Citește Descrierea Oficială

Sa angajat să excelență, TSU a fost inclus în mod constant în US News & World Report a lui "Ghidul pentru Americas Best Colegii" pentru mai mult de o duzină de ani.

Fondată în 1912

Fondata in 1912, Universitatea de Stat din Tennessee (TSU) este o, coeducational, instituție teren-de finanțare cuprinzător, urban. Casa noastră Nashville oferă două locații de-a 500-acri campus principale adăpostit într-un cartier rezidential frumos de-a lungul râului Cumberland, iar centrul orasului Avon Williams campus se află în apropiere de centrul districtului de afaceri și de guvern din Nashville.

Povestea noastra College of Business este gata unic în inima orașului Nashville ca un motor puternic, robust, și extinderea de educație, antreprenoriat și de cercetare, cu impact pozitiv tapiserie antreprenoriale și economice a Nashville, statul Tennessee, și a lumii. Prin inovatoare de predare, cercetare axat pe concepte de afaceri contemporan, si a unei culturi ancorat de un angajament de a serviciu și învățarea pe tot parcursul vieții, aproximativ 900 studentilor si absolventilor Colegiului sunt preparate printr-o facultate dedicat și diversitate culturală pentru succesul economic global.

Colegiul TSU of Business Story

Prima scoala de afaceri din Nashville pentru a câștiga dublu acreditare din organism de acreditare cel mai prestigios pentru scoli de afaceri din lume, Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International) selectat de scenă Revista Nashville în 2012 ca fiind unul dintre primele 3 MBA Programe in Nashville. TSU MBA ofera concentrațiile în:

contabilitate De gestionare a sistemelor de informare finanțe managementul lanțului de aprovizionare

Pe plan internațional recunoscut facultate, toate gradele doctorat dețin, publicat mai mult de 400 de lucrări academice în ultimii 5 ani.

Nou program de MBA de colaborare cu Universitatea Politehnica din Tianjin China.

Editările College, publică, o publicație științifică internațională, Jurnalul de zone de dezvoltare.

Colegiul are o stare-de-arta financiar cameră Trading.

Bachelor of Business Administration masterat în:

contabilitate administrarea afacerilor Sisteme de informații de afaceri Economie și Finanțe

Noi de licență Concentrațiile în: Hospitality Management, International Business toată lumea programelor Supply Chain universitare și postuniversitare de management recunoscut două scaune disting dotate de excelență în Contabilitate și Banking & Servicii Financiare.

Colegiul are un sprijin puternic de conducere corporativă și de afaceri prin intermediul nostru de 5 consilii de consilieri.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA 1-an

Tennessee State University

Curriculum-ul TSU MBA este o educație largă de management bazate pe care vă oferă cunoștințe și abilități să-și asume poziții de conducere în companii publice și private. ... [+]

O TSU MBA curriculum este o educație largă de management bazate pe care vă oferă cunoștințe și abilități să-și asume poziții de conducere în companii publice și private. Programul este acreditat de AACSB International. Clasele sunt oferite în seara, astfel încât angajații cu normă întreagă apela în continuare se alăture programului.

Programul de MBA este format din 12 de cursuri pentru 36 de ore de credite. Programul de MBA este oferit în 2 opțiuni de livrare:

MBA opțiuni tradiționale: Cursurile sunt oferite în campus și să îndeplinească o dată pe săptămână de luni până vineri, 5: 30-8: 30 PM Opțiunea de MBA accelerată oferă gradul de MBA într-un interval de timp mai scurt timp atingerea același număr de ore de clasă și a rezultatelor ca programul de MBA tradiționale Colegiului de învățare. Opțiunea accelerată constă în 36 de ore de credit, care sunt finalizate în 12 luni scurte duc la General MBA. Clasele sunt convenabil oferite: • vineri de la cinci și 30 seara - 09:30 (in campusul Campus Avon Williams) • sâmbăta de la 8:00 à 16:00 (pe Campus Campus Avon Williams). Deplin on-line în timpul verii. ... [-]
Statele Unite ale Americii Nashville
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză