Citește Descrierea Oficială

Descoperi Legendarul Advantage ™ de la Notre Dame de afaceri. Vă provocăm să Adresați-vă mai mult de afaceri ™ cum vă dezvolta talentele și să se pregătească pentru a face o diferență. Este posibil să doriți să gestioneze un brand, o plantă sau oameni. Ați putea dori să fie un Partener, O comerciant de valori mobiliare, O antreprenor sau un CEO. Vrem ca aceste realizari pentru tine, de asemenea.

Dar vrem mult mai mult pentru tine si de la tine.

Viitorul provocări mari. Iar viitorul depinde de tine.

Fie că sunt copleșiți și sa diminuat cu problemele noastre, sau pentru a crea soluții cu valoare adăugată pentru comunitățile noastre colective - acest lucru este în cazul în care se va face o diferență. La Mendoza College of Business, Noi credem că o educație demnă de tine și de aceste provocări trebuie să învețe cum să abordeze problemele dificile cu integritate și obiceiuri puternice ale minții.

În final, dorim să devenim lideri care fac viitorul nostru împreună mai bine de privilegiul de a pozițiilor va organiza, deciziile pe care le va face, resursele pe care le vor dezvolta și de a folosi, și cei a căror viață vă va atinge.

Aceasta este viziunea încorporat în fondarea Universitatea din Notre Dame de Părintele Edward Sorin, CSC, în 1842 și un vis care astăzi continuă să cheme mai departe pasiunea colectivă și energia de facultate și de personal ale Mendoza College of Business. Mendoza College of Business este acasa, la profesori dedicate, oameni de știință și mai mult de 2400 de studenți care sunt angajați în studii universitare, postuniversitare și executive. Grade oferite la Colegiul Mendoza includ:

Licenţă în Administrarea Afacerilor Executive Master de administrare a afacerilor Master Administrarea Afacerilor Master of Science în contabilitate Maestru de Administrație Non-profit (AMN)

Mendoza oferă, de asemenea, o gamă largă de programe personalizate pentru companii și organizații, precum și programe de certificat pentru directori și manageri non-profit și lideri. Aceste programe sunt oferite prin intermediul Executive Education și Dezvoltarea profesională non-profit.

Misiune Pentru a construi o școală catolică premier afaceri care promovează excelența academică, eficiența profesională și responsabilitatea personală într-un context care se străduiește să fie fidel idealurilor de comunitate, dezvoltare umană și integritate individuală.

Despre Universitatea din Notre Dame Universitatea din Notre Dame este o universitate independent, național catolic situat în Notre Dame, Ind., Adiacent la orașul South Bend și aproximativ 90 mile est de Chicago.

Sursa de putere academic al Universității este facultate sale. Membri ai facultatilor Notre Dame au câștigat 36 de burse din partea National Endowment for umaniste în ultimii nouă ani, mai mult decât pentru orice altă universitate din țară.

La Notre Dame, educație a fost întotdeauna legată de valori, printre care trăiesc în comunitate și voluntariat în folosul comunității. Viața sala Residence este atât semnul distinctiv al experienței Notre Dame și izvorul de la Universitatea de tradiție bogată. O tradiție mai tineri, Centrul de la Universitatea pentru problemele sociale, servește ca un catalizator pentru elev voluntariat. Aproximativ 80 la suta din studenti Notre Dame se angajeze într-o formă de muncă în folosul comunității de voluntariat în timpul lor de ani de la Universitatea, și cel puțin 10 la sută dedice un an sau mai mult după absolvire a deservi în Statele Unite și în întreaga lume.

Universitatea din Notre Dame, care este unul dintre o mana de universități cu adevărat internațional, are un corp student de peste 11.500 de studenți care provin din toate cele 50 de state și mai mult de 100 de țări străine. Rețeaua absolventii Notre Dame este cea mai extinsa din învățământul superior, cu mai mult de 270 de cluburi, inclusiv mai mult de 40 de cluburi internaționale.

Medonza Rankings Colegiul Mendoza de Business a fost recunoscută pentru excelență și angajamentul său față de responsabilitatea socială și de mediu ca Topul selectate indica:

1 printre natiunile de top scoli de afaceri de licență --Bloomberg BusinessWeek (2010-2014)

20 printre primele scoli de afaceri din SUA absolvent - Bloomberg Businessweek (2012)

15 printre primele programe de Executive MBA - Bloomberg Businessweek (2013), The Economist - Care MBA? (2013) și Poeți și experti pentru Directori (2014)

4 la nivel national printre primele programe postuniversitare de contabilitate - Raport Contabilitate Publică (2013)

Colegiul Mendoza de afaceri este acreditat de AACSB International și se angajează să adere la principiile de Responsabil Managementul Educației (PRME).

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Liderii de afaceri au nevoie de mai mult decat aptitudini tehnice; au nevoie de capacitate, curajul, perspectiva și caracterul de a fi lideri eficienti, strategice. Progr ... [+]

EMBA

Liderii de afaceri au nevoie de mai mult decat aptitudini tehnice; au nevoie de capacitate, curajul, perspectiva și caracterul de a fi lideri eficienti, strategice. Programul Notre Dame de Executive MBA, clasat pe locul 15 la nivel mondial atât de The Economist și Bloomberg BusinessWeek, învață lideri de afaceri pentru a înțelege imaginea de ansamblu și conduce succes la locul de muncă. Ei dezvolta perspectiva lor executiv, să stabilească o rețea puternică, și să învețe pentru a deveni lideri autentici respectate de cei din jurul lor.

A face un impact

Din relațiile pe care le construiesc cu alți studenți la expertiza de facultate, auzi cum bazată pe valori curriculum Notre Dame ajută Executive MBA studenți și absolvenți face o diferență pentru organizația lor și în lume, precum și.... [-]

Statele Unite ale Americii Notre Dame Chicago
Septembrie 2019
Engleză
Part time
17 - 21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Am lucrat indeaproape cu companii din întreaga lume pentru a se asigura că programul nostru de MBA este academic riguroasă și receptiv la cerințele pieței. Rezultatul est ... [+]

Doi ani de MBA

Am lucrat indeaproape cu companii din întreaga lume pentru a se asigura că programul nostru de MBA este academic riguroasă și receptiv la cerințele pieței. Rezultatul este un program care este flexibil, intens și concentrat pe elevii cum să conducă cu valorile lor; să dezvolte și să implementeze soluții la problemele de business dificile; și de a aprecia și de a servi nevoilor mai mari în societate.

Curriculum-ul oferă o măiestrie echilibrata a tuturor zonelor funcționale de afaceri. În plus, elevii sunt expuse la complexitatea de afaceri la nivel mondial printr-o serie de angajamente cu liderii din întreaga lume. Imersiuni în Asia, America Latină și în alte locații ofere posibilități de a experimenta alte culturi de prima mana. Serie de curs Semnătura, cum ar fi zece ani de acum înainte, aduce în experți de renume pe plan internațional, pentru a discuta unele dintre tendințele cele mai vitale și problemele cu care se confruntă la vârsta actuală.... [-]

Statele Unite ale Americii Notre Dame
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA 1-an

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Clasat pe locul printre cele mai bune MBA în națiune și în lume de publicații respectate, cum ar fi Bloomberg Businessweek și US News & World Report, Notre Dame de un ... [+]

-un an mba

Clasat pe locul printre cele mai bune MBA în națiune și în lume de publicații respectate, cum ar fi Bloomberg Businessweek și US News & World Report, Notre Dame de un an de MBA oferă o puternică educație strategic de afaceri și va face parte din una dintre absolventii cei mai loiali și activi din lume rețele.

Un an de MBA începe în luna mai, cu un, sesiune intensivă de vară de 10 de săptămâni, care vă oferă o pregătire temeinică în disciplinele de afaceri fundamentale de contabilitate, economie, finanțe, conducere și comportament organizațional, marketing, statistică, și strategie. In toamna, vă veți alătura la cohorta de-al doilea an de doi ani de MBA program de o mare oportunitate de a extinde rețeaua dumneavoastră, chiar mai mult - și începe să se specializeze gradul dvs. de a alege o pistă de concentrare. Concentrările includ: analize de afaceri, Leadership de afaceri, Consulting, Corporate Finance, Antreprenoriat, Investiții, sau marketing.... [-]

Statele Unite ale Americii Notre Dame
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză