Seattle Pacific University School of Health Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Din 1936, Școala de Științe a Sănătății a SPU a deschis noi porți și a creat noi cariere interesante, inclusiv oportunități în îngrijirea clinică, practica de specialitate, știința exercițiilor fizice, sănătate și fitness, educație, cadre universitare și implicarea în diverse populații clinice.

CINE SUNTEM NOI

SPU este recunoscut în toată regiunea pentru calitatea superioară atât a programelor sale de asistență medicală, cât și a programelor sale de sănătate și performanță umană, precum și pentru competența și caracterul absolvenților săi. Absolvenții SPU își folosesc zilnic cunoștințele, abilitățile și grija pentru a face o diferență profundă în viața a mii de oameni, angajându-și comunitățile și făcând diferența în secolul 21.

La SPU veți găsi membri ai facultății care se angajează să vă pregătească pentru succes în comunitatea profesională. Aceasta înseamnă că atenția personală și individuală va fi o parte semnificativă a experienței dvs. academice. Mai mult, membrii facultății SPU aduc experiență din lumea reală programului dvs., făcând cursurile stimulante și relevante din punct de vedere clinic.

MISIUNEA NOASTRĂ

Pe baza angajamentului nostru față de valorile creștine, căutăm să colaborăm cu comunitatea pentru a dezvolta absolvenți care să angajeze cultura, să schimbe lumea și:

Serviți tuturor persoanelor cu cel mai înalt nivel de îngrijire profesională

Demonstrați competența într-un mediu divers și în schimbare

Acționați cu înțelepciune, caracter și grijă

Demonstrați leadership în toate aspectele carierei lor

Promovează sănătatea optimă a corpului, minții și spiritului

VALORILE NOASTRE

  • Excelenta
  • Respect
  • Diversitate
  • Anchetă
  • Prezență îngrijitoare

Locații

Seattle

Address
3rd Avenue West,3307
98119 Seattle, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră