Southern States University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sud Statele University (SSU) este de a deveni un lider în domeniul educației de afaceri executiv oferind studenților săi cu abilitățile necesare pentru gestionarea unei afaceri mici sau avansarea în poziții de conducere într-o companie mare. Fie că interesul dumneavoastră este în afaceri de tehnologie, de îngrijire a sănătății, guvern, retail sau non-profit, SSU vă va învăța abilitățile necesare pentru obținerea succesului în piața de astăzi competitiv.

SSU are campusuri în unele dintre cele mai frumoase locatii din Statele Unite - de la clasa mondiala South Coast Plaza la plajele de la Oceanul Pacific, cu apusuri de soare impresionante lor. Campusul nostru în zona Newport Beach din Orange County ("OC") se află în apropiere destinațiile prim restaurante, magazine și divertisment din California de Sud. Disneyland, Universal Studios, Hollywood și alte atracții majore sunt doar o mașină scurtă plimbare.

În 2010, statele Universitatea Southern primit național de acreditare din partea Consiliului de Acreditare pentru colegii independente și școli (ACICS). Acreditare nostru permite SSU pentru a oferi toate programele de gradul (BBA și MBA) și program intensiv de limba engleză, la toate locațiile SSU - Fashion Valley, Newport Beach și La Jolla.

Statele Universitatea Southern este, de asemenea, autorizate să funcționeze de către Biroul California, pentru Private postliceal educație (BPPE).

Locații

Plaja Newport

Address
1601 Dove Street, Suite 105
Newport Beach

92660 Plaja Newport, California, Statele Unite ale Americii

San Diego

Address
Holiday Court, Suite 111
La Jolla

3252 San Diego, California, Statele Unite ale Americii

San Diego

Address
123 Camino de la Reina Suite 100 East
San Diego

92108 San Diego, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră