Citește Descrierea Oficială

Sud Statele University (SSU) este de a deveni un lider în domeniul educației de afaceri executiv oferind studenților săi cu abilitățile necesare pentru gestionarea unei afaceri mici sau avansarea în poziții de conducere într-o companie mare. Fie că interesul dumneavoastră este în afaceri de tehnologie, de îngrijire a sănătății, guvern, retail sau non-profit, SSU vă va învăța abilitățile necesare pentru obținerea succesului în piața de astăzi competitiv.

SSU are campusuri în unele dintre cele mai frumoase locatii din Statele Unite - de la clasa mondiala South Coast Plaza la plajele de la Oceanul Pacific, cu apusuri de soare impresionante lor. Campusul nostru în zona Newport Beach din Orange County ("OC") se află în apropiere destinațiile prim restaurante, magazine și divertisment din California de Sud. Disneyland, Universal Studios, Hollywood și alte atracții majore sunt doar o mașină scurtă plimbare.

În 2010, statele Universitatea Southern primit național de acreditare din partea Consiliului de Acreditare pentru colegii independente și școli (ACICS). Acreditare nostru permite SSU pentru a oferi toate programele de gradul (BBA și MBA) și program intensiv de limba engleză, la toate locațiile SSU - Fashion Valley, Newport Beach și La Jolla.

Statele Universitatea Southern este, de asemenea, autorizate să funcționeze de către Biroul California, pentru Private postliceal educație (BPPE).

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Southern States University

Master of Business Administration de Sud Statele University este un program de doi ani conceput pentru a ajuta la pregătirea studenților pentru a face cu o lume de afacer ... [+]

Master of Business Administration de Sud Statele University este un program de doi ani conceput pentru a ajuta la pregătirea studenților pentru a face cu o lume de afaceri si industrie, care este în continuă schimbare și evoluție. Cu accent pe furnizarea de o fundație solidă academic și de afaceri teoretice, combinate cu abilități moderne de management, programul este structurat pentru a asigura elevilor sai dobândi o înțelegere în profunzime a structurii economiei mondiale, precum și abilitățile de luare a deciziilor de business practice necesare pentru a face față complexității tot mai mare a activităților de afaceri în această economie globală. În plus față de accentul de învățământ privind globalizarea și internațional cunoștințe de afaceri și abilități, SSU este unic pozitionat pentru a oferi un program de MBA, care reunește aspiranții din țări din întreaga lume pentru a studia într-un spirit de colaborare. Având în vedere programe și responsabilităților strânse elevilor, cursuri de SSU de MBA sunt oferite în serile zilelor săptămânii și sâmbăta dimineața și după-amiaza.... [-]

Statele Unite ale Americii Plaja Newport San Diego
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză