Citește Descrierea Oficială

Facultatea și personalul de Tallahassee International College recunosc că existăm, mai presus de toate, pentru a oferi cunoștințe și pentru a servi studenții noștri. Suntem dedicati sa oferim educație on-line a digitale studenților era absolvent care poate îmbrățișează o eră a informației. Inovatoare tehnologie în livrare de învățământ on-line va pregăti următoarea generație de indivizi orientate de afaceri pentru a intra în forța de muncă cu înțelegere globală de afaceri internaționale.

Ne străduim pentru îmbunătățirea continuă în toate programele noastre, curricula și moduri de livrare. Acest lucru este realizat prin predare efectivă și aplicații practice; alfabetizare tehnologică; cercetare care sunt relevante pentru misiunea de învățare a Colegiului, inclusiv contribuțiile intelectuale care avansa în primul rând practică și de a spori cunoștințele disciplinare.

Debutul in varsta de comunicare a dus la internet cu noi forme de învățământ la toate nivelurile. Programul online la TIC va oferi studenților din toate cele patru colțuri ale lumii, educație de calitate, care vor genera abilitățile necesare pentru a intra în forța de muncă din orice țară.

Școala oferă oportunități educaționale pentru toți studenții, indiferent de țara lor de origine, la nivel socio-economic, și fundal rasiale, etnice, religioase sau. Ea deține o politică de admitere deschisă tuturor studenților calificați.

Fiecare elev este un individ separat și unic care este respectat ca atare. Unul dintre obiectivele pentru fiecare membru al facultatii este de a respecta și de a consolida demnitatea și valoarea fiecărui elev. Serviciile oferite de către școală se disting prin capacitatea lor specifică de a satisface nevoile de studenți în atingerea obiectivelor lor specifice. În acest scop, fiecare membru al facultății și personalului de sprijin a contribuit în procesul de orientare elev. Școala desfășoară programele sale cu un accent conștient asupra dimensiunilor interculturale de învățare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și: