Națiunilor Unite din SUA, Școala oferă studenților o gamă largă de beneficii academice și profesionale, inclusiv un program de vară ONU de la New York, Semestrul în Washington, DC, seminarii internaționale și multe altele.

Doar 14 mile de New York City, epi-centru al relațiilor internaționale, excelență academică Seton Hall a fost nominalizat pentru distincția de Princeton Review, US News & World Report și Bloomberg Businessweek.

  • Alăturați-vă o delegație pe un tur de studiu internațional
  • Discuta despre probleme globale critice cu lideri mondiali
  • stagii profesionale complete la nivel local, sau de peste mări
  • Să aplice cunoștințele în clasă la situații din lumea reală
  • Asume roluri de conducere importante în campus
  • Construi încrederea necesară pentru a face o diferență în domeniile de afaceri, comunicare, diplomație, guvern, drept sau sectorul non-profit
  • Să profite de beneficiile alianței noastre cu Fundația Națiunilor Unite și a Asociației Națiunilor Unite

O Școala de Diplomație îmbrățișează tradiția îndelungată Seton Hall a o educație bazată pe valori și dăruire pentru dezvoltarea de lideri slujitori pentru o societate globală. Fondată în 1856, Seton Hall este printre cele mai vechi universități catolice din Statele Unite ale Americii. Universitatea este acasa, la zece școli care oferă aproape 200 de programe postuniversitare și diplomă de licență la 10.000 de studenți de toate rasele și religiile.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri » Vedea Online MSc » Vedea Certificate de Absolvire » Vedea Law Juris Doctor » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:


Mba / MA în relații internaționale și diplomație (grad dublu)

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii South Orange

Școala de Diplomație și Școala Stillman de afaceri ofera un program de grad dublu care combină Master of Business Administration (MBA), cu MA în Diplomație și Relații Internaționale. Acest program de gradul dublă profită de sinergie între cele două domenii, oferind o combinație unică de formare detaliate de afaceri cu o înțelegere aprofundată a problemelor de politică internațională. [+]

O Școala de Diplomație și Școala Stillman de afaceri oferă un program de grad dublu care combină Master of Business Administration (MBA), cu MA în Diplomație și Relații Internaționale. Acest program de gradul dublă profită de sinergie între cele două domenii, oferind o combinație unică de formare detaliate de afaceri cu o înțelegere aprofundată a problemelor de politică internațională.

Curriculum

Diplomație și Relații Internaționale Componenta (30 credite)

Diplomație Core (24 credite)

DIPL 6000 - Teoria Relații Internaționale DIPL 6001 sau DIPL 6180 - Politic Cultural și Pluralismului etnice sau Politica externă comparativă DIPL 6002 sau DIPL 6005 - organizații internaționale sau de Drept Internațional Public DIPL 6153 sau DIPL 6170 - Dezvoltare durabilă în perspectivă globală sau Subiecte avansate în dezvoltare economică pentru afaceri internaționale Aspecte economiei politice internaționale sau economice avansate de Relații Internaționale - DIPL 6105 sau DIPL 6155 DIPL 6310 - Metode de cercetare pentru analiza politicilor DIPL 6311 - master Proiect de cercetare DIPL 7111 - Internship ... [-]

Videoclipuri

Introduction to the School of Diplomacy

International Internship Scholarship Impact

Semester in Washington, D.C.

Seton Hall Diplomacy UN Summer Program

Contactează

School of Diplomacy and International Relations

Adresă, linia 1 400 South Orange Avenue
07079 South Orange, New Jersey, Statele Unite ale Americii
website http://www.shu.edu/diplomacy/
Telefon +1 (973) 275-2515