Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Despre Smeal

Colegiul de Afaceri Penn State Smeal este o comunitate intelectuală vibrantă care oferă oportunități de învățământ superior, licențiat, doctorat și executiv la peste 6.000 de studenți din întreaga țară și din întreaga lume. De la introducerea noastră în 1953, am pregătit mai mult de 75.000 de studenți pentru succesul profesional, adăugând anual la vasta rețea de absolvenți a Penn State. Suntem o destinație de alegere pentru organizațiile globale de top care caută talente care vor face o diferență pozitivă. Prin intermediul facultății noastre de conducere și al rețelei de centre și institute de cercetare, suntem o sursă de cunoștințe care influențează practicile de afaceri de mâine. Suntem conectați, creăm oportunități și producem rezultate.

Valorile statului Penn

La Penn State, un set de valori de bază ghidează comportamentul și acțiunile cotidiene ale membrilor comunității. Aceste valori includ:

 • Integritate: acționăm cu integritate și onestitate în conformitate cu cele mai înalte standarde academice, profesionale și etice.
 • Respect: Respectăm și onorăm demnitatea fiecărei persoane, acceptăm discursul civil și promovăm o comunitate diversă și incluzivă.
 • Responsabilitate: Acționăm în mod responsabil și suntem responsabili pentru deciziile, acțiunile și consecințele noastre.
 • Discovery: Căutăm și creăm noi cunoștințe și înțelegeri și încurajăm creativitatea și inovația, în beneficiul comunităților, al societății și al mediului.
 • Excelență: Ne străduim pentru excelență în toate eforturile noastre ca indivizi, o instituție și un lider în învățământul superior.
 • Comunitate: Lucrăm împreună pentru îmbunătățirea Universității noastre, a comunităților pe care le deservim și a lumii.

Smeal Priorități Strategice

Ca o prelungire a valorilor fundamentale ale Universității, Smeal se angajează într-un set de priorități strategice pe care ne străduim să le susținem în tot ceea ce facem ca colegiu. Ei includ:

 • Educația extraordinară: Prin intermediul unui portofoliu de programe de grad și non-grade, Smeal se angajează să înarmarea studenților cu cunoștințele critice, capabilitățile și perspectiva pe care piața o cere.
 • Cercetări cu impact: membrii facultății Smeal sunt cercetători prolifici și se numără printre cei mai buni din lume. Rețeaua de centre și institute ale colegiului promovează schimbul de cunoștințe și abordează provocările în afaceri.
 • Integritate: Smeal se angajează la un Cod de Onoare și aspiră să cultive conducerea etică prin provocarea membrilor comunității de a se strădui pentru măreție prin mijloace corecte și etice.
 • Îmbunătățirea diversității: Strategic concentrat pe adoptarea ideilor unice și consolidarea conexiunilor, Smeal construiește continuu o cultură care salută, sărbătorește și promovează diversitatea.
 • Sustenabilitatea: Smeal a fost lider printre unitățile academice de la Penn State în dezvoltarea abordării sale în domeniul durabilității, de la operațiuni la educație și cercetare.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Smeal College of Business, Penn State

Concentrarea managementului lanțului de aprovizionare Penn State Smeal oferă un set de cursuri concepute pentru a construi expertiză în domenii cum ar fi achiziția, achiz ... [+]

Penn State Smeal MBA - Managementul Lanțului de Aprovizionare

Concentrarea managementului lanțului de aprovizionare Penn State Smeal oferă un set de cursuri concepute pentru a construi expertiză în domenii cum ar fi achiziția, achiziția, conversia și gestionarea logisticii și colaborarea cu partenerii de canal.

Supply Chain Management Course Repere Achiziția strategică: analizează contribuția unei strategii de aprovizionare, a achizițiilor electronice, a segmentării ofertei, a colaborării și a managementului relațiilor și a achizițiilor globale pentru elaborarea și executarea strategiilor de aprovizionare. Cursul pune un accent deosebit pe planificarea strategică și utilizarea tehnologiei informației. Strategia de fabricație: se concentrează pe înțelegerea legăturilor dintre deciziile de fabricație, de inventar și de localizare a lanțurilor de aprovizionare orientate către clienți, în mai multe etape. Exploră modul în care alegerile strategice, cum ar fi tehnologia informației, locația facilităților și personalizarea în masă, se referă la deciziile de planificare, cum ar fi prognozarea și planificarea agregată pentru a susține lanțurile de aprovizionare sincronizate. Îndeplinirea cererii: dezvoltă o înțelegere a cadrului strategic, a aspectelor manageriale și a celor mai bune practici legate de planificarea și executarea procesului de completare a cererii. O atenție deosebită este acordată capabilităților, relațiilor și pârghiilor care sunt necesare pentru o împlinire a cererii responsabile, flexibile și eficiente. Managementul lanțului de aprovizionare ... [-]
Statele Unite ale Americii State College
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Smeal College of Business, Penn State

Concentrația de consultanță Penn State Smeal dezvoltă expertiză în evaluarea și proiectarea organizației, dezvoltarea și implementarea strategiilor, dezvoltarea capabilit ... [+]

Penn stat smeal mba - consultanță

Concentrația de consultanță Penn State Smeal dezvoltă expertiză în evaluarea și proiectarea organizației, dezvoltarea și implementarea strategiilor, dezvoltarea capabilităților organizaționale de conducere și managementul angajamentului de proiect și client.

Cursuri de consultanță pentru cursuri Consulting Introducere în concentrare: Introducere în procesele de consultanță, diagnosticare și design și managementul angajamentului clienților. Implementarea strategiei și schimbarea organizațională: Evaluați decalajele dintre organizația actuală și nevoia de a implementa noi strategii sau de a efectua schimbări; Identificarea proceselor pentru a elimina diferența. Negocieri complexe: să dezvolte concepte și strategii pentru analizarea și desfășurarea negocierilor cu mai mulți parteneri. Strategia de creștere și inovare: Identificați oportunitățile de creștere și rentabilitate prin inovații tehnologice și organizaționale și pe piață în mod independent sau cu parteneri strategici. Facultatea de consultanță ... [-]
Statele Unite ale Americii State College
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Smeal College of Business, Penn State

Concentrarea financiară Penn State Smeal oferă un set de cursuri concepute pentru a construi expertiză în analiza și planificarea financiară, gestionarea activelor financ ... [+]

Penn stat smeal mba - finanțe

Concentrarea financiară Penn State Smeal oferă un set de cursuri concepute pentru a construi expertiză în analiza și planificarea financiară, gestionarea activelor financiare, inclusiv a băncilor și a altor instituții, precum și managementul financiar al corporațiilor și al altor întreprinderi.

Cursuri pentru cursurile de finanțe Inginerie financiară și strategia corporativă: Studierea și aplicarea strategiilor derivate, a inovației financiare și a tehnicilor financiare moderne pentru a reanaliza expunerea la risc și a spori oportunitățile strategice. Managementul modern al portofoliului - teorie și practică: Bazele și instrumentele teoretice necesare pentru structurarea, gestionarea și monitorizarea performanței unui portofoliu de investiții. Global Finance: Analiza problemelor financiare internationale ale afacerilor, impactul evolutiei sistemelor de plati internationale asupra afacerilor, managementul financiar in intreprinderile moderne multi-nationale. Facultatea de Finanțe ... [-]
Statele Unite ale Americii State College
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Smeal College of Business, Penn State

Concentrația de marketing Penn State Smeal oferă un set de cursuri concepute pentru a vă îmbunătăți cunoștințele despre comportamentul consumatorilor, dezvoltarea mărcii ... [+]

Penn stat smal mba - marketing

Concentrația de marketing Penn State Smeal oferă un set de cursuri concepute pentru a vă îmbunătăți cunoștințele despre comportamentul consumatorilor, dezvoltarea mărcii și echitatea, cadrele pentru management strategic și comunicații, precum și tehnologiile care îmbunătățesc funcțiile și procesele de marketing.

Cursuri de marketing Dezvoltarea și gestionarea de noi produse: Identificați oportunitatea de afaceri, înțelegeți potențialele nevoi ale clienților și dezvoltați un nou produs de la concept la prototip virtual. Comportamentul consumatorilor: obțineți cunoștințe despre teorii și concepte din psihologie, sociologie, economie și alte discipline care sunt utile în înțelegerea și marketingul către consumatori. Managementul mărcii: Examinați și înțelegeți procesul de construire, proiectare, măsurare și menținere a echității mărcii. Facultatea de Marketing ... [-]
Statele Unite ale Americii State College
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
210 Business Building
State College, Pennsylvania, 16802 US