Stony Brook University

College of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Brook Colegiul Stony de afaceri se concentrează pe cercetare, de predare, precum și aplicarea de inovație și excelență operațională de subliniind o abordare trans-disciplinare, la nivel mondial, precum și promovarea practicilor etice de afaceri, responsabile social, și durabile.

Pentru a realiza misiunea, primul gol a Colegiului de afaceri este de a oferi de licență și de educație de afaceri absolvent de cea mai înaltă calitate, care pregătește studenții pentru o carieră plină de satisfacții profesionale. Căutăm să dea fiecărui elev un avantaj competitiv de la un program practic de afaceri puternic ancorate în teorie care pune accentul pe educație interdisciplinar, legături solide cu alte unități academice și profesionale în campus, proiecte cu off-campus și clienților de pe-campus, practici de afaceri inovatoare și etice , relațiile de afaceri la nivel mondial, și social conducere responsabil. Abordarea noastră educațională încurajează pe elevi să gândească profund atât în ​​interiorul cât și în întreaga discipline de afaceri și de a relaționa educația lor de afaceri în alte domenii academice și profesionale.

Al doilea obiectiv al Colegiului de Business este de a crea și de a difuza noi cunostinte, care se referă la teoria și practica de management și care vor avea rază lungă de acțiune imediată sau o semnificație practică. Pentru ca programul nostru de afaceri este puternic ancorat în teorie care pune accentul pe cercetare interdisciplinară, vom căuta legături solide cu alte facultate de cercetare academică și profesională în campus (de exemplu medicina, inginerie, economie, psihologie, informatică, și Matematică Aplicată). Cercetarile noastre se vor întâlni cele mai înalte standarde, câștiga publicarea în reviste academice de conducere, și să lumineze alti cercetatori la conferinte importante din întreaga lume.

Al treilea obiectiv al Colegiului de Business este de a oferi conducere care promovează creșterea economică pe Long Island, în statul New York, în națiune, și la nivel global. Vom lucra indeaproape cu companii, antreprenori, capital de risc, și altele, cum ar fi centre tehnologice campus și Brookhaven National Laboratory, pentru a descoperi modalități de promovare a bunăstării prin crearea de o economie dinamică și durabilă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Pietros mba brook universitar

Campus Cu normă întreagă August 2019 Statele Unite ale Americii Stony Brook

Stony Brook MBA combină un curriculum de afaceri complet cu atenție personală de la Facultatea de expert. Scopul nostru este de a crea lideri care au cunoștințele, integritatea, și originalitatea de a conduce întreprinderi în secolul 21. [+]

Regândirea Way școli de afaceri Business Invatati

Stony Brook MBA combină un curriculum de afaceri complet cu atenție personală de la Facultatea de expert. Scopul nostru este de a crea lideri care au cunoștințele, integritatea, și originalitatea de a conduce întreprinderi în secolul 21. Ne afară pentru concentrarea pe inovație, proiecte industriale, lucrul în echipă, și o abordare pragmatică față de afaceri. Elevii construi un portofoliu de proiecte de afaceri care demonstrează capacitățile lor la potentialii angajatori. Abordarea noastră practic, hands-on-a câștigat o reputație ca fiind unul dintre experiențele de învățare mare la Stony Brook.

Oferim o gamă largă de programe de MBA, inclusiv un program de zi cu normă întreagă, cu jumătate de normă și de seară și de programe de week-end. Concentrațiile de MBA sunt oferite în finanțe, marketing, resurse umane, contabilitate, inovare, management general și managementul asistenței medicale. Programele noastre de a valorifica resursele mari găsite în campusul Stony Brook, oferindu-ne posibilitatea de a oferi grade combinate unice MS / MBA, inclusiv de Sănătate Publică, Politici Publice, Informatică, Inginerie Mecanică, Inginerie biomedicala, și Artă Istorie si critica literara. Oferim, de asemenea, un program combinat MD / MBA cu Scoala Medicala. Studenții care participă la Programul MBA Full Time la Stony Brook provin din toate categoriile de viață ... și toate colțurile lumii. ... [-]